Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.
Odpowiedz

Re: ASUS ZenFone 2 z 4 GB RAM

7 sty 2015, o 10:29

Dokładnie tak jest, to typowy chwyt marketingowy z prezentowaniem ceny "od" i przeciętny kowalski lub john napala się na dany produkt i nic nie powstrzyma go od kupienia najlepszej wersji. Co do ceny za wersje 4GB realny przedział to 300-350 USD plus marża od pośredników.

7 sty 2015, o 10:54

Jesli nikt nie blysnie do tego czasu 4gb, to ja sadze, ze realny przedzial to nawet markeingowe 399$.... a dopiero do tego marże, wysylki, prowizje, itp.
Trzeba pamietac, ze to bedzie flagowiec...
co nie zmienia faktu, ze jesli wersja z 2gb ramu zadebiutuje w cenie ponizej 250$ (juz koncowej dla odbiorcy z poza chin), to i tak bedzie swietna konkrencja dla jiayu s3, meizu nota, czy ele 7000, pomimo mniejszego ramu...

7 sty 2015, o 12:29

A powiedzcie mi jak z jakością Zenfonów z aliexpress? Mam teraz kupionego w Polsce 5 LTE, ale chciałbym zmienić na drugą generację i np. znalazłem takie coś: http://www.aliexpress.com/item/DHL-Fast ... 04418.html
Pewnie zanim pojawi się w Polsce w sklepach druga generacja, to będzie maj lub czerwiec.

7 sty 2015, o 12:50

@up
no i co że znalazłeś jak i tak telefon bedzie dostępny dopiero w marcu...

7 sty 2015, o 12:56

Ano to, że czy to jakaś tania podróbka, czy może działająca druga generacja. Czy to możliwe. Nie znam się na aliexpress, dlatego się pytam. Wiem najlepiej kupić i sprawdzić, ale zawsze są jakies przesłanki, żeby omijać szerokim łukiem danego sprzedawcę.

7 sty 2015, o 13:06

Sprzedawca ma 97.5% To nie jest zły wynik ale jeśli poczytasz za co dostał negatywne oceny to będziesz wiedział o jego skłonności do wysyłania telefonów o gorszych parametrach od reklamowanych. Ja bym go unikał. Zawsze czytaj powody wystawiania negatywnych ocen.

7 sty 2015, o 18:04

Tak się składa że z tym sprzedawcą gadałem, nie mają go ale to przedsprzedaż. mają mieć za jakieś 2 miesiące

7 sty 2015, o 19:16

kurtyna w górę i już wiadomo... no prawie ;-)

http://www.tabletowo.pl/2015/01/07/asus ... ow-modelu/

7 sty 2015, o 22:55

Jak zwykle musieli coś zj....ać. Wtf z tym przyciskiem od góry? !!!!!!

7 sty 2015, o 23:16

Myślę że tak bardzo starali się upchnąć tego intela w jakąś obudowę że ergonomia i wygląd zeszły na daleki plan
Odpowiedz