Teraz jest 28 kwi 2025, o 08:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Coś chce się instalować

Na mojego ZTE V5 po połączeniu z netem przez wi-fi przychodzą wiadomości/programy o nazwie Du SpeedBooster i POP STAR.
Dla bezpieczeństwa zablokowałem możliwość instalowania aplikacji z nieznanych źródeł i tak się tego pozbywam.
Oprogramowanie to nubia UI, Android 4.4.2. Takie Chińczyk przysłał i nic nie zmieniałem.
Ki diabeł?
Czytaj więcej : Coś chce się instalować | Wyświetlone : 2792 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Pytania, problemy

Alcatel Pixi 3

Firma Alcatel znana też jako TCL na zbliżających się targach CES w Las Vegas przedstawi smartfona który będzie oferował wybór pomiędzy trzema systemami operacyjnymi.
Alcatel Pixi 3 to słuchawka dla początkującego użytkownika, a będzie ona zarządzana za pomocą Androida, Windows Phona-a lub Firefox OS.
Na tą chwilę certyfikat FCC (amerykańskiej komisji ds regulacji radia , telewizji i telefonii komórkowej) uzyskał telefon z Androidem a modele z windows i firefoxem są następne w kolejce.
Wstępne informacje ...
Czytaj więcej : Alcatel Pixi 3 | Wyświetlone : 1757 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

[Wątek roboczy] Tworzymy FAQ dotyczące problematyki zakupów

Szanowni użytkownicy forum.

Forum Telchina.pl cieszy się dużym powodzeniem, nowych użytkowników przybywa. To cieszy, ale rodzi też pewien problem: jest grupa tematów, które poruszane są wciąż od nowa, niezależnie od tego jak często są omawiane. To niestety powoduje bałagan, zbędne dyskusje, irytację użytkowników muszących po raz n-ty odpowiadać na te same pytania. W związku z powyższym postanowiliśmy stworzyć FAQ dla szeroko pojętych zakupów w Chinach. Coś na wzór FAQ powstało już w wątku:

...
Czytaj więcej : [Wątek roboczy] Tworzymy FAQ dotyczące problematyki zakupów | Wyświetlone : 28791 | Odpowiedzi : 32 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

OnePlus Two przedsprzedaż w geekbuying za 538,19$

Dzięki przedsprzedaży w sklepie geekbuying możemy poznać więcej szczegółów na temat OnePlus Two.
Obrazek

OnePlus Two zostanie wyposażony w 5,5-calowy wyświetlacz LTPS w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli), czterordzeniowy procesor Qualcomm Snapdragon 805 z zegarem 2,7 GHz. Za grafikę odpowiedzialny będzie układ Adreno 420, ponadto słuchawka będzie posiadała 3 GB pamięci RAM i 64 GB pamięci wewnętrznej.

OnePlus Two posiada aparat główny o matrycy 16 megapikseli oraz 5 MPx do wideorozmów. Za komunikację ...
Czytaj więcej : OnePlus Two przedsprzedaż w geekbuying za 538,19$ | Wyświetlone : 5408 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Międzynarodowe Targi Innowacji Las Vegas CES 2015

Jak zapewne wiecie już 6 stycznia w Las Vegas rozpoczyna się CES 2015. Już dzień wcześniej, w poniedziałek odbędzie się konferencja inauguracyjna na której możemy spodziewać się wstępnych informacji o tym co zobaczymy na targach. Targi te to okazja na przedstawienie wszystkich nowinek, koncepcji i projektów ze świata technologii.
My skupimy się oczywiście na smartfonach.
Wszelkie informacje o tym co na CES zobaczymy opierają się głównie na pogłoskach i domysłach sporadycznie popartych zdjęciami rzekomych nowości. ...
Czytaj więcej : Międzynarodowe Targi Innowacji Las Vegas CES 2015 | Wyświetlone : 1700 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Do znawców monitoringów w pojazdach.

Moja praca polega na wykonywaniu przeglądów w pojazdach szynowych. Wykonałem przegląd pojazdu szynowego. Uzupełnieniem płyn adblue gdzie wlewy znajdują się po przeciwnych stronach pojazdu, czyli po obydwu ale stojąc przodem do któregokolwiek boku zawsze po lewej stronie. Po prawej jest wlew oleju. Ktoś źle zalał płyn, zamiast do adblue wlał do oleju no i wiadomo, silnik kaput. Zgrali obraz z kamer wbudowanych w lusterka a na nich widać że to ja wlewam adblue z prawej ...
Czytaj więcej : Do znawców monitoringów w pojazdach. | Wyświetlone : 3057 | Odpowiedzi : 19 | Dział : HydePark

Zte Red bull v5

Witam mam jedno pytanko przed zakupem. Słyszałem że są 2 wersje tego telefonu i w jednej nie będę miał sygnału czyż nie? Wersja którą chce kupić ma 2gb ram. Czy to ta dobra wersja?
Czytaj więcej : Zte Red bull v5 | Wyświetlone : 1471 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

MT 6592 z dobrym GPS

Witam. Poszukuje informacji ktory telefon na MTK 6592 octacore mial dobry GPS.
Poszukuje do mojego G4s anteny z innego tel mimo ze bedzie to wymagalo lutowania/ciecia.
tasiemki miedziane i druciki widzialem lecz szukam jeszcze lepszego efektu.
Pozdrawiam.
Czytaj więcej : MT 6592 z dobrym GPS | Wyświetlone : 2027 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Redmi Note 2

Znany nam dobrze chiński producent elektroniki użytkowej, Xiaomi, najprawdopodobniej juz około 15 stycznia 2015 wypuści na rynek swój kolejny smartfon: Redmi Note 2.
Według nieoficjalnych informacji będzie to słuchawka Xiaomi mająca oferować dobrą jakość i efektywność za niedużą cenę. Wygląda na to że będzie on oferował 5,5 calowy ekran w jakości 1080p z 2GB RAM i 16ROM. Za zasilanie odpowiadać będzie bateria 3100mAh. Znajdziemy tam też aparat główny 13mpx i frontowy 5mpx. Wygląda na to ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 2 | Wyświetlone : 2306 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

THL T6 Pro za 350 zł

THL to marka obecna na chińskim rynku od wielu lat, jednak nie zdołała osiągnąć tak spektakularnego sukcesu jak Xiaomi. Pomimo tego firma co jakiś czas zaskakuje nas swoimi telefonami, ostatnio zabłysnęli telefonami z ogromnymi bateriami , THL 4000 i THL 5000. Obrazek

Ostatnio w segmencie telefonów budżetowych popularność zyskuje THL T6 Pro, którego producent wyposażył w 5 calowy wyświetlacz IPS w rozdzielczości 1280 x 720 (HD 720) pod którym znajduje się osmiordzeniowy procesor MediaTek MTK6592M ...
Czytaj więcej : THL T6 Pro za 350 zł | Wyświetlone : 6598 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570