Odpowiedz

Re: Polecany ROMy do Le max 2 ( x820 )

28 lut 2018, o 10:01

Dodam jeszcze że nie mogę wykryć telefonu na trzech komputerach. Proszę o pomoc w tej sprawie. A może powinienem coś na telefonie odpalić / przełączyć ?

28 lut 2018, o 13:14

Raamiel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

przełączasz na przesyłanie plików?

28 lut 2018, o 14:01

mam ustawione USB Debug jesli o to pytasz. Fizycznie nie przełączam się gdyż nawet taka opcja mi sie nie pojawia. Podłączam się kablem do kompa z USB-C na USB, może w tym problem ?

28 lut 2018, o 14:07

Czy żeby zrobić roota wystarczy mi tyko możliwość przesyłania plików pomiędzy komp a komórka, czy może komórka fizycznie musi być wykryta przez system Windows (ma na myśli wyświetlanie się ikon telefonu z nazwa komórki) ?

28 lut 2018, o 14:13

zciągasz górną belkę i ostatnia pozycja masz "ładowanie urządzenia przez usb". naciskasz i przełączasz

28 lut 2018, o 19:45

Poszedlem dalej, doblokowałem bootloader niby przegralem trwp.img z done ale po uruchomieniu telefonu (volume + i power) mam menu EUI recover z dwoma pocjami: Update system i clear data. Jak wybiore "update system" i "start"to mam komunikat "Failed to update" Cause:APK nto found. Czy to oznacza że jednak nie mam wgranego Twrp ??? Co zrobić dalej ?

Zainstalowałem najnowsza wersje unofficial z lutego 23 i działa :)

I teraz zasadnicze pytanie które zadałem wczoraj (dzisiaj w nocy) jaki stabilny rom polecacie pod kątem wydajności i stabilności oraz z listą rzeczy które nie działają.... :/ ?

Taki artykuł znalazłem... romów jest w pytę.... :/
https://www.getdroidtips.com/custom-rom-leeco-le-max-2/

W tym polecanym Ressurection.... oprócz romu jest fix, czy jego tez trzeba zainstalować i jak ?

https://androidfilehost.com/?w=files&flid=252017

1 mar 2018, o 01:53

Przetestowałem rom Ressurection w grach wyłącza sie głos. Mimo w Antutu uzyskania wyniku ponad 160k kompletnie w grach wymagajaych tego nie widac a odzuwam efekt gorszego chodzenia niz na vanilii :(

Czy sa jacys ludzie co graja w WOT Blizt, Armored Warfare Assault i mogą coś polecic ???

1 mar 2018, o 11:28

W filmach nagrywanych przez Ressurection slychac trzaski - może to błąd że ścignąłem najnowszą wersję ? Jakie Wy wersje polecacie bo coś czuje że będę się miesiąc bujał zanim jaki sensowny rom znajde. To jest mega wada nieflagowcow - niby na papierze maja mega parametry ale soft to podstawa a nie bebechy :(

1 mar 2018, o 11:37

Pokombinuj z profilami AKT, np. tą appką. Nasz telefon jest taki sam (w sensie procesora) jak One Plus 3. Co do fixa to Le Max 2 ma na niektórych telefonach problem z ostrzeniem kamery (wygląda że są różne wersje sprzętowe ale nikt na razie nie doszedł do tego gdzie jest jaka), więc jak Ci nie ostrzy to wgrywasz fix, a jak działa ok to nic nie robisz.

2 mar 2018, o 00:21

Zainstalowałem LOS 14.1+vulkan mod+opnegapps pico...

I mam dziwny efekt np nie mogę zainstalować nowej gry o czołgach:Aromored Warfare Assault. jest komunikat że instalacja nie możliwa ze względ na brak dostępu z mojego obszaru lokalizacji. Dziwne bo na innym modzie jeszcze wczoraj bez problemu zainstalowałe i dodatkowo, sciagme inne apki i moglem bez problemu je zainstalowac.

Pomoże ktos ?
Odpowiedz