Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
16 mar 2016, o 22:24
Huarache ma ale nie w tym kolorze.
17 mar 2016, o 17:01
odziez-i-obuwie-markowa-zbiorczy-t5245-372.htmlNa obuwie również radzę uważać, co zaczęło się dziać w tym miesiącu na Ali, opisuję na podlinkowanej, jak i następnej stronie tematu. Radzę się wstrzymać z kupnem czegokolwiek wartościowego, jeśli miało być firmowe.
18 mar 2016, o 18:06
Próbowaliście już kupować w tym nowym sklepie u Sary. Bo próbowałem i nie przechodzi płatność kartą
Wywala taki komunikat:
"Whoops... We have received your order . but your payment can not be processed at this time, we are sorry for any inconvenience.
Note: 1. You can click the button below to checkout again."
18 mar 2016, o 18:20
Nowy sklep to nie efekt rozwoju, tylko ostrego wzięcia się "góry" Aliexpress za wszelki handel podróbkami - niezależnie czy maskowany bonami, czy fałszywymi fotkami. Ingerują już nawet w treść korespondencji prywatnej i wiadomości, na podstawie których, gdy padają znane nazwy modeli i firm -banowane są sklepy i konta.
19 mar 2016, o 10:34
Da rade jeszcze gdzieś NB dorwać? Jedyne co znajduje to u sprzedawców, którzy nie mają nawet jednego komentarza.
20 mar 2016, o 05:43
Nie licz na sklep z komentarzami, wyleciały. A te które zostały np. Winter Famous i gość od zegarków (MICHIGO czy jakoś tak, tam gdzie trzeba zamówić min. 2 szt.) wysyłają już tylko towar taki jak na fotkach czyli bez marki i logo.
20 mar 2016, o 15:28
Szukam butów Nike Roshe Run dla narzeczonej ktoś poleci gdzie dorwać najtaniej?
20 mar 2016, o 15:48
O spoko to muszę do niej napisać, myślałem że drożej u niej za te buty.
20 mar 2016, o 15:52
Ceni po 27-28 za roshe ale śmiało możesz brać za 23, targowałem z nią ostatnio i 2 pary wziąłem po 23 baksy :>
20 mar 2016, o 15:58
Jak się da utargować to wezmę dla siebie i dla narzeczonej. Targuję się nie raz z Sarą ale to 2-3 $ to max jakie zbiję. Dzięki za info
20 mar 2016, o 16:11
Ja targuję po 5-8 $ na parze ^^
Teraz mam jeszcze 5$ zniżki na kolejne zamówienie, bo chciała mi zrekompensować to,że listonosz w moim mieście doreczyl buty komu innemu XD
Na szczęście buty odzyskałem ale 5$ rabatu mam :)