Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Ja mogę polecić adapter bluetooth na aux idealny do samochodu czy do domu Co do jakości to nie ma się do czego przyczepić nie zauważyłem utraty na jakości ( odtwarzane na Microlab FC330)
Sposób użycia : Podłączamy zasilanie z USB podłączamy głośniki przewodem Jack łączymy się telefonem , smartfonem, tabletem i puszczamy muzykę :)
Świetnie tną folię samoprzylepną, papier, nawet gumę czy karton (ale trzeba nieco więcej siły). Wymagają trochę precyzji, bo nawet tnąc od linijki ostrze może zjechać. No i potrzeba mieć do niego jakąś matę do cięcia (ja używam gumowej płyty ze sklepu z artykułami szewskimi). Nie mam niestety porównania z nożami Olfy, ale jak za tą cenę są super.
Bardzo interesujący fakt to, że jedna para soczewek posiada filtr UV. Sprawdziłem w zaprzyjaźnionym sklepie okulistycznym. Dostajemy, uwaga 2 pary okularów ( czarne + kolor do wyboru). Jest do bardzo przydatne dla osób noszących okulary gdy rano jest jeszcze ciemno, a popołudni świeci słońce. Można mieć dwie pary i nie trzeba zmieniać szkiełek co zawsze może doprowadzić do uszkodzenia oraz nie jest wygodne ciągle to robić. Dla mnie duży plus.