Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

8 lis 2016, o 15:08

zielony71 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

mi tam wskakuje 89.99 na złoty

8 lis 2016, o 16:31

Na komputerze mam cenę 89$ na tefonie pokazuje mi ta wyższą 105

8 lis 2016, o 16:40

Na komputerze mam cenę 89$ na tefonie pokazuje mi ta wyższą 105

8 lis 2016, o 16:40

Bo tak jest. Jak ktoś kupuje to na kompie.

8 lis 2016, o 18:00

skazi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Co myślicie? W sumie ładny z wyglądu i ma LTE B20. Choć to jedynie na licencji Gigaseta to kusi mnie, żeby go skosztować :-). Zdążyłem wyczytać, że aparta i bateria trochę kupa, ale reszta wydaje się być interesująca... trochę im nie wyszło wejście na rynek "byznesowy", więc poszli mocno z ceną. Wkrótce na takiej samej zasadzie mają się chyba pokazać nowe Nokie (licencja + chiński projekt + produkcja).

T.

8 lis 2016, o 18:06

Hmm bateria 3k powinna styknac na 5'
Wynalazki niezle badasz.. :p

8 lis 2016, o 18:08

Zostaje jeszcze kwestia softu, aczkolwiek niezły fon w tej cenie. Tylko nie wiem czy to nie są jakieś leżaki tak jak ostatnio wysyp Z7 Max z logo westone, bo ten Gigaset wyszedł rok temu, a w międzyczasie chyba nikt się na niego nie natknął? Ciekawa jest też tabelka z sensorami - heart rate, UV, mamy też IRdę.

8 lis 2016, o 18:12

Niech go czort- skusiłem się :-). Cholernie mi się podoba z wyglądu, więc może jednak Zuk Z2 Pro nie będzie moim kolejnym wyborem... W sumie jestem już po etapie szukania wodotrysków, największych możliwych ekranów itp. i potrzebuję po prostu solidnego telefonu do pracy (dlatego wciąż nie mogę odstawić swojego Zuka Z1... a Z2 Pro gnije na półce i czeka na zmianę softu :mrgreen:).

T.

8 lis 2016, o 18:14

Ok to nie będziemy tu gdybać. Ale jak przyjdzie to podziel się wrażeniami. Widzę też że jest LTE B20. Na lekki minus może wymiary bo długość 144mm, o 5mm więcej od mojego Redmi 3. Za to troszkę cieńszy...

8 lis 2016, o 18:14

To jeszcze pptv King.. :)

8 lis 2016, o 18:17

KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Siłowałem się z myślami, ale z wielkoludów zdecydowałem się jednak na Ramosa... chciałem sprawdzić czy to jeszcze telefon, czy już tablet i wyszło mi, że tego typu urządzenia powinny być zwane właśnie phabletami, a nie jakieś tam marne 5,7 cala :-D.

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Istotnie 68% pokrycia ekranem szału nie robi...

T.

8 lis 2016, o 18:35

Te Gigasety są całkiem fajne. Przewinął mi się przez łapy Gigaset Me Pro i wywarł na mnie dobre wrażenie.
Odpowiedz