Już Ci pisałem kto testował swiatandroid.pl, nawet Ci zacytuje:
weronika pisze:
15 maja 2013 o 23:21
W Lenovo A820, podobnie z resztą, jak w ZTE V987 mamy do czynienia z Dual Standby. Obie karty są w trybie gotowości, jednak jednoczesne korzystanie z nich nie jest możliwe. Dla przykładu, połączenie przychodzące przerywa transmisję danych na drugiej karcie. Po jego zakończeniu połączeniem z Internetem jest wznawiane.
Jak nie widzisz różnicy pomiędzy tym co cytujesz czyli sytuacji, w której ktoś ROZMAWIA na jednym simie i dzwoni na drugi, a sytuacją z aero2, w której ktoś korzysta z DATA na jednym simie i dzwoni na drugi to chyba nie mamy o czym rozmawiać. Zacytowałem Ci też z forum dotyczącego v987, że można sobie zmieniać priorytety ROZMOWY i DATA aby przerywać korzystanie z internetu lub nie ale Ty dalej swoje - widocznie ruskie dużo piją i mają jakieś zwidy skoro widzą w opcjach coś czego nie ma
EDIT po godzinie bo aero2 działa jak chce:
Dlatego Ci piszę, że to co napisałeś na poprzedniej stronie:
"AERO2 dziala doskonale ale w tym czasie nikt sie do nas nie dodzwoni na druga karte :( "
w kontekście powyższego brzmi MYLĄCO dla czytających tzn. wiem, że nie jest to DUAL SIM ACTIVE i nie można korzystać z neta i rozmawiać z drugiego sima jednocześnie, ale nie można pisać, że nikt się NIE dodzwoni. Bo to by oznaczało, że efekt byłby taki jakby druga karta nie była w ogóle zalogowana do sieci w czasie korzystania z DATA a z tego co pisze Pani Weronika można się dodzwonić na drugiego sima.