Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

14 sty 2016, o 12:00

Super promo. Szara wersja $123 biała tylko ze szkłem za $129. Tak średnio bym powiedział.

14 sty 2016, o 12:20

tylko kto tu ma nowe konto na ali ? :) najtańszych białych już niema, Cena RN3 jest ciągle za wysoka ( 30$ za czytnik i metal - ale brak SD !!!) W PL różnica między nimi jest 100 zł !

14 sty 2016, o 12:25

Za biały RN2 zaplacilem 119,99. I tak rozważał em zakup za 130. 10 dolarów rabatu tylko mnie zachęciło do kupienia.

14 sty 2016, o 12:41

$3 za kolor nie warto IMHO dopłacać. Też wziąłem biały.

14 sty 2016, o 13:12

No właśnie Ciekawe jak szybko Goldway da radę to wysłać. Jednak będzie pewnie pare tyś. zamówień przez 24h plus do tego jeszcze standardowe zamówienia bezpromocyjne. Niby mają doświadczenie bo sprzedają tego sporo ale to jest jednak spora kumulacja :). Sam zamówiłem RN3 mając przeczucie, że może klienta który wydał kilka $ więcej, na nowszy model, szybciej obsłużą. Choć zaznaczam że uważam że wszyscy klienci powinni być traktowani w tym względzie jednakowo. Może się okazać tak że z dostępnością RN3 jest trochę gorzej i to kupujący RN2 będą szybciej je trzymać w łapkach.

14 sty 2016, o 13:59

Ale jak ten kupon 8$ zdobyć ? Trzeba założyć nowe konto ? Czy trzeba mieć kartę która wcześniej nie była dodawana?

14 sty 2016, o 16:17

Mam pytanie, kiedy nalicza się te 8 dol. za założenie konta Alipay, bo wczoraj dostałem ten kupon i nigdzie go nie widzę a kwotę do zapłacenia mam 119,99

14 sty 2016, o 16:22

PS. Białe RN2 jeszcze są w tej dzisiejszej promocji - ale trzeba dokupić folie.

14 sty 2016, o 18:28

BlueMan napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

I mamy cenę 10 dolców więcej. Za najtańszą folie/szkło które kupuje sie za niecałego dolara.

14 sty 2016, o 23:56

~1 godz do końca dnia i do końca promocji. Zaskoczony jestem, że telefony nie wyprzedały się w całości :P

Redm Note 2 - zostało 504 szt. (było 2200 szt?)
Redmi Note 3 - zostało 397 szt. (było 1700 szt)
Mi Note Pro - zostało 20 szt. (było 200 szt?)

-- edit
Wychodzi że promocja została przedłużona o 9 godz?
Obrazek

15 sty 2016, o 00:03

Jak dla mnie to szału nie ma.

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka

15 sty 2016, o 02:47

Witam serdecznie,

Planuje kupić Xiaomi redmi note 2. Zawsze jak kupuje telefon to tylko i wyłącznie z plombą na pudełku (nieprzerwaną). Mam kilka pytań, oto one:
1. Czy Xiaomi ma swoje plomby na pudełku? a może jakąś folię?
2. "we will open the original box to check the phone and install Multi-language ROM and Google play store,If you have special requests about the original box,please leave us a message.And Many Multi-language ROM not support OTA Update.The custom rom may not perfect,translation may does not cover all the menus,pls understand." - cytat z oferty Goldwaya. Tutaj jest informacja że będziecie otwierać oryginalne pudełko w celu wgrania kilku rzeczy. Co jeśli poproszę o oryginalnie zapakowane pudełko. Będzie tam jakaś plomba? folia? albo coś innego co będzie świadczyć że telefon zapakował producent a pierwszą osobą która otwiera pudełko będę ja?
3. Załóżmy że wybiorę opcje z punktu 2 (oryginalnie zapakowane pudełko). Wgranie MIUI Polska będzie możliwe w najprostszy dla mnie sposób tz. ściągam plik ze strony a po tym instaluje plik z pozycji telefonu? (tak ja na tym filmie - https://www.youtube.com/watch?v=LvFeX9UVsg0)
4. Co instaluje Goldway w swoich telefonach? wiele języków, sklep google play i może coś jeszcze?
Odpowiedz