Teraz jest 13 sie 2025, o 06:31

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

LeEco zaprezentowała własny zestaw kina domowego

LeEco zaprezentował niedawno dwa dość drogie smart telewizory, na których zakup nie każdy może sobie pozwolić. A wczoraj do kompletu dołączył zestaw kina domowego, jednak tu zapowiadana cena jest już akceptowalna.

Obrazek
Sercem urządzenia będzie 4-rdzeniowy procesor Cortex-A72 (64-bit) z układem graficznym Mali-T820, wsparty 4GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci wbudowanej ROM.

Urządzenie może komunikować się za pomocą bluetooth oraz WiFi. Zestaw kina domowego obsługuje sterowanie głosem oraz screen casting pozwalający wyświetlać zawartość z urządzeń ...
Czytaj więcej : LeEco zaprezentowała własny zestaw kina domowego | Wyświetlone : 1602 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

cubot nagrodzony przez sklep Gearbest

GearBest jest jednym z największych chińskich sklepów internetowych, , sklep ten przyznaje też nagrodę dla swojego najlepszego dostawcy.
W tym roku nagroda przypadła marce Cubot

Obrazek

Sklep nie podał uzasadnienia dlaczego Cubot wygrał, ale wiadomo że firma pokonała wiele marek zajmujących się produkcja elektroniki, odzieży, zegarków, biżuterii, wyrobów sportowych itd.

Cubot w tym roku wydał dużą liczbę produktów, a dokładnie to 16 nowych modeli telefonów i dwa smartbandy.
Marka jest też w dystrybucji w polskich ...
Czytaj więcej : cubot nagrodzony przez sklep Gearbest | Wyświetlone : 1558 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OUKITEL U13 pojawi się na początku 2017

OUKITEL nie spoczywa na laurach, po zapowiedzi dwóch telefonów pojawiły się informacji, że firma szykuje premierę modelu U13 na początku przyszłego roku.

Obrazek
Informacje o tym modelu pojawiły się już jakiś czas temu, jednak odpowiedziała wtedy przerwaniem prac nad projektem. Najwyraźniej coś się zmieniło, ponieważ jak widać, telefon w niedługim okresie zostanie zapewne oficjalnie zapowiedziany. U13 otrzyma metalową konstrukcję wraz z tylną klapką. Telefon otrzyma 5,5-calowy ekran (2.5D) FHD, nie podano niestety procesora, a szkoda, ...
Czytaj więcej : OUKITEL U13 pojawi się na początku 2017 | Wyświetlone : 1527 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Problem z xiaomi mi4c(kabel usb nie ładuje)

Witam otóż od wczoraj nagle telefon nie ładuje się tzn ładuje się tylko wtedy gdy go się odpowiednio ustawi, np oprze o ścianę(nigdy tak nie miałem) i lekkie dotknięcie, przesunięcie i przestaje, próbowałem z powerbankiem i jest tak samo. Myślę, że to wina kabelka a nie telefonu, czy ten kabelek będzie dobry http://allegro.pl/kabel-usb-do-lightnin ... 24744.html ? Jeśli nie to proszę o jakąś tanią alternatywę, lub o pomoc w czym ...
Czytaj więcej : Problem z xiaomi mi4c(kabel usb nie ładuje) | Wyświetlone : 2262 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

ZTE Z7 MAX nie włącza się

Witam,
Posiadam telefon ZTE nubia Z7 max w wersji androida 4.4.2. W dniu dzisiejszym chciałem zainstalować androida 7.1.1 (http://www.needrom.com/download/resurre ... roid7-1-1/). Czytałem ze należny to zrobić po wcześniejszym zainstalowaniu TWRP. A więc znalazlem na Google play program, ktory go instaluje z poziomu Androida. Jednakże przy próbie instalacji wyświetlił się komunikat, że coś poszło nie tak. Kolejny komunikat, aby go ponownie włączyć. Od tego czasu telefon nie wstaje. Nawet hard ...
Czytaj więcej : ZTE Z7 MAX nie włącza się | Wyświetlone : 3681 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo a806 vs Sony Xperia Z1

Co dla was byłoby lepsze z tej parki? Lenovo czy Sony? Są na podobnym "poziomie technologicznym", jednak jest parę argumentów za i przeciw:

- Lenovo byłby fabrycznie nowy, a Sony używany.
- Nie wiem jaką matrycę ma Lenovo i jak sie spisuje. Sony... wiadomo jaką, jedną z lepszych na tym swiecie, jeśli chodzi o fotografię smarfotnową. No ale przednią Sony ma tylko 2mpx, a Lenovo 5 mpx.
- Oba mają KitKata, Sony oczywiście z aktualizacją ...
Czytaj więcej : Lenovo a806 vs Sony Xperia Z1 | Wyświetlone : 2200 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Goophne I 7 problem z czujnikiem zbliżeniowym

Witam . Zakupiłam Goophona i7 . W związku z tym mam pytanie do osób posiadających ten telefon czy działa Wam czujnik zbliżeniowy ? U mnie jest coś takiego że podczas rozmowy ekran zgaśnie po chwili się zapali znowu gaśnie następnie zapali się raz jeszcze i już nie chce zgasnąć, czy jest w tym telefonie opcja sprawdzenia czy ten czujnik jest włączony ? Ewentualnie czy to przypadłość tych telefonów czy można coś z tym w ogóle ...
Czytaj więcej : Goophne I 7 problem z czujnikiem zbliżeniowym | Wyświetlone : 2091 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Problem z włączeniem LeEco le2 x620,

Witam,
wczoraj dostałem długo wyczekiwanego Smartfona firmy LEtv ucieszony jak dziecko prezentem pod choinke otwarłem paczkę i wziąłem telefon do ręki próbując go właczyć, telefon nie reagował, podłączyłem go do ładowania, ku mojemu zdziwieniu telefon zawibrował wyświetlając szarą ikonkę baterii to co mnie zdziwiło to brak jakiejkolwiek animacji, nic, nic nie wskazywało na poziom aktualny baterii , poczekałem ok 30min, i właczyłem telefon długo przytrzymując klawisz blokady, telefon zawibrował i się właczył moim oczom ukazało ...
Czytaj więcej : Problem z włączeniem LeEco le2 x620, | Wyświetlone : 4175 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi MIX 2 Telefon pozbawiony ramek

Xiaomi Mi MIX 2 Rendery wyciekły do sieci. Xiaomi najwyraźniej pracuje już nad drugą generacją Mi MIX. Rendery pokazują nam bardzo atrakcyjne urządzenie, które naszpikowane ma być nowoczesną technologią. Czy tak będzie wyglądała kolejna generacja Mi MIX?
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi-mix ... nstrukcja/
Xiaomi Mi MIX zapewnił firmie duży rozgłos medialny, więc nie powinno dziwić że firma pracuje już nad następcą tego telefonu.
Obrazek

Xiaomi MIX chwali się, że przedni panel aż ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX 2 Telefon pozbawiony ramek | Wyświetlone : 1837 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Jak sprawdzić bandy lte?

Jak prosto sprawdzić obsługiwane częstotliwości lte na telefonie ze snapem, bez roota?
Jest jakiś równie prosty sposób jak w przy soc-ach mtk (mtk enginieering mode)?
Czytaj więcej : Jak sprawdzić bandy lte? | Wyświetlone : 2541 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164963 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580