31 sty 2018, o 15:21
Wątek wisi już kilka miesięcy, jaki obecnie ROM jest najlepszy, która dokładnie wersja Leree (oznaczenie) ? Chodzi mi aby nie było problemów z powiadomieniami/sms, zżeraniem baterii oraz o jakość aparatu.
Do tego raczej obowiązkowo root. Jaka jest aktualnie najpewniejsza procedura wgrywania aby był root+stabilny leree? Jakie wersje twrp itd?
Ma ktoś to ogarnięte i napisze w paru zdaniach czy muszę jak zykle tracić pół dnia na studiowanie internetu? ;) Szkoda że nie ma aktualizacji w 1 poście wątku, takiego małego faq.
Czy w leree macie opcje 'livedisplay' w ustawieniach wyświetlacza (ustawienia składowych R G B - do temeperatury kolorów ) ?
Czy próbował ktoś na Cool wgrać ROM Resurrection remix? Wszystko działa ok? Jak z jakością aparatu w odniesieniu do Leree?
31 sty 2018, o 15:27
Dzięki, wieczorem zaatakuję procedurę mam nadzieję, że na tym ulepie się uda skopiować i updejt. Coś tam ustawiałem pod siebie telefon tak więc,
Czy przed aktualizacją muszę robić przywracanie ustawień fabrycznych, czy wystarczy to zrobić po aktualizacji???
31 sty 2018, o 16:30
Oficjalnego Resurrection Remix na Coola 1 nie ma! To co jest, to jest jakiś port. Niestety, z komentarzy na 4PDA pamiętam, że jest bardzo niedopracowany i posiada jakieś zasadnicze wady, przez które używanie go nie ma sensu. Nic się tam nie zmieniało, bo przestano go rozwijać.
Najpewniejszy nadal pozostaje LeRee - jest tylko jeden.
31 sty 2018, o 16:40
Ok dzięki, a jest ten livedisplay? Leree wgrywamy po prostu najnowszy?
31 sty 2018, o 17:07
Czytałeś chociaz trochę ten temat? Albo post wcześniej co jest napisane że jest jedną wersja leree?
Wysłane z mojego C1-U02 przy użyciu Tapatalka
1 lut 2018, o 11:23
Wczoraj robiłem update metodą kopiowania na telefon pliku .zip i uruchamianiem procesu przez aktualizację lokalną. Misja zakończyła się powodzeniem mam polski język, (chyba w 100% nie zauważyłem obcojęzycznych aplikacji czy napisów) działa płynnie 4G jest, mms, sms, połączenia bez problemów. Powiedzcie proszę czy plik update.zip jest jeszcze w jakiś sposób wykorzystywany przez system jeśli nie to czy mogę go usunąć?
1 lut 2018, o 11:31
Możesz go śmiało usunąć.
8 lut 2018, o 22:52
Jutro instaluję leree bo ten c103 niby już gotowy dla Polski jest jakiś podejrzany i znowu żre baterię niesamowicie
Powiadomienia z Facebooka przychodzą niezwykle rzadko i brak phone menagera...
Spróbuję teraz leree ...wersja chyba leere3
8 lut 2018, o 23:17
Jest jedna wersja leree
11 lut 2018, o 14:08
Miałem już instalować ...jednak odłożyłem to na później. W międzyczasie wyłączyłem telefon i włączyłem...i po tym bateria trzyma już 3dni!!!! Nie wiem co ja zrobiłem ale tak jakby jakiś proces się wyłączył....który dosłownie żarł baterię.