• Reklama

LE MAX 2 x820 VS x829

LeTV LeEco X500, X600, X800, Le2, Le1, LeMax Le Max 2
ROMy, aktualizacje, pomoc, opinie,

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez TLasky » 19 wrz 2017, o 16:12

Cholera Panowie pogubiłem się mocno i parę stron wstecz nic nie znalazłem... który ma w końcu B20- X820 czy X829?

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1800
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81
Telefon:: Zuk Z1
ROM: Fabryczny :-)

Reklama

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez kv77 » 19 wrz 2017, o 16:18

TLasky napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


X820 i X822
kv77
 
Posty: 115
Dołączył(a): 24 mar 2014, o 22:14
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 10
Telefon:: LeEco X822
ROM: Slim 7.1.2

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez sonic » 19 wrz 2017, o 16:43

i X821
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 1004
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 15

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez TLasky » 19 wrz 2017, o 19:13

A różnica między X820 a X821 jest jaka?

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1800
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81
Telefon:: Zuk Z1
ROM: Fabryczny :-)

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez kv77 » 19 wrz 2017, o 21:48

TLasky napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Różnicy nie ma żadnej. Jeden na rynek Chiński (x820) drugi na Indyjski. A mój x822 nie wiadomo na jaki, ale też niczym się nie różni. LeEco ma taką dziwną politykę bo podobnie jest np. w przypadku Cool1.
kv77
 
Posty: 115
Dołączył(a): 24 mar 2014, o 22:14
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 10
Telefon:: LeEco X822
ROM: Slim 7.1.2

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez Pivko » 26 wrz 2017, o 10:23

witam
głupie pytanie ale czy w x829 działa Wam LTE w Plusie ? W Playu działało mi bardzo dobrze, zmieniłem operatora i lipa - tylko 3G/H+. Kombinowałem z APN'ami ale nic to nie daje. Telefon widzi Plus 4G w dostępnych sieciach ale nie może się zarejestrować
Pivko
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 14 gru 2012, o 15:04
Lokalizacja: Częstochowa
Pochwały: 10

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez tpawel » 26 wrz 2017, o 10:46

Jaką masz nazwę apn? Plus czy Internet?
tpawel
VIP
 
Posty: 2648
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 83
Telefon:: redmi/cool1
ROM: miui9/leree3

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez Pivko » 26 wrz 2017, o 10:55

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

próbowałem i to i to (pisałem małymi literami)
Ostatnio edytowano 26 wrz 2017, o 11:00 przez Pivko, łącznie edytowano 1 raz
Pivko
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 14 gru 2012, o 15:04
Lokalizacja: Częstochowa
Pochwały: 10

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez tpawel » 26 wrz 2017, o 10:57

Dzwoniłeś na infolinie? Nieraz LTE nie jest aktywne na koncie abonenckim,a nieraz trzeba je zresetowac
tpawel
VIP
 
Posty: 2648
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 83
Telefon:: redmi/cool1
ROM: miui9/leree3

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez Pivko » 26 wrz 2017, o 11:02

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

wysłałem zgłoszenie do boku, czekam na odpowiedź. Plusa mam od wczoraj więc testuję dopiero. możesz mi wkleić zrzut swoich ustawień apna ?
Pivko
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 14 gru 2012, o 15:04
Lokalizacja: Częstochowa
Pochwały: 10

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez tpawel » 26 wrz 2017, o 11:40

Służbowy numer mam w plusie, screeny z LG


Obrazek
Obrazek
tpawel
VIP
 
Posty: 2648
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 83
Telefon:: redmi/cool1
ROM: miui9/leree3

Re: LE MAX 2 x820 VS x829

Postprzez Pivko » 27 wrz 2017, o 11:51

problem rozwiązany - EUI od CrisBalGreece ma nieprawidłowe APN'y. Mimo dodania dobrego telefon cały czas próbuje połączyć się z APN "internet" zamiast "plus". Usunąć domyślnego APN'a się nie da. Zainstalowałem RR i działa. Niestety bateria leci w oczach na RR w porównaniu z EUI :-(
Pivko
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 14 gru 2012, o 15:04
Lokalizacja: Częstochowa
Pochwały: 10

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do LeTV LeEco



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: rudy i 1 gość

  • Reklama