Super telefon za tą kasę. Ja mojego S2 mam rok i zostanie ze mną aż go szlak nie trafi. Chyba mój najlepszy budżetowy chińczyk jaki miałem do tej pory
Gesendet von meinem FS8010 mit Tapatalk
Miałem mi4c i cool1. Różnica ogromna na korzyść cool1. Wręcz kolosalna. Mam zresztą jeszcze cool1 bo kupiłem go nie dawno żonie. Mi4c mam na sprzedaż w idealnym staniecieplasek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
cieplasek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony.
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Miałem mi4c i cool1. Różnica ogromna na korzyść cool1. Wręcz kolosalna. Mam zresztą jeszcze cool1 bo kupiłem go nie dawno żonie. Mi4c mam na sprzedaż w idealnym staniebumbum napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Wszystkie 3 mam jeszcze w domu. Mi4c najlepsze zdjęcia, ale juz sie postarzał. (Wymieniłem w nim oba głośniki baterie i leży sobie w szafie. Musze go gdzieś wystawić, może komuś się jeszcze przyda.) Potem cool1, na końcu Sharp jeśli chodzi o zdjęcia. Ale mimo to, na dzień dzisiejszy i tak Sharp w ogolnej ocenie jest najlepszy.eSbe napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Powrót do Jaki telefon kupić ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość