• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez hiver » środa, 30 grudnia 2015, 20:28

Szczerze polecam użytkownika BUDZAK. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka, telefonik i zestaw zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony z transakcji :-)

Nr paczki: 00259007733673210968
hiver
 
Posty: 4
Dołączył(a): czwartek, 21 marca 2013, 22:03
Lokalizacja: Polska

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez subwoofer » wtorek, 12 stycznia 2016, 09:35

Polecam współpracę z użytkownikiem rk.rk
Dobry kontakt, rzetelnie i uczciwie. Wysyłka w ustalonym terminie, ubezpieczona. Wszystko jak trzeba.

Wysłano z Xiaomi Redmi 2
subwoofer
 
Posty: 17
Dołączył(a): poniedziałek, 24 sierpnia 2015, 20:16

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez matikes » środa, 13 stycznia 2016, 19:27

Polecam użytkownika fake4r
Zakupiłem od niego opaskę Mi Band. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko w porządku. Polecam.
matikes
 
Posty: 29
Dołączył(a): czwartek, 24 grudnia 2015, 01:26

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez lecwit » czwartek, 14 stycznia 2016, 00:56

Witam. BARDZO DOBRE rekomendacje daję Venn. Super kontakt, szybka wysyłka, towar jak najbardziej zgodny z ogłoszeniem. Problemów ZERO. Jak pawie nigdy nie udzielam się na żadnych forach tutaj musiałem zrobić wyjątek. Pozdrawiam.
lecwit
 
Posty: 9
Dołączył(a): środa, 6 stycznia 2016, 14:26
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez cvallo2 » piątek, 22 stycznia 2016, 14:14

Polecam użytkownika mruczek66 - szybko sprawnie, bdb kontakt.
Wysyłka tel. ekspresowo, dobrze zapakowana.
cvallo2
 
Posty: 14
Dołączył(a): środa, 16 lipca 2014, 10:09

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez digitalk » poniedziałek, 8 lutego 2016, 19:47

Chciałbym przestrzec wszystkich użytkowników forum przed użytkownikiem o nicku Kropacz (chociaż podejrzewam że więcej na tym forum się nie pojawi chyba że pod innym nickiem, ale dla zainteresowanych mogę podać dane tego pana oraz adres żeby nie dali się zrobić w konia tak jak ja) który zgłosił się do mnie po tym gdy umieściłem ogłoszenie ze chciałbym zakupić telefon. Dogadaliśmy wszystkie sprawy, rodzaj wysyłki i sposób zapłaty, oczywiście kilka razy wypytałem o stan telefonu itd. Telefon przyszedł w zeszły piątek rano, telefon był rozładowany (pewnie abym jak najpózniej zauważył wady) więc po krótkim podładowaniu uruchomiłem telefon i pierwsze co rzuciło się w oczy to że na białym tle w lewym górnym rogu jest lekkie żółte przebarwienie, od razu napisałem do sprzedającego na fb że stan telefonu jest nie zgodny z tym co ustalaliśmy i że żądam zwrotu pieniędzy, w między czasie okazało się że w telefonie wariuje dotyk gdy próbuje się go używać kiedy się ładuje (odłączony od ładowarki działał normalnie) no i kulminacja: telefon nie czytał karty sim(sprawdziłem 3 karty) o czym oczywiście zaraz napisałem panu Kropacz, zaczął coś wymyślać że to pewnie wina DHL i że będzie to wyjaśniał, odpisałem że ok że niech wyjaśnia z kim chce ale ja chcę zwrotu moich pieniędzy gdyż towar jest niezgodny z opisem który mi poda,ł i od tej pory nastąpiła cisza mimo wielu wiadomości na fb. Co najlepsze gdy wróciłem do domu zobaczyłem że telefon sam się wyłączył i nie reagował ani na podłączenie do ładowarki ani komputera i tak oto zostałem z przyciskiem do papieru. Także kolejny raz ostrzegam przed jakimikolwiek transakcjami z użytkownikiem Kropacz i przy okazji chciałbym zapytać czy ktoś kto ma większe doświadczenie z telefonami nie podjął by sie próby odratowania telefonu( oczywiście nie za darmo, wszystko do dogadania) ewentualnie jezeli telefon jest uceglony na amen to może ktoś chciałby go kupić na częsci(cena do dogadania), ja próbowałem juz wszystkiego na tyle ile mogłem i mimo przewertowania róznych forów i stron( xda itd) nie potrafię nic zrobić, nie pierwszy raz kupowałem coś na tym forum i wiem że przeważająca większość użytkowników jest bardzo pomocna i uczciwa niestety ja trafiłem na jakiegoś cwaniaka i oszusta.


edit 09.02.19
Użytkownik Kropacz oddał dzisiaj pieniadze na konto i przeprosil za zaistniala sytuacje, nie bede wnikal w wyjasnienia ktore podał, ciesze sie ze wszystko dobrze sie zakonczylo, dzieki
digitalk
 
Posty: 58
Dołączył(a): środa, 8 maja 2013, 22:42
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez blue_voyager » poniedziałek, 8 lutego 2016, 20:15

Panowie, w pierwszym poście jest wyraźna prośba o nieprowadzenie tu żadnych dyskusji, to ma być wątek z konkretnymi informacjami o sprzedających.
Posty nie na temat wydzielę do osobnego wątku, tam też można rozmawiać o konkretnych przypadkach nieudanych transakcji itp.

opinie-o-sprzedajacych-z-dzialu-bazar-dyskusja-t25443.html
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5637
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 206
Ostrzeżenia: -1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez ddr » wtorek, 9 lutego 2016, 18:54

kombajnik - poszło elegancko.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez bonano » wtorek, 9 lutego 2016, 19:00

Kombajnik - ode mnie też bard mocny pozytyw (już prawie zapomniałem przez to, że forum zdechło).
Avatar użytkownika
bonano
 
Posty: 60
Dołączył(a): czwartek, 7 sierpnia 2014, 13:33
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez thelion » środa, 10 lutego 2016, 17:35

fake4r - olbrzymi podziw dla profesjonalności i dla uczciwości.
thelion
 
Posty: 1
Dołączył(a): czwartek, 30 stycznia 2014, 19:10

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez IVIagic » środa, 10 lutego 2016, 18:01

KrasiaK - polecam kolegę forumowicza : D , zakupione u niego 2 x Letv x600, dogadany temat raz dwa, wysyłka jeszcze szybciej ;) Nic do zarzucenia !
IVIagic
 
Posty: 51
Dołączył(a): czwartek, 29 października 2015, 23:23

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez renta85 » środa, 10 lutego 2016, 18:57

Witam, też brałem redmi note 3 od "KrasiaK" i mogę polecić.
renta85
 
Posty: 5
Dołączył(a): poniedziałek, 14 października 2013, 21:58
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: allol i 1 gość

  • Reklama