• Reklama

Radio 2 DIN

Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe,

Re: Radio 2 DIN

Postprzez robep22 » 1 sie 2016, o 17:20

drugie pytanko: czy z tym radiem będzie działał gateway z załącznika? czy będą jakieś problemy?
Obrazek
robep22
 
Posty: 5
Dołączył(a): 10 maja 2016, o 21:17

Reklama

Re: Radio 2 DIN

Postprzez radekko » 18 sie 2016, o 04:14

Polecam zapytać Chińczyków. Podając model i rocznik i może odrzucając to zdjęcie.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
radekko
 
Posty: 48
Dołączył(a): 15 kwi 2015, o 23:10
Pochwały: 1

Re: Radio 2 DIN

Postprzez KarlosW » 22 sie 2016, o 14:18

Mimo, że interesuje mnie radio 1 DIN pisze tutaj (z polecenia moda, który wobec tego powinien zmienić tytuł tego tematu).

Miał/ma ktoś coś takiego:

http://m.tomtop.com/car-mp5-player-ster ... k2413.html

Domyślam się że nie ma to panelu przedniego.. Może jestem w błędzie.
Szkoda wstawiać szybę potem..
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1963
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 30

Re: Radio 2 DIN

Postprzez marcoos1 » 22 sie 2016, o 23:11

A te radia z Chin mają normalne wyszukiwanie stacji?
Przykładowo z USA przeskakują po 0,2 na nieparzystych bodajże.
marcoos1
VIP
 
Posty: 1284
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 00:37
Pochwały: 52

Re: Radio 2 DIN

Postprzez KarlosW » 28 sie 2016, o 22:37

KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Podbijam..
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1963
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 30

Re: Radio 2 DIN

Postprzez slavo22 » 28 sie 2016, o 22:56

Mieć nie mam, ale przeglądałem się i wczytywałem w opis i raczej nie ma zdejmowalnego panela. Z drugiej strony mam jakiegoś peyinga z ekranem 3" i nikt się nie połasił, chociaż nie żałowałbym szyby żeby pozbyć się tego szajsu. Chyba że potencjalny złodziej też wie co to za shit.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1555
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 46

Re: Radio 2 DIN

Postprzez kamgra » 11 wrz 2016, o 11:49

Witam!
Mam pytanie odnośnie internetu, modemu
Kupiłem na ali https://pl.aliexpress.com/item/2-DIN-un ... .98.VxtM07
Lolipop 5.1.1 Quadcore 1,6

Podłaczyłem modem E1750 Huaweii i na trasie 200 km gubił sygnał praktycznie w 90% drogi.
Jaki macie podpięty modem do swojego sprzętu?? Jak z kompatybilnością??

Apropo sprzętu z linku:
+PLUSY
Bardzo dobry dźwięk, o wiele lepszy niż w moim standardowym radio oryginalnym
GPS łapie bardzo szybko

-MINUSY
bluetooth coś sie wiesza czasami
internet w drodze się gubi, ale to kwestia modemu który podłaczymy.
kamgra
 
Posty: 7
Dołączył(a): 9 mar 2016, o 11:46

Re: Radio 2 DIN

Postprzez Dudi777 » 20 wrz 2016, o 00:40

marcinek40 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


radekko napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Witajcie!
Czaje się nad radiem JOYING'a, ale jak to z reguły bywa jest pytań bez końca. Chciałbym zadać najważniejsze. Czy w takim radiu możecie sprawdzić jedną rzecz...
Czy mając włączoną nawigację Sygic, to działa w tle i informuję o "zdarzeniach" Yanosik lub odpowiednik na Niemcy i EU "CamSam"?
Jest to dla mnie istotne, bo teraz mam lusterko multimedialne z wbudowanym tabletem 5", które ma 500 MB RAMu i nie potrafi utrzymać choćby jednej aplikacji działającej w tle i jak działa Sygic, to działający w tle Yanosik lub CamSam działa co najwyżej 3 minety :-D i się wyłącza. Więc albo nawigacja, albo Yanosik. Przypuszczam, że winą jest za mała ilość RAMu.
Radio chcę zainstalować w Citroenie Jumpy, teraz mam fabryczne eMyWay RNEG z zewnętrznym wyświetlaczem, które jakość dźwięku ma do... niczego i bardzo gubi stacje w trasie, a jak włączę do zapalniczki ładowarkę do telefonu, to już w ogóle dramat. Żeby nie uczynić martwym fabrycznego wyświetlacza, zamierzam fabryczne radio gdzieś upchnąć schowane w desce rozdzielczej, bo dzięki temu radiu mam na wyświetlaczu info z czujników parkowania i wszelakie komunikaty z komputera pokładowego (np. otwarte drzwi, włączone automatyczne światła, itp.) i z manetki przy kierownicy mogę sobie wyświetlać spalanie. Mam też osobną manetkę do sterowania radiem, głośność, wyszukiwanie częstotliwości, itp. i do tej manetki chcę podpiąć JOYING'a, ale nigdzie w opisie nie znalazłem czy obsługuje cyfrowe sterowanie z kierownicy. U mnie jest sterowanie cyfrowe i CANBUS. Wcześniej myślałem o takim radiu XTRONS http://xtrons.com/td626ab-6-2-inch-doub ... obd02.html , ale obsługuje tylko analogowe sterowanie z kierownicy i problem jak mam CANBUSa. A tak mi się to radio podoba, bo ma też normalne klawisze z boku do szybkiego dostępu i wygodne pokrętło do głośności i przede wszystkim napęd CD/DVD. Radio samochodowe bez CD/DVD wydaje mi się jakieś dziwne i łyse. Wiem, że teraz karty pamięci i pendrive'y, sam z tego dużo korzystam, ale mam wrażenie, że napęd CD/DVD będzie mi jeszcze potrzebny.
Podpowiedzcie mi proszę i jak możecie, to sprawdźcie działanie aplikacji w tle. Dziękuję. :-)
Dudi777
 
Posty: 30
Dołączył(a): 12 sie 2015, o 22:21
Pochwały: 1

Re: Radio 2 DIN

Postprzez radekko » 22 wrz 2016, o 04:03

Z ładowarką w zapalniczce - zmień ładowarkę, dla własnego (nie jakości dźwięku) dobra. Te zakłócenia to fale elektromagnetyczne, silnie emitowane przez niektóre, kiepskiej jakości, ładowarki. Raczej nie są obojętne i dla nas. Zapewne każde radio w okolicy tej ładowarki będzie miało ten sam problem - sprawdź.
Co do janosika w tle, ja jeżdżę na automapie i mi yanosika nie wywala, spokojnie działa sobie.
Co do idei pozostawienia fabrycznego radia, hmmm, jeśli zainstalujesz torque (na obd zakłądasz nakładke bluetooth), powinien spokojnie poczytać Ci wszystko na temat spalania. Otwarte drzwi to radia te wyświetlają standardowo (przynajmniej moje nie ma problemu z odczytaniem tego), światła zapalone to już nie wiem. No ale ja mam wyświetlacz funkcji niezależny jeszcze na kokpicie.
Generalnie ładne radio znalazłeś, powinno śmigać.
radekko
 
Posty: 48
Dołączył(a): 15 kwi 2015, o 23:10
Pochwały: 1

Re: Radio 2 DIN

Postprzez mily4 » 22 wrz 2016, o 23:20

Witam.
Mam pytanie odnośnie tego radia , bo może ktoś z was je posiada
http://s.aliexpress.com/miy2Q7za
W jakiej rozdzielczości trzeba nagrywać teledyski bo chciałem w HD to wywala błąd że nie można odtwarzyc tego pliku.
U znajomego w radiu Peijing normalnie można nagrywać w 720P i bez problemu radio do odtwarza
mily4
 
Posty: 57
Dołączył(a): 26 kwi 2014, o 14:38

Re: Radio 2 DIN

Postprzez kkurko » 27 wrz 2016, o 14:54

radekko napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Odswierze temat.
Mam z radyjko z android 5.1 w Mazda 5 z 2006 r.Po starcie nie pamieta zapisanych stacji FM.Pozostałe dane pamieta.Czy to wina podłaczonej przejsciówki ISO ? czy tak te sprzęta mają?
pozdrawiam
kkurko
 
Posty: 1
Dołączył(a): 27 wrz 2016, o 11:38

Re: Radio 2 DIN

Postprzez radekko » 13 paź 2016, o 08:50

Tak nie mają, coś nie tak z softem. Skontaktuj się ze sprzedawcą.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
radekko
 
Posty: 48
Dołączył(a): 15 kwi 2015, o 23:10
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama