Akcesoria do telefonów, tabletów i innych chińskich gadżetów
Odpowiedz

Re: PowerBank - zewnętrzny akumulator do smartfona

14 sty 2015, o 19:12

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

jesli mozna o link do tej aukcji ? o ile nadal uwazasz, ze te 4 dolce warte sa wydania :-)
to nie wymaga zakupu baterii ?

14 sty 2015, o 19:16

Powiem tak, za 4 $ pokaż mi lepszy ;) Może i baterii nie naładuje do pełna ale jest fajny poręczny i ma zintegrowany kabel. W dodatku bardzo lekki.
Najlepiej szukaj pod hasłem "slim power bank 2500" lub 2600 bo tam gdzie ja kupowałem to teraz kosztuje 8$ tak że nie ma sensu.

14 sty 2015, o 19:18

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

I już wiadomo żeby omijać to cudo szerokim łukiem.

14 sty 2015, o 19:21

Ja jestem zadowolony, nie znalazłem nic innego o tak małych wymiarach i w takiej śmiesznej cenie.
Wiadomo że prawdziwe power banki np. od xiaomi są o wiele wiele lepsze.

14 sty 2015, o 19:31

Pochwal się gdy już Ci siądzie bateria w telefonie.

14 sty 2015, o 19:35

Niedoczekanie Twoje ;]

14 sty 2015, o 19:41

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

za 4-5 dolcow bym kupil - niestety obecne ceny sa 2-3x
wiadomo, ze cos "dobrego" kosztuje - ale sadze, ze czasami takie guano za prawie darmo by wystarczylo na planowany wypad na weekend

14 sty 2015, o 19:45

Też jestem tego zdania. Jako awaryjne źródło prądu, a nie do regularnego ładowania telefonu, wystarczy w zupełności.

14 sty 2015, o 19:46

existe dodaj sobie kilka aukcji z tymi power bankami do wish list i jak będzie na którejś przecena to wtedy od razu będziesz widział ;-)

14 sty 2015, o 19:50

Ja jestem ciekaw czy ten powerbank jest w stanie utrzymać telefon przy życiu gdy bateria już na wyczerpaniu a np. została jeszcze godzina filmu do obejrzenia? :-) Czyli czy szybciej ładuje niż coś tam typu gry, filmy itd. drenują w międzyczasie baterię?
Odpowiedz