• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez fake4r » sobota, 29 października 2016, 11:26

Na kartę przy pomocy paypal kilka dni. Bezpośrednio na kartę 2-3 tygodnie.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5619
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Reklama

Re: Opinie o Banggood

Postprzez moth » piątek, 11 listopada 2016, 20:35

wysyłałem im miesiąc temu tablet bo przyszedł niesprawny, dwa dni temu do nich doszedł, dzisiaj dostałem wiadomość że "We have refunded for you and you can receive it within 72 hours."
teraz czekam na hajs

ogólnie jestem zszokowany że tak szybko rozpatrzyli to. zresztą pozostałe propozycje rozwiązania sporu też były bardzo spoko(oferowali żebym naprawił w polsce i oni za te naprawę zapłacą, albo że wyślą nowy od razu jak dam im nr trackingowy do tego), no i koszt przesyłki też oni pokryli.

z całego serca mogę polecić ten sklep
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): piątek, 22 lipca 2016, 21:39
Pochwały: 10
Ostrzeżenia: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez taquito » środa, 16 listopada 2016, 17:40

Chciałem dzisiaj złożyć reklamację telefonu, niestety nie mogę dodać zdjęć. Pojawia się Error 413. Próbowałem różnych przeglądarek i komputerów. Ktoś ma taki sam problem?
taquito
 
Posty: 69
Dołączył(a): środa, 25 maja 2016, 11:24

Re: Opinie o Banggood

Postprzez fake4r » środa, 16 listopada 2016, 18:02

Wyślij maila cservice@banggood.com i załącz zdjęcia, nr zamówienia, dane etc.. Ja tak zawsze robiłem u nich reklamacje. (z poczty o2 mi wracało maila, z interii nie było problemu)
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5619
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Re: Opinie o Banggood

Postprzez moth » środa, 16 listopada 2016, 18:25

mi z o2 przechodzi do nich bez problemu


a jeszcze odnosząc się do mojego poprzedniego posta to pieniądze faktycznie były w ciągu tych 72h, pełna wartość zamówienia + osobno kwota za przesyłke
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): piątek, 22 lipca 2016, 21:39
Pochwały: 10
Ostrzeżenia: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zielony71 » piątek, 18 listopada 2016, 08:25

Ja też polecam. Przyszedł telefon z małą rysą na klapce. Rysa minimalna, ale w końcu telefon miał być nowy, więc skąd rysa? Wysłałem zdjęcie i na drugi dzień pytanie czy akceptuję 20% refund. Zaakceptowałem. :-)
zielony71
 
Posty: 18
Dołączył(a): wtorek, 13 września 2016, 19:51

Re: Opinie o Banggood

Postprzez plociarz » czwartek, 24 listopada 2016, 16:44

Witam miał ktoś może do czynienia z ich "tariff insurance"? KUpiłem odkurzacz za 300$ i miałem przed chcwila telefon z DHL że będa opłaty doliczone czyli cło i vat i się zastanawiam teraz czy mi całość zwrócą dzieki wykupionemi tariff insurance czy będą kombinować?
plociarz
 
Posty: 14
Dołączył(a): czwartek, 17 marca 2016, 23:44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez mag12 » czwartek, 24 listopada 2016, 17:41

Cześć, ja mam wrażenie że to najlepsza obsługa klienta w chińskich sklepach. Jak do tej pory wszystkie refundy i re-dispatche bez problemów. W miarę szybka odpowiedź, wysyłka krótkiego video i decyzja, na korzyść klienta.
mag12
 
Posty: 113
Dołączył(a): niedziela, 22 maja 2016, 18:26
Pochwały: 2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez taquito » czwartek, 24 listopada 2016, 17:52

Również bardzo polecam sklep. Nie dość, że swego czasu udało mi się kupić Ulefone Paris w świetnej cenie z EU, to niedawno pojawiła mi się na wyświetlaczu mała plama (prawdopodobnie coś z tyłu ekranu uciska), otrzymałem zwrot prawie połowy wartości telefonu.
taquito
 
Posty: 69
Dołączył(a): środa, 25 maja 2016, 11:24

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Wdhiz » czwartek, 24 listopada 2016, 18:55

Kupuję sobie u nich dronika Eachine E010 za 12 USD. Brać tracking number czy nie? Są jakieś zniżki przy pierwszej transakcji przez aplikację Androida? Jeżeli tak, to raczej nie warto ich wykorzystywać na tak tani zakup.
Wdhiz
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 02:29
Lokalizacja: stamtad

Re: Opinie o Banggood

Postprzez plociarz » niedziela, 27 listopada 2016, 00:22

Pierwsze doswiadczenia z " expedited shipping " i z opcja "tariff insurance" za mną. MIanowicie paczka idzie do Polski Flyt express w Polsce dostarcza ją DHL... Jeszcze jak paczka była w Hong Kongu miałem telefon z Polskiego DHL że będzie vat i cło... Banggood potwierdza ze zwróci ale tylko 50% opłat celnych.
plociarz
 
Posty: 14
Dołączył(a): czwartek, 17 marca 2016, 23:44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zielony71 » niedziela, 27 listopada 2016, 05:39

Jak wybrać taką opcję dostawy? W opisie telefonu niby jest dostępna, ale jak dodam do koszyka to już tylko zostaje do wyboru zwykła paczka rejestrowana i EMS. Opcji ubezpieczenia w ogóle nie widzę.
zielony71
 
Posty: 18
Dołączył(a): wtorek, 13 września 2016, 19:51

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama