• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez blue_voyager » wtorek, 1 września 2015, 10:11

Zakładam wątek, w którym będziecie mogli umieścić swoją opinię o transakcjach zawartych z innymi użytkownikami forum.
Prosimy aby opinie były rzetelne, obiektywne i uczciwe. Jest to ważne, bo opinie takie pomogą podjąć decyzję o współpracy z daną osobą.

Aby uniknąć możliwości oszustw, tj. wystawiania opinii samym sobie przez nieuczciwych sprzedających, wprowadzamy zasadę, że do opinii MUSI być dołączony tracking związany z transakcją (tracking wysyłki z Chin lub Polski). Posty bez trackingu będą usuwane.
Jednocześnie przypominam o zakazie umieszczania opinii w wątkach ogłoszeń oraz o zakazie prowadzenia jakiejkolwiek dyskusji w tych watkach.

Pamiętaj, że wystawiając opinię, bierzesz za nią odpowiedzialność. Postarajcie się aby opinia była wyczerpująca.



Uwagi i propozycje do tego tematu można zgłaszać tutaj:
porzadki-na-forum-t21045.html


Lista użytkowników:
ar2rc +4
bandit +1
bartrazzz +10
blue_voyager +2
Boomszakalaka +1
BUDZAK +1
cieloszka68 +1
ddr +14
dtr +1
fake4r +3
Gap12 +4
gozdziu +1
grbrandys +1
ILTRADE +8
Jacke55 +1
KarlosW +1
kokosek +1
kombajnik +3
KrasiaK +3
kurczak80 +1
michu102 +1
mruczek66 +1
night95 +1
nomundo +1
pirzol +1
ra-vau +1
rk.rk. +3
Roswell +1
sebaj.p +1
Sephot +1
Shadow522 +1
snajp +1
swierzak82 +2
szymi +5
The Second Boy +1
TLasky +4
Venn +1
XON +1
Yar0 +1
zielony14 +6
IVIagic +1


Update 18:50 2016-11-25
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez 1gregorek » piątek, 4 września 2015, 16:33

Zakupiłem telefon redmi s 2 pro od użytkownika XON. przesyłka dotarła po niecałych 2 tygodniach,od momentu przelania pieniędzy. Zakupu dokonałem przez allegro. Numer przesyłki RS303911035NL
1gregorek
 
Posty: 27
Dołączył(a): czwartek, 26 marca 2015, 14:58

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Damian799 » piątek, 4 września 2015, 21:33

Zakupiłem case do telefonu u użytkownika Gap12. Case zamówiony w ten sam dzień, dotarł szybko. Numer przesyłki RF071219797CN
Damian799
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 8 sierpnia 2014, 22:56

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez baaltic » środa, 16 września 2015, 15:07

Telefon Meizu M2 kupiony od użytkownika "swierzak82"

Bezproblemowy kontakt, udziela od ręki wszelkich informacji, natychmiastowa wysyłka, towar w pełni zgodny z opisem, żadnych wad. W paczce dodatkowo przejściówka do ładowarki za co bardzo dziękuję. Wysłane pocztą polską Paczka24, następnego dnia po wysłaniu słuchawka była już u mnie.

Tracking 00359007736687990731
baaltic
 
Posty: 64
Dołączył(a): sobota, 12 września 2015, 22:22
Lokalizacja: Gdynia
Pochwały: 2

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Michas303 » sobota, 17 października 2015, 12:47

Zakupiłem telefon Lenovo K3 Note, wraz z etui i szkłem na ekran od Nillkina. Wszystko to u użytkownika swiezak82.


Świetny kontakt, odpowiadał na każde zadane (czasami nawet noobskie) pytania. Można się było ze wszystkim dogadać. Również przesyłka można powiedzieć "natychmiastowa". Towar bez żadnych wad. Oczywiście polecam.
Michas303
AKTYWNY
 
Posty: 205
Dołączył(a): piątek, 18 lipca 2014, 22:24
Pochwały: 7

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez fake4r » wtorek, 20 października 2015, 23:29

Polecam użytkownika ar2rc
Zakupiłem od niego opaskę Mi Band. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko w porządku. Polecam.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5623
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez slavo22 » środa, 21 października 2015, 19:31

Polecam transakcje z userem Roswell. Przesyłka przyjechała drugiego dnia, błyskawiczne nadanie. Również kontakt rewelacyjny, takie zakupy lubię :D
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1508
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez hormon » poniedziałek, 26 października 2015, 00:02

Polecam użytkownika rk.rk.
Kontakt bdb, osoba konkretna i pomocna. To już 4 tel kupiony od tego forumowicza.
Nr przesyłki nie ma, bo odebrałem towar osobiście :).
hormon
 
Posty: 188
Dołączył(a): środa, 9 lipca 2014, 20:16
Pochwały: 6

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Kapein » środa, 4 listopada 2015, 23:28

Witam,

również mogę polecić użytkownika rk.rk - wszystko odbyło się super profesjonalnie mimo moich tysięcy pytań cierpliwie udzielał odpowiedzi. Pozytyw.
Kapein
 
Posty: 1
Dołączył(a): wtorek, 20 października 2015, 13:12

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez konrad9100 » poniedziałek, 9 listopada 2015, 16:50

Witam. Polecam użytkownika fake4r miałem co prawda mały zakup ale zrealizowany błyskawicznie

Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
konrad9100
 
Posty: 172
Dołączył(a): piątek, 7 lutego 2014, 18:37

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez maybach » czwartek, 12 listopada 2015, 12:53

Nie będę się rozpisywał jak było wspaniale :lol: , po prostu duży plus dla użytkownika pirzol. Zakup był dwa miesiące temu i pewnie nr tracking nie znajdę, ale tel (Lenovo K3 Note) mam u siebie jak i naszą konwersację jako dowód.
maybach
 
Posty: 13
Dołączył(a): środa, 18 grudnia 2013, 15:08

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez wacie72 » środa, 25 listopada 2015, 15:11

Polecam zakupy od kolegi TLasky.
Szalenie miły kontakt, błyskawiczne odpowiedzi na zadane pytania ,bardzo niska prowizja a nawet "odbiór osobisty" chciał załatwić i przywieźć przesyłkę osobiście - szok . :)


Numeru śledzenia nie będzie bo zakup z polski z odbiorem osobistym.
Avatar użytkownika
wacie72
AKTYWNY
 
Posty: 705
Dołączył(a): niedziela, 18 maja 2014, 15:59
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 33

Następna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: arkanine, jelon7, Kbrak i 1 gość

  • Reklama