Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

6 gru 2016, o 22:45

W której wersji? 3/32 czy 3/64? Bo 3/64 jeszcze 2 dni temu była dostępna, a dziś już nie ma niestety

7 gru 2016, o 09:44

Niestety wersja czarna jest najbardziej oblegana za granicą a w Chinach z kolei odwrotnie, stąd zawsze takie braki i cena wyższa o $30-40. Ogólnie jak ktoś jest bardzo nastawiony na czarną polecam zaglądać 2-3 razy dziennie i jak się pojawi od razu złożyć sobie zamówienie bez płacenia. Potem można się na spokojnie zastanowić czy rzeczywiście tak bardzo zależy nam na czarnym kolorze. Sam czaiłem się na czarny mi5s.

7 gru 2016, o 10:17

Wczoraj dotarł do mnie mój 3ci mi4c. Szedł 3 tygodnie, z czego tydzień na cle (free shipping wybrałem). I to 3ci z odblokowanym bootloaderem. Wrzucam te info tutaj, bo często są spory i sprzeczne informacje dotyczące BL w mi4c. Jest odblokowany. Nawet, jeśli fastboot twierdzi, że jest zablokowany :)

7 gru 2016, o 11:39

Ile razy z tych trzech zapłaciłeś cło?

7 gru 2016, o 11:53

rozjemca napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Cła ani razu nie zapłacił bo na telefony cła nie ma, ile razy można pisać....

7 gru 2016, o 12:29

rozjemca napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dwa :) Teraz, gdy SSS jest tani nie ma sensu brać free shipping. Wcześniej można było ryzykować. Choć jak widać, UC się wyrobił :) Kupowałem 11.11 i wtedy dolar był drogi, a SSS kosztował $20. VATu zapłaciłem 101zł, więc w sumie na to samo wyszło mniej więcej (straciłem jakieś 15zł).

7 gru 2016, o 12:33

A jak sprawdzałeś bootloader? Wrzuciłeś po prostu TWRP od razu? Fastboot podaje błędnie - dziwne.

7 gru 2016, o 12:36

jest komenda fastboot do sprawdzania stanu bootloadera. Przy czym w tych od goldwaya wystarczy wpisać fastboot oem unlock.
potem fastboot flash recovery nazwa_recovery.img
i już można wgrywac cokolwiek

7 gru 2016, o 12:39

Nie trzeba żadnego unlock robić. Od razu flash twrp i idzie :)

7 gru 2016, o 15:15

miklopl napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To piszcie jakie modele bo w redmi 4 pro jest zablokowany a komendy nie działają...

7 gru 2016, o 15:32

Piotrek_22 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To piszcie jakie modele bo w redmi 4 pro jest zablokowany a komendy nie działają...

Przecież dyskusja dotyczy mi4c

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

7 gru 2016, o 15:38

wróćmy do tematu , bo zrobiliśmy offtop
Odpowiedz