Mnie boli głównie brak możliwości zarządzania własnym wątkiem w określonych działach i trochę brak przycisków bump. Bez tego pierwszego każdy chcący prowadzić jakiś tutorial machnie ręką.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Ja mam teraz problem z przeglądaniem forum na Xiaomi Mi4i z przeglądarką Chrome. Forum mi się cały czas zacina/przycina przy przewijaniu. Na żadnej innej stronie tak nie mam, a i wcześniej nie było tego problemu. Zaczęło się od wczorajszego przywrócenia strony do życia. Ktoś też tak ma?
mogę wydłużyć czas na edycję własnej wypowiedzi, o co chodzi z tym przyciskiem BUMP? Co do form o podobnej tematyce to istniało ich kilka jak chinole, uziwamp, co chwila powstaja kolejne podobne ale nie jest się łatwo wybić więc są puste. Podobna tematyka już pojawiła się i największych forach GSM. Więc forum nie czekają łatwe czasy, google lepiej traktuje starsze strony. Czysto widziałem przedrukowany tekst z telchina na inny portal, i wyszukiwarka wyżej ten starszy popularniejszy serwis stawia niż nasze forum. Obecnie łatwiej jest wypromować bloga, taka polityka google. Co do zmiany wyglądu to jest to do zrobienia, jak się znajdzie jakiś grafik to można pokombinować z nową skórką, logo, przyciskami itp.
W przypadku tutów autor powinien móc bez ograniczeń modyfikować swojego posta. Bump to podbijanie, przydatne na bazarku, aktywowałby się po tych regulaminowych 2 dniach czy jak tam.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.