• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Saracen » wtorek, 8 września 2015, 11:28

Ja czekam na paczkę z tego sklepu. Paczka wysłana według sklepu 5.09 i nadany numer trackingowy ale jak na razie w śledzeniu jej nie ma.
Saracen
 
Posty: 43
Dołączył(a): środa, 1 maja 2013, 09:46
Lokalizacja: DarkSide

Reklama

Re: Opinie o Banggood

Postprzez kamil018 » wtorek, 8 września 2015, 12:12

Saracen napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

poczytaj troszkę FAQ o śledzeniu przesyłek z Chin i wszystko się wyjaśni, u nich nadanie paczki działa bardziej jak zamówienie kuriera u Nas czyli generują numer listu przewozowego i dopiero po kilku dniach (w twoim przypadku 5.09 to sobota więc tym bardziej) paczka jest odbierana przez pocztę / zanoszona na pocztę wraz z setką innych paczek i wtedy zazwyczaj pojawia się w trackingu. Jeżeli jest to poczta szwedzka to w trackingu pojawi się dopiero gdy dotrze do MALMO czyli tydzień do dwóch.
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018
 
Posty: 117
Dołączył(a): sobota, 4 lipca 2015, 21:11
Pochwały: 5

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Saracen » wtorek, 8 września 2015, 19:04

Dzięki za info
Zoppo ZP980 1,5GHz 2GB/32GB
Saracen
 
Posty: 43
Dołączył(a): środa, 1 maja 2013, 09:46
Lokalizacja: DarkSide

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Dusk » środa, 9 września 2015, 06:54

Masiakox napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

te xiaomi piston to ktora wersja, reddot czy youth?
Dusk
 
Posty: 26
Dołączył(a): środa, 6 maja 2015, 16:47

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Masiakox » środa, 9 września 2015, 07:13

Youth jeszcze tańsza, zwykłe nieodchudzone Xiaomi 3.
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... 71961.html

Ja mam inne pytanie, PROSZĘ SZYBKO O ODP gdyż jedynie dzisiaj jest ta promocja jeszcze. Czy ktoś płacił na banggood z paypal za pomocą przelewu z konta? Mam na koncie 100 PLN natomiast gdy klikam "checkout with Paypal" wyskakuje komunikat: Powiąż kartę... a ja nie chciałem karty tylko specjalnie potwierdziłem rachunek i wysłałem pieniądze bezpośrednio na konto Paypal.

A więc ktoś coś wie? JAK ZAPŁACIĆ z konta paypal za zakupy w banggood? Będę bardzo wdzięczny za odp.

Dokładnie wyskakuje taki komunikat - zero możliwości "zmien metode platnosci" lub czegoś w tym stylu...

Obrazek

POMOCY :( Muszę tam dziś zamówić, mam 100 PLN na koncie paypal i tyle. :P
Masiakox
 
Posty: 178
Dołączył(a): wtorek, 25 sierpnia 2015, 12:29
Pochwały: 8

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Masiakox » środa, 9 września 2015, 11:13

I znowu udało mi się uzyskać odpowiedź na swoje pytanie. NIE MOGĘ EDYTOWAĆ a chcę zamieścić tu odpowiedź jeśli ktoś by szukał. Mi zajęło to 1,5h, chat z banggood.com + telefonicznie z paypalem...

@up
Okazało się, że PayPal automatycznie prosi o kartę, jeśli kwota zamówienia PRZEKRACZA ilość pieniędzy na koncie Paypal. Jeśli natomiast zmieścimy się w kwocie z zamówieniem, całość działa normalnie :)

Pozdrawiam+
Masiakox
 
Posty: 178
Dołączył(a): wtorek, 25 sierpnia 2015, 12:29
Pochwały: 8

Re: Opinie o Banggood

Postprzez slavo22 » środa, 9 września 2015, 11:18

A wystarczyło poczytać co paypal pisze a nie pisać post pod postem.
Ja tylko dopiszę że następne kilkanaście zamówień bezproblemowo, jedynie listonosz się wkurza za ilość paczek - sklep jest jeden a magazynów kilka i towar wysyłają bezpośrednio z magazynu, przez co liczba paczek rośnie ale maleje czas realizacji.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1514
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez ikatie » środa, 9 września 2015, 14:54

działają wam dzisiaj kupony -10% albo te z newslettera na przykład na produkty XIAOMI?
ikatie
 
Posty: 57
Dołączył(a): czwartek, 26 grudnia 2013, 11:54
Pochwały: 3

Re: Opinie o Banggood

Postprzez kamil018 » środa, 9 września 2015, 15:30

no niestety... kupony nie działają na przedmioty przecenione z okazji rocznicy, traktowane są przez system jako flash sale nawet te kupony zatytułowane "for everything"
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018
 
Posty: 117
Dołączył(a): sobota, 4 lipca 2015, 21:11
Pochwały: 5

Re: Opinie o Banggood

Postprzez balboa » niedziela, 13 września 2015, 23:36

Mam pyt. do kupujących na BG. Kupiłem przedmiot 09.09.15 i po 5 dniach dalej mam info: "Order Processing". Czy to normalne żeby jeszcze nie skompletowali paczki do wysyłki? Ile czekacie na status "shipped"?

P.s. Żeby nie było wybrałem free shipped CN.

Mam się czym martwić?
balboa
 
Posty: 43
Dołączył(a): czwartek, 16 lipca 2015, 02:03

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Masiakox » niedziela, 13 września 2015, 23:44

U mnie paczka na drugi dzień już była w statusie "shipped" :) Ogółem polecam ich live chat, bardzo dobra obsługa i działa prawie non stop, zadaj pytanie z numerem zamówienia o co chodzi i Ci odpowiedzą

Autor postu otrzymał pochwałę
Masiakox
 
Posty: 178
Dołączył(a): wtorek, 25 sierpnia 2015, 12:29
Pochwały: 8

Re: Opinie o Banggood

Postprzez balboa » poniedziałek, 14 września 2015, 09:14

Dzisiaj na chat pogadalem i wyszło, że "no stock" :( Padło pytanie czy chcę poczekać tydzień na uzupełnienie zbioru. Zgodziłem się. Daje im tydzień.
balboa
 
Posty: 43
Dołączył(a): czwartek, 16 lipca 2015, 02:03

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama