• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez klocu » wtorek, 18 października 2016, 19:12

Założyłem już roszczenie i czekam. Kupiłem za całe 9.99 na urodzinowej promocji...ale ile można czekać. Np. długopis z aliexpress przyszedł po 2tyg! :shock:
klocu
 
Posty: 16
Dołączył(a): środa, 5 października 2016, 13:40

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Azael » wtorek, 18 października 2016, 22:38

Kupiłem na BG eachine e5c w cenie 19.99$ ( teraz ponad 30$)i mam teraz back order i do wyboru apply refund. Rozumiem że akceptować bo nie ma szans na wysyłkę?

Wysłane Thorem
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 452
Dołączył(a): piątek, 22 maja 2015, 22:53
Pochwały: 3
Ostrzeżenia: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez moth » wtorek, 18 października 2016, 22:54

Azael napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Expected restock on 3rd November 2016

także wysyłka za ponad 2 tygodnie, sam zdecyduj czy chcesz czekać
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 279
Dołączył(a): piątek, 22 lipca 2016, 21:39
Pochwały: 10
Ostrzeżenia: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Azael » środa, 19 października 2016, 00:04

Jeżeli poczekam to wyślą? Mimo tego statusu teraz?

Wysłane Thorem
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 452
Dołączył(a): piątek, 22 maja 2015, 22:53
Pochwały: 3
Ostrzeżenia: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez radman. » środa, 19 października 2016, 00:26

Jeśli tylko dostaną to wyślą. Ja tak miałem i czekałem na ładowarkę 2 tygodnie ale jak tylko przyszła dostawa to wysłali.
Rób to co lubisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować.
Avatar użytkownika
radman.
 
Posty: 148
Dołączył(a): środa, 23 marca 2016, 19:18
Pochwały: 5

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zygzak » środa, 19 października 2016, 16:09

Reklamował ktoś może telefon u nich?
Jak wyglądała procedura?
zygzak
 
Posty: 41
Dołączył(a): wtorek, 17 lutego 2015, 15:48
Pochwały: 2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez fake4r » środa, 19 października 2016, 17:21

Pisz na adres cservice@banggood.com
Podaj numer zamówienia, załącz zdjęcia, opisz problem.
I czekaj na odpowiedź.
Podadzą Ci adres do wysyłki i wtedy wyślesz im telefon.
Acha mi do nich nie dochodzą maile z o2. Z interii na pewno docierają.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5637
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zygzak » środa, 19 października 2016, 18:39

No więc opisałem, dostałem odpowiedź że bardzo przepraszają, że kwalifikuje się na wymianę, jaka jest moja decyzja ( wymiana czy zwrot ). Odpisałem że zwrot, z prośbą o adres, i od tej pory ( 3 doby ) cisza, nie odpowiadają na uprzejme ponaglenie. Czy już pora na reklamację u PayPal, czy jeszcze zaczekać? Zależy mi na czasie, bo potrzebuję sprzęt na prezent.
zygzak
 
Posty: 41
Dołączył(a): wtorek, 17 lutego 2015, 15:48
Pochwały: 2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez moth » środa, 19 października 2016, 19:10

co do maili z o2 to mi do nich normalnie dochodzą


i tak przy okazji opiszę jak u mnie wyglądała reklamacja tabletu:
opisałem swój problem, poprosili o nagranie filmu który pokazuje problem, wyslałem im, zaoferowali że mogę naprawić u kogoś w polsce i oni mi za tę naprawę zapłacą, potem jeszcze oferowali wymianę, ja jednak wolałem zwrot, poprosili mnie żebym im napisał jaka będzie cena przesyłki(49zł to wyszło pocztą polską priorytetową), dali mi adres, wysłałem im i aktualnie jest w drodze do nich. także na razie wszystko bardzo spoko przebiega. no i zwracają za przesyłkę całą kwote do 15$, między 15-60 to 50%
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 279
Dołączył(a): piątek, 22 lipca 2016, 21:39
Pochwały: 10
Ostrzeżenia: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez fake4r » środa, 19 października 2016, 19:18

zygzak napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja do tej pory reklamowałem 2 telefony i w obydwu przypadkach nie było problemu ze zwrotem. Jeden odsyłałem a drugi nie.
Może po prostu zaczekaj jeszcze dzień. Ewentualnie sprawdź spam? W moim przypadku kontakt był bardzo dobry, więc nie powinno być takiej sytuacji że nie odpisują wcale.

moth napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jak masz czas jeszcze i płaciłeś za ten przedmiot przez paypal to tam możesz odzyskać 100% kwoty za odesłanie.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5637
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zygzak » czwartek, 20 października 2016, 11:32

Mam odpowiedź z service - odsyłam.
Pytanie ( nigdy nie wysyłałem nic za granicę ) - jakie kwitki trzeba wypełnić? Jakieś celne deklaracje? Wszystko dostanę na poczcie?
zygzak
 
Posty: 41
Dołączył(a): wtorek, 17 lutego 2015, 15:48
Pochwały: 2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zawel » czwartek, 20 października 2016, 11:42

Zwykły polecony, wypełniasz ten sam kwitek co zawsze. Uważnie przepisz adres bo Chinach one są dość długie.
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 419
Dołączył(a): piątek, 15 listopada 2013, 12:59
Pochwały: 18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama