Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
18 mar 2017, o 13:44
Raczej jeśli twierdzi, że ma ten konkretny model i 1:1 jak deklaruje to raczej pewne, że ma dokładnie tą wersję kolorystyczną
18 mar 2017, o 16:42
Mi też napisał niższą cenę jak zapytałem go osobiście..
18 mar 2017, o 16:44
Dziwne, tak jak mówiłem, on mi te ceny sam podaje :v
18 mar 2017, o 19:49
Ma ktoś link do Supermalla ? Wiem ze coś ostatnio się zmieniło . Czy nadal jest na ali czy ma zewnetrzna strone ? Pozdrawiam :D
18 mar 2017, o 22:53
Supermall
http://v.yupoo.com/photos/supermall/A co się tyczy tego Kevina to cwaniaczek, byle zdoić na maxa ;)
20 mar 2017, o 13:59
Za ile Kevin sprzeda takiego buta? I czy na 100% on będzie wygladal tak jak na zdjęciu.

Wysłane z mojego MI MAX
20 mar 2017, o 17:19
Siemka, ustaliłem 47$
20 mar 2017, o 20:35
Kurde no ta cena kusi, tylko jak to z nimi jest? One są robione w tej samej fabryce co robi Adidas? Bardzo mnie to trapi, bo jeśli mam w nich biegać, to nie chciałbym aby były takimi "typowymi" podróbkami, gdzie właśnie np pianka boost będzie jakąś zwykłą pianką, albo np w środku coś będzie kiepsko zszyte i będzie uwierać. Jesteś w stanie się dowiedzieć? Ile taka przesyłka i jak ta cała transakcja wygląda?
pozdrawiam
20 mar 2017, o 21:43
Fabryka raczej osibna lecz nie odbiegająca jakością wykonania.
Nie wiem jak to jest tak na prawdę z tym z jakiej to fabryki wychodzi noo ale jednak jakość jest bardzo dobra, proces transakcji:
Na aukcji w sklepie Kevina masz sznurówki, kupujesz tyle sztuk ile kosztują Twoje buty , gdyż są po dolarze.
Płatność:
-kartą,
-paysafecardem,
-paypalem,
-przelewami24.
Po dokonaniu zakupu podajesz mi numer transkajcji, ja wysyłam go kevinowi wraz z linkiem do Twoich butów.
Wysyłka około 3 dni od dokonania zakupu, zostajesz poinformowani o tym mailem zawierający numer trackingowy :)
21 mar 2017, o 11:40
Kolego do biegania kup sobie oryginaly bo szkody nogi, stopy i stawow.
Tych systemow adidasa przeciez Kevin nie skopiuje... Do chodzenia pewnie sie nadaja choc czytalem juz opinie, ze to nie to samo bo noga sie poci itd. Chetnie poznam wiecej opinii.
21 mar 2017, o 14:44
Kurde no ta cena kusi, tylko jak to z nimi jest? One są robione w tej samej fabryce co robi Adidas? Bardzo mnie to trapi, bo jeśli mam w nich biegać, to nie chciałbym aby były takimi "typowymi" podróbkami, gdzie właśnie np pianka boost będzie jakąś zwykłą pianką, albo np w środku coś będzie kiepsko zszyte i będzie uwierać. Jesteś w stanie się dowiedzieć? Ile taka przesyłka i jak ta cała transakcja wygląda?
pozdrawiam
21 mar 2017, o 20:56
Dzięki za odpowiedzi! Do biegania nie kupię. :)