Teraz jest 15 sie 2025, o 17:09

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Brak imie, mac adres,sn itp jak odzyskac

Witam robiłem dziś sp flastool dla homtom h7 po i potracilem imie, serial nuber, mac adres wifi i bt,
imei wprowadziłem tym sposobem.
Second Method: -

1. Go to Engineering Mode with this code * # * # 3646633 # * # *
2. Type it on call pad
3. Engineering Mode show on your phone screen
4. Go to CDS info
5. Go to Radio info
6. then go to Phone1 (For the first ...
Czytaj więcej : Brak imie, mac adres,sn itp jak odzyskac | Wyświetlone : 1921 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Telefon idealny

Ostatnimi czasy zastanawiałem się jak powinien wyglądać telefon idealny. Jasne, że dla każdego będą to trochę inne cechy jak i parametry. Można stworzyć telefon który będzie kosztować 4 tys zł i mieć wszystko naj, pytanie czy będzie idealny skoro dużo kosztuje? Jak wyobrażalibyście sobie idealny telefon w cenie np 1000zł? Co powinien zawierać?
Często przeglądając różne benchmarki, zestawienia, porównywarki dochodzę do wniosku, że producenci prześcigają się cenowo oferując dokładnie to samo co konkurencja. Te telefony ...
Czytaj więcej : Telefon idealny | Wyświetlone : 2039 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Specyfikacja Xiaomi Max ujawniona

Za niespełna 2 tygodnie zadebiutuje Xiaomi Max, telefon z 6.44 calowym ekranem i zaledwie 2GB pamięci RAM.
Czy wróżycie mu powodzenie w Polsce ? Chińczycy lubią duże telefony więc tam raczej będzie się nieźle sprzedawał.
http://gadzet.telchina.pl/specyfikacja- ... m-ekranem/
W Narodowym Centrum Kongresowym w Pekinie w dniu 10 maja, Xiaomi zamierza zorganizować konferencję prasową na której zostanie zaprezentowany Xiaomi Max.

Obrazek
Choć dane techniczne Xiaomi Max już kilkukrotnie przedostawały się ...
Czytaj więcej : Specyfikacja Xiaomi Max ujawniona | Wyświetlone : 1664 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

iTag Bluetooth Tracker - jak to uruchomić, ustawić?

Nabyłem iTag Bluetooth Tracker
Obrazek
https://www.youtube.com/watch?v=lYao7rg7q_Q
i teraz mam programy mam 3 urządzenia i nijak nie mogę się połączyć z telefonem, tabletem.

Ktoś nabył coś podobnego i wie jak to doprowadzić do działania?
Czytaj więcej : iTag Bluetooth Tracker - jak to uruchomić, ustawić? | Wyświetlone : 2197 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

HOMTOM HT10 z 4GB RAM Helio X20 i Androidem 6

HomTom do tej pory kojarzył się nam z budżetowymi telefonami, tymczasem marka chce zaatakować w segmencie high-end z modelem HT10
Obrazek
Zapewne chcecie wiedzieć co zaoferuje nam flagowiec HomTom. Jak można było się spodziewać , telefon wyposażono w tajwański 10 -rdzeniowy procesor Helio X20, który wspierany będzie przez 4GB pamięci RAM i 32 GB pamięci wbudowanej z możliwością rozbudowy do 128 GB za pomocą karty microSD. Producent pokusił się tez o drugiej generacji skaner tęczówki ...
Czytaj więcej : HOMTOM HT10 z 4GB RAM Helio X20 i Androidem 6 | Wyświetlone : 2432 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi wpadło w zadyszkę.

Jak sądzicie, co jest przyczyną spadku popularności Xiaomi, czy to trwały trend, czy chwilowa zadyszka?
http://gadzet.telchina.pl/spadek-sprzed ... ow-xiaomi/
Xiaomi zeszły rok zakończyło jako 5 producent telefonów na świecie, jednak już w drugim kwartale 2015r nastąpiło załamanie sprzedaży. Nadzieje pokładano w debiucie Mi5 , który niestety nie odwrócił spadkowego trendu.Obrazek
W zeszłym roku Xiaomi sprzedało ponad 70 milionów smartfonów, co pozwoliło mu zostać 5 producentem telefonów na świecie. Rewelacyjne była ...
Czytaj więcej : Xiaomi wpadło w zadyszkę. | Wyświetlone : 3558 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Nowości

Tester diagnostyczny DS150e

Cześć. Czy jest ktoś kto zamawiał z ali tester diagnostyczny do samochodu DS150e (podróbka delphiii oczywiście)? Zbieram się z zakupem tego urządzenia już dosyć długo, jednak za każdym razem dostaję oczopląsu jak widzę różne oprogramowania do testera na ali. W większości przeważa jakaś wersja V2014 z numerem R3, ale zupełnie nie wiem co to oznacza, a są jeszcze R2 i V2013 itp. Gdzieś wyczytałem, że ostatnią chyba najlepiej działającą wersją softu do ds150e było v2013, ...
Czytaj więcej : Tester diagnostyczny DS150e | Wyświetlone : 23591 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

UHANS S1 z technologią FotoNation

UHANS to jeszcze debiutant na scenie rynku mobilnej telefonii, jak do tej pory pojawiły się dwa modele tego producenta i były to telefony z budżetowej serii, ale wygląda na to, że UHANS S1 ma to zmienić.

Obrazek

W tym roku ma zadebiutować UHANS S1, który zapewne zapoczątkuję serię kilku modeli "S", nowe urządzenie UHANS ma otrzymać 5 calowy ekran ze szkłem 2.5D o rozdzielczości 720p (HD), S1 posiadał będzie bardzo cienkie ramki, sercem telefonu ma ...
Czytaj więcej : UHANS S1 z technologią FotoNation | Wyświetlone : 1761 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Co kupić dziewczynie na 18 urodziny?

Witajcie, mam mały problem. Mianowicie moja dziewczyna za niecałe 2 miesiące kończy 18-lat, jesteśmy razem od roku więc przydałoby się żeby było to coś ciekawego. Z racji że mam sporo czasu mógłbym ogarnąć coś z Chin, najgorsze jest to że nie wiem nawet co.

Chciałbym się zmieścić w 200 złociszach.

Macie jakieś pomysły? Może innym się też przyda :)
Czytaj więcej : Co kupić dziewczynie na 18 urodziny? | Wyświetlone : 1960 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Zbliża się premiera Moto G4/Plus

Lenovo kilka dni temu ogłosiło premierę swojego nowego flagowca Zuk Z2 Pro, wygląda jednak na to, że to nie wszystko, ponieważ pojawiły się również informacje o dwóch nowych telefonach Moto G4 oraz Moto G4 Plus.

Obrazek
Oba telefony mają zadebiutować na początku maja tego roku, nie jest niestety jeszcze za wiele wiadomo o parametrach technicznych tych urządzeń. Ujawniono jedynie kilka informacji ze specyfikacji Moto G4, oba modele mają posiadać ekrany 5,5 cala, zapewne z rozdzielczością ...
Czytaj więcej : Zbliża się premiera Moto G4/Plus | Wyświetlone : 1593 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580