Moja praca polega na wykonywaniu przeglądów w pojazdach szynowych. Wykonałem przegląd pojazdu szynowego. Uzupełnieniem płyn adblue gdzie wlewy znajdują się po przeciwnych stronach pojazdu, czyli po obydwu ale stojąc przodem do któregokolwiek boku zawsze po lewej stronie. Po prawej jest wlew oleju. Ktoś źle zalał płyn, zamiast do adblue wlał do oleju no i wiadomo, silnik kaput. Zgrali obraz z kamer wbudowanych w lusterka a na nich widać że to ja wlewam adblue z prawej strony. Łapę daj bym sobie uciąć że wlałem dobrze. Dopiero po chwili spostrzegłem że coś się nie zgadza że szczegółami na hali , drzwi od warsztatu są trochę dalej, i kilka innych przedmiotów zmienili miejsce jak tablica informacyjna, okno, podnośniki. Film oglądałem kilka sekund,3 razy bo na tyle mi pozwolono. Dopiero po przeanalizowaniu pomyślałem że przecież kamera w lusterkach może nagrywać w trybie mirror, czyli w odbiciu lustrzanym. Czy tak faktycznie nagrywa taka kamera? Za taką pomyłkę lecę z pracy a koszt naprawy pojazdu to ok 300tyś.
Taki był widok z filmu
a tak faktycznie wygląda to miejsce