Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

18 lis 2016, o 12:08

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jeżeli ta informacja pochodzi z p***r to miej świadomość, że rabat jest "naliczany od ceny regularnej". W takim razie kodu nie będzie się opłacało użyć prawie przy żadnym produkcie, bo cena wyjdzie Ci wyższa niż obecna

18 lis 2016, o 12:13

Nie wiedziałem, ze można wklejać linki.

Ale faktycznie możne to być to samo. Właśnie ździwiłoo mnie, że rabat byłby na wszystko.

18 lis 2016, o 12:28

Tenfilip napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Moze to Ci jakos pomoze:

Why the cleaner cannot return to charging dock automatically?
A

1. Ensure there are no barriers and reflective things around the charging dock; 2. Check whether there are TV, refrigerator, routers or other items around the charging dock causing signal interference; 3. Check whether the electrode sheet of the charging dock has dust stains.

to juz wiem czemu nie zabardzo lubi biale blyszczace plytki w lazience

18 lis 2016, o 14:46

czesiek27 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W instrukcji zalecaja stałe podłaczenie do bazy.

18 lis 2016, o 18:24

Dostałem ze sklepu listę nowych atrakcyjnych produktów, wśród nich jest też odkurzacz Alfawise A6 za 149.99$ który jest dosyć wypasiony. UV, mop na mokro,duża siła ssania i obsługa z aplikacji telefonu. Już chciałem go kupić, ale wysyłka niestety nie jest promocyjna.
Obrazek

18 lis 2016, o 20:19

chyba w opisie jest błąd bo 3350mAh Ni-MH high capacity battery ensures long operation time
Charging time: 2.5h
Working Time: 1h

18 lis 2016, o 20:32

recznik napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ciekawe że dali niklowa baterie starej generacji z efektem pamięci. W a4 pisze że jest litowa...

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

18 lis 2016, o 23:48

Tenfilip napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Będę wdzięczny za odpowiedzi. Chcialbym jeszcze zapytac, czy ktos uzywa z apki do v7 i czy mu się sprawdza?

18 lis 2016, o 23:55

Ja używam tylko apki, oczywiście że się sprawdza

19 lis 2016, o 00:21

Rafal1435 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A można w niej ustawić coś więcej niż pilotem, np. sprzatanie tylko w dni robocze?

19 lis 2016, o 00:29

Do użytkowników A4 da sie ustawić moc 1000pa na starcie? Bo jak odkurzacz się włącza za każdym razem z tą mniejszą predkością i trzeba na pilocie włączać 1000pa. Czyli jakbym chciał zaplanować odkurzanie to tylko z tą mniejszą prędkością chyba ze sie myle ?

19 lis 2016, o 01:18

zamówiłem kolejnego v7 z gearbesta tym razem EU Express - tym razem dpd uk to obsługuje, zobaczymy
Odpowiedz