Teraz jest 28 kwi 2025, o 22:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Jak to jest z wcdma 850MHz

Jak już niektórzy widzieli w odpowiednim dziale, szukam telefonu dla żony. Pojawiło się kilka propozycji spełniających wymagania, ale mają jedną wadę(?): WCDMA 850/2100MHz.
Moje pytanie - czy to naprawdę wada?
U nas nie stosuje się raczej 850MHz, więc wiadomo - telefon będzie działał tylko w 2100. Zobaczyłem mapkę na http://btsearch.pl i widzę, że t-mobile (ta karta odpowiada za net) w mojej okolicy w ogóle nie ma nadajników UMTS, a ...
Czytaj więcej : Jak to jest z wcdma 850MHz | Wyświetlone : 4808 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HydePark

Problem nie do rozwiązania

BROM ERROR:S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054)

ciągle wywala mi ten error podczas flashowania... co to oznacza? Próbowałem już chyba wszystkiego. Błagam niech mi ktoś pomoże bo kupiłem telefon, na drugi dzień sformatowałem kartę SD w telefonie i telefon już się nie uruchomił. Telefon to Coolpad 7320 robiłem wszystko według poradników i nic nie pomaga. Przy 13 sekundzie flesza wywala ten błąd.
Czytaj więcej : Problem nie do rozwiązania | Wyświetlone : 1933 | Odpowiedzi : 5 | Dział : ROMy i Modyfikacje

konkurs ?

Zrobić kolejny konkurs? tym razem przewidziane drobne nagrody za promowanie forum telchina.pl
miało by to wyglądać tak że jak ktoś gdzieś w internecie wspomni o forum telchina lub zamieści link do jakiegoś tematu z forum lub do strony głównej to może mi na email przesłać link do tego wpisu. Bez spamowania tylko przydatny w dyskusji linki.

Co o tym sądzicie?
Czytaj więcej : konkurs ? | Wyświetlone : 2871 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji!

Cześć wszystkim!

Jako przedstawiciel GearBest.com, partnera forum telchina.pl wychodzimy z inicjatywą by użytkownicy tej strony otrzymywali darmowe produkty do recenzji (telefony itp.)

Co zrobić by móc zrecenzować jakiś produkt?

1. Wybierz 5 produktów, które chciałbyś zrecenzować na Gearbest.

2. Napisz posta w tym temacie z nazwami oraz linkami do produktów które wybrałeś,

3. Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość gdzie oprócz tego forum jesteś w stanie umieścić swoją recenzje,

4. Jeśli robiłeś już jakieś recenzje ...
Czytaj więcej : Uwaga! U Nas możesz dostać darmowe produkty do recenzji! | Wyświetlone : 22286 | Odpowiedzi : 41 | Dział : GearBest.com

Problemy z podróbka Iphona s5

Witam
Proszę o pomoc - po resecie mojego chińczyka, aplikacje "contacts" "message" orz 'Phone" odnosza się tylko do aplikacji "message" - to znaczy iż naciskajac którąś z tych aplikacji to zawsze właczy się message . Jak wcisne tworzenie wiadomości to przejdzie w klawiature aplikacji phone.
To nie jest problem bo ściągłem aplikacje zastepcze - sms działają - mogę dzwonić jednakże problem jest z kontaktami - brak mozliwości dodawania kontaktów a ni edycji . Próbowalem innych ...
Czytaj więcej : Problemy z podróbka Iphona s5 | Wyświetlone : 1574 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Cubot S168 z kitKat za 79,99$

Cubot zapowiedział telefon za 99,99 dolarów, mowa o Cubot S168.

Obrazek

Ostatnio producenci tanich telefonów wyposażają je w krzykliwe funkcje, takie jak skaner linii papilarnych czy monitor akcji serca, ale Cubot skoncentrował się na prostych funkcjach w swoim S168.
Telefon warty 100 dolarów posiada czterordzeniowy procesor, 1 GB pamięci RAM, 5-calowy wyświetlacz 960 x 540, Android Kitkat i OTG .
CubotS168 ma wsparcie dla kart Dual SIM i karty SD do 32 GB , kamera ...
Czytaj więcej : Cubot S168 z kitKat za 79,99$ | Wyświetlone : 3864 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

[Ankieta] Jaką markę Chińskiego smartfona polecasz ?

Witam,
nigdzie nie widziałem takiej ankiety a myślę, że takowa będzie świetnym wskaźnikiem dla totalnie niezorientowanej osoby w temacie marek chińskich smart-fonów.

Zachęcam poważne i doświadczone osoby do głosowania, chciałbym aby ta ankieta oddała stan rzeczywisty a nie subiektywne opinie użytkowników. Najlepiej jeśli osoba miała do czynienia nie tylko z jedną marką. Jeśli jednak masz telefon firmy X i jesteś z niego bardzo zadowolony (i nie testowałeś jeszcze innych producentów) - jak najbardziej powinieneś oddać ...
Czytaj więcej : [Ankieta] Jaką markę Chińskiego smartfona polecasz ? | Wyświetlone : 1461 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Meizu MX4 Pro z Ubuntu Touch

Wielu z nas zapewne zastanawia się czy Meizu MX4 w wersji Pro ujrzy światło dzienne. Ekipa odpowiedzialna za Ubuntu Touch nie tylko potwierdziła poprzez twittera istnienie MX 4 Pro, ale również potwierdziła, że smartfon będzie działać pod kontrolą Ubuntu Touch OS.
Obrazek
Niestety nie potwierdzona została ani specyfikacja ani cena urządzenia.
Obrazek Obrazek Obrazek

źródło:gizchina.com
Czytaj więcej : Meizu MX4 Pro z Ubuntu Touch | Wyświetlone : 1392 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Gwarancja a dziwne rysy na wyświetlaczu pod szkłem.

Hej.

Moj neo n003 ma juz prawie rok ale jkis czas temu zauwazylem dziwne niby rysy na obrzezach wyswietlacza. Rysy sa pod szklem, tak jakby miedzy szklem a wyswietlaczem. Czy cos takiego jest podstawa do wysylki telefonu w ramach gwarancji ktora jeszcze jest wazna? Rysy widac tylko w mocnym swietle np. Na sloncu. Nie ukrywam ze bardzo na reke by mi bylo odeslanie telefonu i przynajmniej czesciowy zwrot kasy (np. 70%) bo powoli przymierzalem sie ...
Czytaj więcej : Gwarancja a dziwne rysy na wyświetlaczu pod szkłem. | Wyświetlone : 1229 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Chiński Dzień Narodowy, promocje

W Chinach mam teraz święta Chińskiego Dnia Narodowego i z tej okazji mamy też różne promocje.

Obrazek

Jedną z takich promocji przygotował dobrze na znany sklep 1949deal.com
W dobrej cenie możemy nabyć telefon iocean X1
szczegóły promocji na stronie
http://www.1949deal.com/national-day-promotion.html
promocja trwa od 1 października - 7 października

Zasady:
(1) $ 1 zniżki dla zamówień od 0usd do 60USD;
(2) 2 dolary dla wszystkich zamówień wartości od 60USD do ...
Czytaj więcej : Chiński Dzień Narodowy, promocje | Wyświetlone : 1162 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570