1 maja 2017, o 03:14
Panowie konkretne pytanie, jaki rom polecacie jako najstabilniejszy i sprawiający najmniej problemów dla zwykłego usera nie bawiącego się flashowanie telefonów?
Przypomniałem sobie o tym że leży w szufladzie zakurzony x600, w końcu się zebrałem i wymieniłem w nim wyświetlacz. Chcę postawić w miarę "najbezpieczniejszy" rom dla nowego właściciela bo telefon wkrótce poleci na bazar/olx/allegro. Co polecacie? 015S by bb72?
1 maja 2017, o 08:53
Dokładnie ten. Instalowałem chyba wszystkie i ten został na pokładzie.
4 maja 2017, o 08:20
U mnie RR zostaje ;) czysty android to jest to + masa możliwości modyfikacji i konfiguracji :)
Ciekawi mnie tylko czy jest możliwość grania w pokemony :v suhide nie działa :<
4 maja 2017, o 18:55
Nie żre baterii?
4 maja 2017, o 19:02
Coś Ty :) najlepiej z baterią było na EUI tylko nie pamiętam czy na 15s czy na 20s, w każdym razie na RR jest świetnie :)

Sent from my Letv X600 using Tapatalk
4 maja 2017, o 19:03
Dodam że od rana na przemian wifi i sieć komórkowa, Facebook odpalony. Wystarczy zabijać aplikacje w tle żeby nie chodziły bez sensu
5 maja 2017, o 00:13
Skusiłem się, właśnie testuję. U mnie na podłączonym kablu do kompa procenty schodzą mimo ładowania. Ubijanie procesów to wg mnie lipa, na eui nie było takich kwiatków. No ale potestuję kilka dni i zobaczę, mokee nie dał rady.
5 maja 2017, o 12:37
@slavo22
Zawsze wracasz do eui, zastanawiam się dlaczego. Mógłbyś mi napisać jakie zalety względem miui ma eui? To nie jest atak, po prostu miui też mnie już denerwuje, nie działa mi sterowanie powerampem przez słuchawki xiaomi :(
5 maja 2017, o 12:57
Przede wszystkim do miui trzeba się przekonać.. też wolę EUI od MIUI, bo pierwszy wspomniany jest zwyczajnie... Prostszy, MIUI mi się zwyczajnie nie podoba, gorsze sterowniki od aparatu, czasem działa jak chce, a EUI jest po prostu dla naszych telefonów i jest ok.
5 maja 2017, o 12:58
no ale wgrywasz appke aparatu eui i wszytsko działą chyba oprócz panoramy