Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

10 lis 2016, o 10:28

Gearbest ma również nową oferte wysyłki E Express -PRIORITY LINE ( EUEXPBH ) (też darmowa) ktos coś wie jak to idzie ??

Juz sie dowiedziałem... to http://www.chronopost.fr/fr. Więc DPD :) POLECAM

10 lis 2016, o 10:30

Powtarzam po raz drugi - Joybuy ma swój osobny watek, proszę więc tam pisać o zakupach u nich.
Podobnie jak o szczegółach zakupów czy wysyłek w Geekbuying czy Gearbest. Tutaj omawiamy konkretne promocje

10 lis 2016, o 10:39

Mi 5 32gb Gold z kupnem 187 usd
Przed chwilą kupiłem. Czarny nie działa kod. Joybuy

10 lis 2016, o 10:40

wszyscy sie podpalaja... ludzie czekajcie do jutra , jutro będa okazje...

10 lis 2016, o 10:51

cebularz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

jutro masz promo na ali i innych sklepach. Ceny jutrzejsze juz dzisiaj znamy. Joybuy o ktorym mowa juz kiedys mial bardzo dobre ceny. Teraz rowniez sa bardzo dobre, a kto poczeka do jutra to juz wszystko bedzie out of stock. Po prostu tutaj promo sie zaczelo wczesniej a nie koniecznie 11.11 jak u innych.

10 lis 2016, o 10:53

AnimalPL napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W jaki sposób? Możesz wyjaśnić?

10 lis 2016, o 10:59

AnimalPL napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

jutro masz promo na ali i innych sklepach. Ceny jutrzejsze juz dzisiaj znamy. Joybuy o ktorym mowa juz kiedys mial bardzo dobre ceny. Teraz rowniez sa bardzo dobre, a kto poczeka do jutra to juz wszystko bedzie out of stock. Po prostu tutaj promo sie zaczelo wczesniej a nie koniecznie 11.11 jak u innych.

Ceny zmieniają się co godzinę albo częściej, a co dopiero jutro...

10 lis 2016, o 11:03

To jest Twoje zdanie. Nie wszystkie sklepy zmieniają co chwila ceny. Niektorzy maja juz grafiki porobione z cenami i nie widzialem by juz pozniej je zmieniali.

10 lis 2016, o 11:08

saperq napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ale w bieli, poszukaj sobie czarnego/złotego

10 lis 2016, o 11:10

Ja już tam niewiem czy nie wszystkie :D jutro na ali się okaże że "promocja dotyczy koloru różowego", albo "promocyjna cena 249$ dotyczy pierwszych 10szt, nastepne już po wyższej cenie", tam są wszystkie chwyty dozwolone.

Mnie martwi jedynie joybuy z tym, że nawet w tytule nie widać jaką wersję kupujemy. Po wyborze to samo. ;/

Mi cena wyświetla się 217,99 za wszystkie kolory, po kuponie 187,99$ ;-)

188 x 4 = 752 + vat 180zł = ~930zł. GoldWay z kuponami i autorabatem = 249,99 + wysyłka sellerShip 20$, minus kupon 10$ minus autokupon 10$ = 249,99 x 4 = 1000zł minus cashbback 0,06 (50zł). Więc jeśli nalicza vat, to kupimy raptem 20zł taniej. Jeśli nie naliczą komuś, to ma telefon który jekieś półgłówki w PL wycenily na 1799zł za ... 752zł :roll: 8-)
Ostatnio edytowano 10 lis 2016, o 11:15 przez ra-vau, łącznie edytowano 1 raz

10 lis 2016, o 11:14

ra-vau napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

rob screeny i adresy. W opisie masz linki i jakiej wersji dotyczy (jesli mowisz o mi5)

10 lis 2016, o 11:15

Na Gearbest czarny MI5 za 259 + 4 $ za przesyłke bez dodatkowych opłat
Odpowiedz