chyba nie odpowiem na Twoje pytanie, ale tak sobie pogmyram, tez jestem na etapie kupna kamerki i oczywiscie jak kazdy zakupowicz jestem w czarnej ...d
mam andoer n5000 - w zasadzie malo sie do czego doczepic, ale, np nie nagram loop z wiecej niz 1h, bo kamerka przestaje dzialac, po wlaczeniu na motion detection, nagra pare minut i jw, a bateria pelna nadal, czyli doczepiam sie do jakby sfery dodatkowej, nie jakosciowej filmu, ale do kamerki mnie to zniechecilo
Niestety nie ma odzewu wsrod telechinowcow, aby takie testy porobic na ich kamerkach, wiec nie wiem czy tp tylko sprama malo znanej marki andoer.
Brnijmy dalej, szukam wiec czegos lepszego, ogladam dziesiatki filmow na YT i jestem coraz bardziej po..razony, np marki YI 4K+, gopro hero 5 i inne nakrecaja zielone niebo, dzisus, ja nigdy nie widzialem zielonego nieba i ... poraznie narasta
)))))))
pozostaje chyba zdecydowac sie indywidualnie, co jest najwazniejsze dla uzytkownika, czy okazjonalnie zielone niebo, a trawa niebieska (byc moze, jak np w YI - oni maja problem z niebieskim totalnie), czy ......
najwyraniej brakuje mi formy oceny w stylu - "I am happy but, my camera its shit, because ... sky is green"
sorki za zasmiecanie forum
wiem, ze nie wnioslo to pewnie nic nowego