z ofertami dla kierowców.

Rozmowy na wszystkie tematy

z ofertami dla kierowców.

Postprzez Oscar82 » wczoraj, o 22:11

Hej! Szukam ostatnio czegoś nowego i zastanawiam się, czy ktoś z Was może polecić sprawdzone miejsce z ofertami dla kierowców. Chodzi mi głównie o oferty pracy dla kierowców ciężarówek w całej Europie. Trochę tego jest w necie, ale ciężko trafić na coś konkretnego. Macie jakieś doświadczenia?
Oscar82

Telefon:: 5554682

Re: z ofertami dla kierowców.

Postprzez DunncanDucatti » wczoraj, o 22:12

Oscar82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Miałem dokładnie tak samo, dużo szukania i mało konkretów. W końcu trafiłem na stronę praca kierowca niemcy i postanowiłem sprawdzić, czy faktycznie coś z tego będzie. Powiem szczerze, że byłem pozytywnie zaskoczony. Wszystko jest przejrzyście opisane, łatwo się połapać i znaleźć coś dopasowanego do siebie. Ja spróbowałem i dość szybko udało mi się znaleźć sensowną ofertę, więc efekt był naprawdę bardzo dobry. Jeśli chodzi o pracę dla kierowców ciężarówek, to z mojego doświadczenia warto tam zajrzeć. Dla mnie to było duże ułatwienie i oszczędność czasu
DunncanDucatti

Telefon:: 555468246

Re: z ofertami dla kierowców.

Postprzez Oscar82 » wczoraj, o 22:13

DunncanDucatti napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Miałem dokładnie tak samo, dużo szukania i mało konkretów. W końcu trafiłem na stronę praca kierowca niemcy i postanowiłem sprawdzić, czy faktycznie coś z tego będzie. Powiem szczerze, że byłem pozytywnie zaskoczony. Wszystko jest przejrzyście opisane, łatwo się połapać i znaleźć coś dopasowanego do siebie. Ja spróbowałem i dość szybko udało mi się znaleźć sensowną ofertę, więc efekt był naprawdę bardzo dobry. Jeśli chodzi o pracę dla kierowców ciężarówek, to z mojego doświadczenia warto tam zajrzeć. Dla mnie to było duże ułatwienie i oszczędność czasu

Dziękujemy za Twoją opinię.
Oscar82

Telefon:: 5554682

Powrót do HydePark