• Reklama

Zmiany w Aero2

Rozmowy na wszystkie tematy

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez frodo_83 » 4 kwi 2014, o 18:47

Wystarczy po wpisaniu obrazka zrobić data conection off i spowrotem na areo2 i śmiga

Send from ZP998
frodo_83
AKTYWNY
 
Posty: 236
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 17:16
Pochwały: 1

Reklama

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Grech » 4 kwi 2014, o 20:56

Ktoś już śmignął aplikację
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 619
Dołączył(a): 22 wrz 2012, o 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez xm3 » 4 kwi 2014, o 21:19

edzio85 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Była dostępna krótko bo tylko 1 kwietnia :-P
Avatar użytkownika
xm3
 
Posty: 185
Dołączył(a): 20 lis 2012, o 13:32
Lokalizacja: chinkong
Pochwały: 2
Telefon:: w450

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez wiatr1 » 5 kwi 2014, o 16:23

Captcha Aero2 – UKE interweniuje w sprawie kodu
"http://www.uke.gov.pl/captcha-aero2-uke-interweniuje-w-sprawie-kodu-13664"
Sprawa się rozwija. Zobaczy co odpowie Aero.
wiatr1
 
Posty: 78
Dołączył(a): 12 lip 2013, o 20:06
Pochwały: 3
Telefon:: Lenovo a820

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez edzio85 » 5 kwi 2014, o 22:40

xm3 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Była dostępna krótko bo tylko 1 kwietnia :-P


To wszystko tłumaczy ;)
A tak poważnie to ja rozważam zmianę na innego płatnego operatora. Dzisiaj (małżonka) wpisując kod do areo trafiła dopiero za 4 razem, to ja i ona szczególnie dziękujemy.

I druga sprawa, jeśli areo ma wyglądać tak jak teraz to sens kupowania dualsima chyba się mija z celem.
Co wy myślicie na ten temat ?

U większości operatorów pakiety na internet to jest średnio 5-10 zł a wydaje mi się to niewiele.

Wystukane na lenovo k900
edzio85
 
Posty: 12
Dołączył(a): 2 lis 2013, o 04:34
Telefon:: HTC
ROM: SlimRom

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez existe » 5 kwi 2014, o 22:51

Camis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


za darmo powiadasz - widac nazarles sie czegos

Myślę, że powinieneś czasami ugryźć się w język
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2181
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 52
Telefon:: byl:紅米, jest:x7s

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez EmilGG » 5 kwi 2014, o 22:59

Troszkę to upierdliwe rano trafiłem za 5 razem. Żeby tylko jakiś operator dał możliwość wykupienia MB neta na czas nieokreślony to bym podziękował aero2 za usługi.
EmilGG
 
Posty: 115
Dołączył(a): 23 lut 2014, o 18:31
Pochwały: 2
Telefon:: Iocean X7HD
ROM: 4.4.2

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez paeru » 5 kwi 2014, o 23:03

W orange free, po wysłaniu smsa, masz roczną ważność konta.
paeru
 
Posty: 35
Dołączył(a): 2 paź 2013, o 11:37
Pochwały: 3
Telefon:: Lenovo P770
ROM: Lewa OS 4.2.1 JDStar

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Cezary » 6 kwi 2014, o 20:25

Prima aprilis chyba dobiegło końca, kilka dni temu z ciekawości zobaczyłem jak wygląda captcha i udało mi się dopiero za 3 razem poprawnie wpisać. Dzisiaj ponownie chciałem zobaczyć i już drugi raz się łączyłem i wszystko działa jak wcześniej.

Jak ktoś nie potrzebuję kilkudziesięciu GB na miesiąc, to do wyboru jest kilka ofert: w plusie, orange i play, gdzie na kartę można mieć np. 12GB za 50zł ważne przez 4mc, więc średnio wychodzi 13zł za 3GB i do tego prędkości nawet do 13MB/s. Na 512kb/s to nawet youtube w 360p nie działa płynnie.
Cezary
 
Posty: 170
Dołączył(a): 7 mar 2014, o 09:05
Telefon:: X7S

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez jjacek25 » 6 kwi 2014, o 20:34

Jaka to dokładnie oferta 50 zł za 12 GB na 4 msc? Byłbym tym zainteresowany.

Wysłane z mojego ZTE V967S przy użyciu Tapatalka
jjacek25
 
Posty: 100
Dołączył(a): 26 wrz 2012, o 16:43
Lokalizacja: Tomaszów
Pochwały: 2

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Wujek » 6 kwi 2014, o 20:41

Spokojnie, od jutra (mija tydzień) będziemy wpisywać kapcia co godzinę :)
Osobiście zastanawiam się nad ofertą Orange i ważnością konta na rok. Miesięcznie wykorzystuje około 100-300MB pakietu, a mój operator zaoferował mi tylko 2GB za 20zł do abonamentu.
Wujek
 
Posty: 182
Dołączył(a): 7 sty 2014, o 22:32
Pochwały: 7
Telefon:: ZTE v967s
ROM: LeWa OS v5 PL

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez EmilGG » 6 kwi 2014, o 22:18

paeru napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


mi chodzi nie o ważność konta tylko o ważność pakietu internetu korzystam z mobilnego netu niewiele w jednym miesiącu 100mb w innym np. 500mb a pakiet ma ważność np. 30 dni i 2gb do wykorzystania i mi to przepada
EmilGG
 
Posty: 115
Dołączył(a): 23 lut 2014, o 18:31
Pochwały: 2
Telefon:: Iocean X7HD
ROM: 4.4.2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HydePark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości