Teraz jest 29 kwi 2025, o 23:06

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[android] Rozpoznawanie mowy

Jaką apke potrzeba aby mówić sms...wiadomo po polsku.
Na LG L3 miałem swiftkey i działało oczywiście z netem.
Teraz na N1 jest mikrofon ale nie reaguje...
Czytaj więcej : [android] Rozpoznawanie mowy | Wyświetlone : 1401 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Klapka do G9300, czy będzie pasować?

Hej, jeśli pękła mi klapka w G9300 to będzie pasowała oryginalna od samsunga?
Czytaj więcej : Klapka do G9300, czy będzie pasować? | Wyświetlone : 1407 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

I9300 wi-fi problem

witam kupilem chiński i9300
po włączeniu jest animacja androida ale ten tel nie ma go tylko jakies cos innego

chciałem włączyć wi-fi ale nie wiem jak i gdzie go poszukac - prosze o pomoc
Czytaj więcej : I9300 wi-fi problem | Wyświetlone : 1655 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Pamiec operacyjna

Witam,
Od kilku dni posiadam "Samsunga Galazy S III".
Jak do tej pory wszystko bylo w porzadu, lecz pojawily sie problemy z pamiecia operacyjna.
Otoz gdy probuje pobrac dosc standardowa gre podczas instalacji wyskakuje komunikat, ze
Brakuje pamieci operacyjnej. Posiadam 1gb Ram a 750 z tego jest zajete (przez mapy, pogode, itp.).
Pobralem program CCleaner i gdy usune pamiec, po kilku sekundach znow jest jej tyle ile bylo przed wykonaniem Operacji. Czy ktos jest w ...
Czytaj więcej : Pamiec operacyjna | Wyświetlone : 1329 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

taniej do play

Czytaj więcej : taniej do play | Wyświetlone : 1568 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

vivo xplay Wydajny i ładny chiński telefon

Niedawno na łamach telchina.pl pisałem o planach wprowadzenia do sprzedaży przez Vivo pierwszego na świecie telefonu z wyświetlaczem bez bocznej ramki. Obecnie
Vivo przygotowuje się do wprowadzenia w przyszłym miesiącu do sprzedaży smartfonu Xplay, którego specyfikacja stawia go na górnej półce.
Telefon zostanie odsłonięty w bardzo konkurencyjnej cenie 480 $ za model z 16GB pamieci i 530 dolarów za wersję 32GB.

Obrazek
Vivo Xplay ma zostać wyposażony w 5-calowy wyświetlacz o cienkiej ramce, prezentujący ...
Czytaj więcej : vivo xplay Wydajny i ładny chiński telefon | Wyświetlone : 2101 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

[dual Sim] Jaki telefon, zakup w Szanghaju

Witam, mój znajomy jest teraz w Chinach, w czerwcu wraca do Polski.

Interesuje mnie telefon dual-sim obsługujący Aero2 (fajnie jakby miał bluetooth 3.0), teraz mam Xperie Arc S, także chciałbym coś zbliżonego lub troszeczkę mocniejszego. Telefon zostanie kupiony przez kolegę w Szanghaju.

Tutaj parametry Arc S
Pamięć RAM :512 MB
Zegar procesora :1,40 GHz
Wyświetlacz :Kolorowy / TFT
16M kolorów
480 x 854 px (4,2")

Co byście proponowali?
Czy wiecie może jakie są przepisy dotyczące ...
Czytaj więcej : [dual Sim] Jaki telefon, zakup w Szanghaju | Wyświetlone : 3842 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dual SIM

instrukcja

Czy ma ktoś instrukcję obsługi do Jiayu G1 po polsku lub angielsku , niemiecku? Dostałem tylko krzaczki?
Czytaj więcej : instrukcja | Wyświetlone : 5410 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Poradniki

NEWMAN K1 Cztery rdzenie w dobrej cenie?

Jak już pisałem wcześniej Newman zapowiedział swój kolejny flagowy telefon który do sprzedaży ma trafić w kwietniu tego roku.
Newman K1 to czterordzeniowy smartfon który wyglądem przypomina Meizu Mx

Obrazek

Newman K1, którego nazwa zostanie zmieniona przed uruchomieniem sprzedaży będzie
wyposażony w procesor quad-core MT6589 taktowany z szybkością 1.2GHz ,pamięć 2GB RAM i 32GB ROM, 5-calowy wyświetlacz 720p,aparat z przodu ma 2 mega piksele i 13-megapikselowy z tyłu.
Czytaj więcej : NEWMAN K1 Cztery rdzenie w dobrej cenie? | Wyświetlone : 1889 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Podobienstwo HTC

http://www.htc.com/pl/smartphones/htc-o ... m244p84958
Z jaką chińską słuchawką kojarzy wam się ten nowy model HTC One?
Czytaj więcej : Podobienstwo HTC | Wyświetlone : 1646 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570