Akcesoria do telefonów, tabletów i innych chińskich gadżetów
Odpowiedz

Re: PowerBank - zewnętrzny akumulator do smartfona

28 paź 2016, o 11:31

Możesz naładować banki na full i sprawdzić ile razy jest w stanie naładować jaką baterię? Chodzi mi o porównanie pojemności

2 lis 2016, o 14:19

Witam, widzę że w temacie powerbanków przewija się Xiaomi - czy jest coś jeszcze tańszego godnego uwagi czy to absolutne minimum? Interesuje mnie powerbank 10k/20k a u Xiaomi to 18/31USD. Wiecie może czy ktoś coś szykuje na 11.11?

2 lis 2016, o 15:48

10k przez cały rok zwykle wychodzi 14, max 15$

3 lis 2016, o 11:17

Gdzie najtaniej kupię powerbank od xiaomi z case?

3 lis 2016, o 13:45

Nie wiem czy najtaniej ale najpewniej na banngood. Niecałe 60zl

Wysłane Thorem

8 lis 2016, o 13:02

Panowie i Pani, gdzie kupic w miare tanio powerbank xiaomi 10000 lub 5000 tak na szybko? Potrzbuje miec przed 28 listopada.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

8 lis 2016, o 13:04

To chyba tylko w PL (allegro albo jakieś pewne sklepy) bo z Chin może nie zdążyć przyjść do tego czasu.

8 lis 2016, o 23:19

Azja odpada bo z kosztami dostawy kurierskiej taki zakup się nie opłaca, a tylko czymś pokroju DHL dostaniesz na czas.

9 lis 2016, o 09:13

Moj Xiaomi 10000mah co raz slabiej laduje. Czy mozna wymienic baterie w srodku na nowe? Jesli tak to czy to moga byc obojetnie jakie akumulatorki?

9 lis 2016, o 11:09

W środku nie ma akumulatorków.

Są ogniwa 18650. Ich cena za używkę to jakoś 8zł nowe to koszt jakos 25zł. Chociaż na gearbest swego czasu był sprzedawane fajne ogniwa w normalnej cenie nie wiem jak jest teraz. Był to chyba NCR18650, ale pewności nie mam więc nie bierz tych informacji za pewne.
Ogólnie baterii, akumulatorów i ogniw nie poleca się kupować w Chinach :D
Jeśli jedna się uszkodziła to wymiana ma sens, lecz wszystkich to ja bym nie wymieniał kupił bym nowy Bank.
Odpowiedz