Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Re: BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

24 lut 2016, o 15:47

Napisz na Skype lub do sprzedawcy na Aliexpress.

25 lut 2016, o 14:48

Nie boicie się celników i kary? pytam bo też chciałabym kupić coś markowego na aliexpress :-)

25 lut 2016, o 14:50

Przy tak małej ilości nie ma się czego bać.

25 lut 2016, o 16:11

zakładając że kupię jedna parę butów, A nigdy Noe miałam problemu z urzędem celnym, to nie ma możliwości że mi zatrzymają i wezmą na ekspertyzy? A potem 2000 zł na karę? Bo więcej par może być już uznane jako próba wyprowadzania do obrotu. A nie ma żadnego przepisu który mowilby o 1 parze?

25 lut 2016, o 16:12

olkawilczynska98 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W prawie jest coś takiego, że możesz kupować codziennie i mieć w domu same podróbki, ale nie możesz ich sprzedać.

Jak zamówisz paletę to się za ciebie wezmą, bo trudno, żebyś kupiła to na użytek własny :P. 1-2-3 sztuki OK.

25 lut 2016, o 16:16

olkawilczynska98 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jedną parę to możesz zamawiać tygodniowo nawet.
Wazne aby w 1 przesyłce była mała ilość, najlepiej jedną sztuka

28 lut 2016, o 17:11

Panowie wie ktoś może gdzie można kupić dobrej jakości buty Yeezy Boost 350 ? Znalazłem tylko taką aukcję:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 74773b213e

28 lut 2016, o 17:14

Ja ostatnio widziałem to:
http://s.aliexpress.com/uUjIbIf2

28 lut 2016, o 17:21

zielony14 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Feedback tylko 2 ?

28 lut 2016, o 17:44

Feedback słaby ale dużo osób kupiło.
Najwyżej refund i spokój.

2 mar 2016, o 00:13

tomas1395 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W prawie jest coś takiego, że możesz kupować codziennie i mieć w domu same podróbki, ale nie możesz ich sprzedać.

Jak zamówisz paletę to się za ciebie wezmą, bo trudno, żebyś kupiła to na użytek własny :P. 1-2-3 sztuki OK.

Niestety już nie.
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Prawo własności przemysłowej

2 mar 2016, o 04:24

zielony14 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To jest guzik warta podróbka. Jeżeli chcemy mieć dobrze zrobione na dodatek identyczne z oryginałem, trzeba spojrzeć na spód podeszwy, ma być dwu kolorowa, wtedy będzie miękka i komfortowa. Takie buty zaczynają się od 45$ ale są szybko usuwane, maks kilka godzin.
Odpowiedz