Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

1 mar 2017, o 09:48

No promocje po byku np redmi 4 tańszy o 1usd spring festival na całego. Mają gest :)

Tapatalk by Oneplus2

1 mar 2017, o 10:33

I to tylko złoty w tej promo. No ale cóż, miałem jeszcze kupon na 8$ więc nabyłem, będzie to pierwszy tel córki - na szczęście jak jej pokazałem kolory, to sama wybrała złoty :) Obyśmy byli zadowoleni - ona z aparatu, ja z transakcji (dostawa).

1 mar 2017, o 11:48

HongKong_Goldway napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zakupiłem 25.02, podałem kod w komentarzu GWPL i dostałem info o przesyłce, że idzie przez SF Express. Tak powinno być?

1 mar 2017, o 11:53

Tak, idzie do Francji tym sposobem. W Europie dostarcza to potem dpd

1 mar 2017, o 12:35

Witam!
No to się wkopałem z LeTV x829 , nie zalogowałem się i nie widziałem ,że trzeba zmienić opcję wysyłki później.Zamówiłem wczoraj , dzisiaj podał nr paczki - RB176869267SG. I nabrałem podejrzeń - napisałem do niego ,ale nie wiem czy teraz cokolwiek to zmieni. Macie jakieś propozycje jak to zmienic ??

1 mar 2017, o 13:11

Jeżeli paczkę już fizycznie wysłał to raczej nic z tym nie zrobisz.

1 mar 2017, o 13:36

ja nic nie musiałem zmieniać, po wpisaniu kodu sami wysłali sfexpressem.

1 mar 2017, o 13:38

@Goldi planujecie sprzedaż xiaomi mi5c, obsługuje nasze wcdma900 i 2100 oraz lte 1800 i 2600? Na 800 mi nie zależy. Przewidujecie jakieś promo na ten telefon :-) ?

1 mar 2017, o 13:59

czoxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zależy czy chciałeś darmową przesyłkę czy ubezpieczoną od podatku ale płatną. Jeśli nie zmieniłeś tego na płatną podczas zatwierdzania zamówienia to "po ptokach" jak już wysłali. Ja zamawiałem 3 dni temu jak była promocja na ich darmową przesyłkę Seller's Shipping Method. Po wybraniu Free Shipping i dopisaniu w komentarzu GWPL sami zmienili przesyłkę na SF Express

1 mar 2017, o 14:09

Pytanie do przedstawiciela Goldway

Kiedy będzie w sklepie dostępny Mi5C??

1 mar 2017, o 14:34

phenom99 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zadalem to pytanie 2 posty wyżej. Czasem warto poczytać czy takowe nie zostało już zadane.
Dodałem także pytanie o bandy, bo podobno w tym modelu może być lipa z obsługą u nas.

1 mar 2017, o 14:54

milek72 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zależy czy chciałeś darmową przesyłkę czy ubezpieczoną od podatku ale płatną. Jeśli nie zmieniłeś tego na płatną podczas zatwierdzania zamówienia to "po ptokach" jak już wysłali. Ja zamawiałem 3 dni temu jak była promocja na ich darmową przesyłkę Seller's Shipping Method. Po wybraniu Free Shipping i dopisaniu w komentarzu GWPL sami zmienili przesyłkę na SF Express

Aha , czyli możliwe też ,że promocja się kończyła...
Odpowiedz