• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar - dyskusja.

Kupię - sprzedam - zamienię

Opinie o sprzedających z działu Bazar - dyskusja.

Postprzez fake4r » 8 lut 2016, o 20:00

Proponuję aby wszyscy pokrzywdzeni w takich i podobnych sytuacjach podawali dane sprzedającego tak aby nikt w przyszłości się nie naciął na oszusta.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5933
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 203
Telefon:: Redmi 3

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez eject » 8 lut 2016, o 20:08

Niby tak ale ochrona danych osobowych itd ;) poza tym i tak nigdy nie wiesz kto paczkę wysyła
Avatar użytkownika
eject
AKTYWNY
 
Posty: 286
Dołączył(a): 10 paź 2013, o 16:20
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 2
Telefon:: nokia 3210

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez digitalk » 8 lut 2016, o 20:11

Z tego co mi wiadomo chyba nie moge tak poprostu podać publicznie jego danych gdy nie ma żadnego udowodnionego(sądownie) oszustwa ale jakby ktoś chciał to napisze na priv aby mógł uniknąć takiej sytuacji z tym użytkownikiem, dobrze też wiedzieć że te pieniądze ktore mi niejako ukradl dolozyl sobie by kupic telefon tu z forum moze przyda sie na policji(chociaż szczerze to ciezko mi uwiezyc ze policja cos z tym zrobi, mowie z doswiadczenia niestety) ja mam rozmowy nawet z fb z tym gosciem oraz adres z przesylki ktory pokrywa sie z tymi danymi z fb a nwet mozna w necie znalezc tego pana gdyz prowadzi lub prowadzil firme i sa w necie wpisy dotyczace zarejstrowanej firmy itd
digitalk
 
Posty: 40
Dołączył(a): 8 maja 2013, o 22:42
Lokalizacja: Bydgoszcz
Telefon:: Xiaomi Redmi note6

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar - dyskusja.

Postprzez digitalk » 8 lut 2016, o 20:51

Nie wiem czy to dzieki temu wpisowi na forum(magia forum??)czy z jakis innych pobudek ale sprzedawca nagle sie odezwal(a nie odzywal sie od piatkowego popoludnia), obiecal oddac pieniadze w ciagu maks 2 dni, takze poinformuje jezeli odzyskam swoje pieniadze i bede prosil wtedy o usuniecie mojego postu z opini ewentualnie edycje ze jednak sprawa zakonczyla sie pomyslnie
Ostatnio edytowano 8 lut 2016, o 20:55 przez digitalk, łącznie edytowano 1 raz
digitalk
 
Posty: 40
Dołączył(a): 8 maja 2013, o 22:42
Lokalizacja: Bydgoszcz
Telefon:: Xiaomi Redmi note6

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar - dyskusja.

Postprzez blue_voyager » 8 lut 2016, o 20:55

Myślę, że usuwać tego nie będziemy, raczej edycja z informacją o wyjaśnieniu sprawy. Nagłośnienie pewnie pomogło, więc nie traktujmy sprawy jakby jej nie było.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar - dyskusja.

Postprzez digitalk » 8 lut 2016, o 21:11

Wielkie dzięki za zainteresowanie to napewno pomogło, dam znać w jak sprawa wygląda , pozdrawiam
digitalk
 
Posty: 40
Dołączył(a): 8 maja 2013, o 22:42
Lokalizacja: Bydgoszcz
Telefon:: Xiaomi Redmi note6

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar - dyskusja.

Postprzez digitalk » 9 lut 2016, o 19:35

Użytkownik Kropacz oddał dzisiaj pieniadze na konto i przeprosil za zaistniala sytuacje, nie bede wnikal w wyjasnienia ktore podał, ciesze sie ze wszystko dobrze sie zakonczylo, dzieki za zainteresowanie, informacje i chec pomocy, pozdrawiam
digitalk
 
Posty: 40
Dołączył(a): 8 maja 2013, o 22:42
Lokalizacja: Bydgoszcz
Telefon:: Xiaomi Redmi note6


Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

  • Reklama