Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
1 mar 2017, o 09:48
No promocje po byku np redmi 4 tańszy o 1usd spring festival na całego. Mają gest :)
Tapatalk by Oneplus2
1 mar 2017, o 10:33
I to tylko złoty w tej promo. No ale cóż, miałem jeszcze kupon na 8$ więc nabyłem, będzie to pierwszy tel córki - na szczęście jak jej pokazałem kolory, to sama wybrała złoty :) Obyśmy byli zadowoleni - ona z aparatu, ja z transakcji (dostawa).
1 mar 2017, o 11:48
Zakupiłem 25.02, podałem kod w komentarzu GWPL i dostałem info o przesyłce, że idzie przez SF Express. Tak powinno być?
1 mar 2017, o 11:53
Tak, idzie do Francji tym sposobem. W Europie dostarcza to potem dpd
1 mar 2017, o 12:35
Witam!
No to się wkopałem z LeTV x829 , nie zalogowałem się i nie widziałem ,że trzeba zmienić opcję wysyłki później.Zamówiłem wczoraj , dzisiaj podał nr paczki - RB176869267SG. I nabrałem podejrzeń - napisałem do niego ,ale nie wiem czy teraz cokolwiek to zmieni. Macie jakieś propozycje jak to zmienic ??
1 mar 2017, o 13:11
Jeżeli paczkę już fizycznie wysłał to raczej nic z tym nie zrobisz.
1 mar 2017, o 13:36
ja nic nie musiałem zmieniać, po wpisaniu kodu sami wysłali sfexpressem.
1 mar 2017, o 13:38
@Goldi planujecie sprzedaż xiaomi mi5c, obsługuje nasze wcdma900 i 2100 oraz lte 1800 i 2600? Na 800 mi nie zależy. Przewidujecie jakieś promo na ten telefon

?
1 mar 2017, o 13:59
Zależy czy chciałeś darmową przesyłkę czy ubezpieczoną od podatku ale płatną. Jeśli nie zmieniłeś tego na płatną podczas zatwierdzania zamówienia to "po ptokach" jak już wysłali. Ja zamawiałem 3 dni temu jak była promocja na ich darmową przesyłkę Seller's Shipping Method. Po wybraniu Free Shipping i dopisaniu w komentarzu GWPL sami zmienili przesyłkę na SF Express
1 mar 2017, o 14:09
Pytanie do przedstawiciela Goldway
Kiedy będzie w sklepie dostępny Mi5C??
1 mar 2017, o 14:34
Zadalem to pytanie 2 posty wyżej. Czasem warto poczytać czy takowe nie zostało już zadane.
Dodałem także pytanie o bandy, bo podobno w tym modelu może być lipa z obsługą u nas.
1 mar 2017, o 14:54
Zależy czy chciałeś darmową przesyłkę czy ubezpieczoną od podatku ale płatną. Jeśli nie zmieniłeś tego na płatną podczas zatwierdzania zamówienia to "po ptokach" jak już wysłali. Ja zamawiałem 3 dni temu jak była promocja na ich darmową przesyłkę Seller's Shipping Method. Po wybraniu Free Shipping i dopisaniu w komentarzu GWPL sami zmienili przesyłkę na SF Express
Aha , czyli możliwe też ,że promocja się kończyła...