• Reklama

Zmiany w Aero2

Rozmowy na wszystkie tematy

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez paeru » poniedziałek, 7 kwietnia 2014, 00:04

Waznosc konta jest rownoznaczna z waznoscia pakietu.
paeru
 
Posty: 35
Dołączył(a): środa, 2 października 2013, 11:37
Pochwały: 3

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez peterg6 » wtorek, 22 kwietnia 2014, 23:24

Najtaniej kupić nową kartę orange free na allegro. Skończy się ważność za rok albo jak wcześniej wykorzystasz pakiet to kupujesz nową kartę i już

Wysłane z mojego ZTE Nubia Z5S Mini
peterg6
 
Posty: 86
Dołączył(a): piątek, 12 lipca 2013, 23:09
Lokalizacja: Wieluń

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Wujek » poniedziałek, 28 kwietnia 2014, 18:07

To jakaś parodia:
Spoiler:

Próbowałem X razy i za każdym razem błąd. Chyba czas kupić ten orange free.
Wujek
 
Posty: 184
Dołączył(a): wtorek, 7 stycznia 2014, 22:32
Pochwały: 7

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez fake4r » poniedziałek, 28 kwietnia 2014, 18:09

Ci z aero2 są pi....nieci z tymi kodami, nie idzie odczytać może 1 na 10 trafi się w miarę czytelny. Tragedia, jak tego nie poprawią to będzie to bardzo uciążliwe na dłuższą metę.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5637
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Odp: Zmiany w Aero2

Postprzez plahoo83 » poniedziałek, 28 kwietnia 2014, 18:14

Dokładnie, wprowadzili jakieś "usprawnienia" w captchy i teraz ciężko cokolwiek odczytać. Ja chyba wracam do internetu od operatora.

Wysłane z mojego ZTE V967S za pomocą Tapatalk 2
plahoo83
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): środa, 23 października 2013, 09:26
Pochwały: 8

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez bartazzz » wtorek, 29 kwietnia 2014, 16:15

jednym słowem żarło, żarło i zdechło....
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5052
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Odp: Zmiany w Aero2

Postprzez plahoo83 » wtorek, 29 kwietnia 2014, 17:25

bartazzz napisał(a):jednym słowem żarło, żarło i zdechło....

To aż 4 słowa ;)

Wysłane z mojego ZTE V967S za pomocą Tapatalk 2
plahoo83
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): środa, 23 października 2013, 09:26
Pochwały: 8

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez peterg6 » wtorek, 29 kwietnia 2014, 19:47

Trudno. Gimnazjaliści co miesiąc będą musieli odżałować pół paczki fajek na pakiet internetu. Ja tam od początku wolałem coś zapłacić a mieć chociaż szybki internet. Bo w Polsce coś co jest darmowe zaraz będzie rozdrapane albo sprowadzone do nieużywalności. Choć i tak długo się trzymało

Wysłane z mojego ZTE Nubia Z5S Mini
peterg6
 
Posty: 86
Dołączył(a): piątek, 12 lipca 2013, 23:09
Lokalizacja: Wieluń

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez bartazzz » środa, 30 kwietnia 2014, 16:54

peterg6 napisał(a):Trudno. Gimnazjaliści co miesiąc będą musieli odżałować pół paczki fajek na pakiet internetu. Ja tam od początku wolałem coś zapłacić a mieć chociaż szybki internet. Bo w Polsce coś co jest darmowe zaraz będzie rozdrapane albo sprowadzone do nieużywalności. Choć i tak długo się trzymało

Wysłane z mojego ZTE Nubia Z5S Mini

jak zwykle zadziałała zasada zbiorowej odpowiedzialności. Coś było fajne i darmowe, ale było źle wykorzystywane ( ktoś sobie filmy z torrenta ściągał) i teraz Ci co uczciwie korzystali do neta i komunikatorów mają utrudnienie.
Osobiście nie jestem stroną w tej sprawie bo aero2 używam tylko do testów, ale rozumiem tych którzy używają.
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5052
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Odp: Zmiany w Aero2

Postprzez Zupa1 » środa, 30 kwietnia 2014, 20:18

Pogieło ich 20 minut wpisywałem zanim trafiłem.


Wysłane z mojego iOCEAN X7 przy użyciu Tapatalka
Zupa1
 
Posty: 158
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 00:41
Pochwały: 6

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Sokhzyf » wtorek, 20 maja 2014, 16:13

Ano szkoda, wszystko co dobre kiedyś się kończy.... Moim zdaniem captcha to porażka i strasznie wkurza podczas korzystania z Aero2. Może jest jednak pewna nadzieja. Gdzieś w tym roku przeczytałem, że kod captcha został złamany. Może zrezygnują z niego...
Ściągnij najnowszy Skype i nie daj zarabiać operatorom!
Avatar użytkownika
Sokhzyf
 
Posty: 30
Dołączył(a): wtorek, 20 maja 2014, 15:24
Pochwały: 1

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez INTseed » wtorek, 20 maja 2014, 20:21

Nie został złamany.

Wysłane z mojego IOCEAN X7S przy użyciu Tapatalka
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HydePark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama