Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
29 gru 2016, o 12:41
Mój tel kupiony 16-go, od 20-go leży w :"【8,HONG KONG】【HONG KONG】 Shipment arrive at HONG KONG distribution center"... Nie za długo w porównaniu z waszymi?
Nie chwila, wg alipaczka.pl podanej wyżej stronce, paczka jest w doręczeniu :) LOL 1 Dzień była w Raunheim, :)
Ostatnio edytowano 29 gru 2016, o 12:45 przez
rozjemca, łącznie edytowano 1 raz
29 gru 2016, o 12:44
to nie jest miejsce na dyskusję o statusie przesyłki. Kolejne posty będą kasowane
29 gru 2016, o 15:49
... a nawet nagradzane warnem. Co 2-3 strony prosi się Was żebyście o trackingach rozmawiali w wątku do tego przeznaczonym, a Wy to olewacie.
29 gru 2016, o 16:15
Zobacz na dpd.de.
A żeby nie offtopować to Was uprzedze o sytuacji jaką ja miałem dzisiaj. Okazało się że moje zamówienie doszło do Krakowa TYLKO z kodem pocztowym bez żadnych danych osobowych ani adresu dostawy. Także nie wiem czy to wina sklepu czy DPD ale no jednak chyba tak być nie powinno

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
29 gru 2016, o 17:04
Goldi, czy na te limitowane promocje noworoczne tylko w pierwszy dzień po parę sztuk dajecie? Jak zobaczę że promocja to już po ptakach....Pozdrawiam.
29 gru 2016, o 19:02
Mi5 za 208.99 USD już nieaktualne, rano dodałem do koszyka w promocyjnej cenie. Teraz chciałem dokonać zapłaty i transakcja nie doszła do skutku, bo cena już się zmieniła.
29 gru 2016, o 19:15
I co w tym dziwnego, przecież na takich promocjach trzeba się śpieszyć bo jest najczęściej kilkanaście, kilkadziesiąt sztuk.
29 gru 2016, o 20:22
Widać dodanie do koszyka to nie to samo co kupno. Kupiłem różowego mi4c, a zapłaciłem dwa dni później bez problemu. Nawiasem, właśnie przed chwilą doszedł. Dwa zestawy pokrowców w std :) Niesamowite, że dołączono przejściówkę. Żona w PL kupiła Note 3 Pro i dostała zamienną ładowarkę (taką leciutką) która natychmiast sie spaliła.
30 gru 2016, o 14:25
Same zachwyty. Ja będę ostrzegał. Paczka kupiona 19 listopada. Do dziś nie dotarła. Tracking nie działa. A goldway ma to kompletnie w nosie i nie odpowiada na wiadomosci. Mogłem kupić u kogoś innego taniej, ale skusiły mnie pozytywne opinie - jak się okazuje, nie warto się nimi sugerować. Nie polecam. Na tę chwilę
30 gru 2016, o 14:32
Aż trudno uwierzyć.Kupiłem od goldiego ponad 20 fonów , i zawsze było wszystko ok, może nie jest mistrzem odpisywania,ale za to tracking zawsze mi działał bardzo szybko.Aż dziw bierze że ponad miesiąc minął i żadnych danych nie ma w trackingu? Jaka poczta ??
30 gru 2016, o 14:35
SFParcel. Choć przed zakupem prosilem o NLpost, bo najszybciej dochodza - ale tez olał tę prośbe.
30 gru 2016, o 14:44
Ja również ponawiam swoje ostrzeżenie... obsługa po-zakupowa dramatyczna - od 2,5 miesiąca nie mam telefonu, jak i pieniędzy. Zamiast jakiegokolwiek konkretu to tylko "dont worry..."