• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez froger » wtorek, 20 września 2016, 20:37

Kupiłem ładowarkę samochodową Blitzwolf BW-C9 od forumowicza kurczak80. Towar ok, bardzo dobry i szybki kontakt, polecam.
froger
 
Posty: 2
Dołączył(a): czwartek, 14 lipca 2016, 18:02

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez lecwit » niedziela, 25 września 2016, 07:10

Witam. Szczerze polecam bartazzz'a. Bardzo dobry kontakt, szybka transakcja, wysyłka chwilę po uzgodnieniu warunków, towar oczywiście zgodny z opisem. Tak to powinno zawsze wyglądać :-) Pozdrawiam.
lecwit
 
Posty: 9
Dołączył(a): środa, 6 stycznia 2016, 14:26
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Lukos » niedziela, 25 września 2016, 19:30

Witam i ja - zakup zrobiony u Bartazzz`a. Mieliśmy mały nieprzewidziany incydent ale ogólnie rzecz biorąc mogę go polecić ;-)
Lukos
 
Posty: 15
Dołączył(a): środa, 16 marca 2016, 09:23

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez wyrokulicy_1987 » poniedziałek, 26 września 2016, 14:07

Telefon zakupiony u bartazzz, wszystko zgodne z opiisem jak i info tel, wysyłka wedle umowy i nawet poczta się nie spóźniła :P

Polecam!
wyrokulicy_1987
 
Posty: 28
Dołączył(a): piątek, 8 lutego 2013, 19:35
Lokalizacja: kalisz, koło, konin

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez GasYou77 » poniedziałek, 3 października 2016, 00:00

Zakup od użytkownika Shadow522 to czysta przyjemność. Szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. To forum jest idealnym miejscem w przestrzeni internetu.
GasYou77
 
Posty: 12
Dołączył(a): wtorek, 5 lipca 2016, 22:00

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez kapao0 » wtorek, 11 października 2016, 18:22

Plusik dla ddr'a. Wymienił mi wyświetlacz w LeTV. Za nowy wyświetlacz, wymianę i przesyłkę zwrotną zapłaciłem niecałe 250zl. Dla mnie bomba :>
Avatar użytkownika
kapao0
AKTYWNY
 
Posty: 367
Dołączył(a): wtorek, 5 listopada 2013, 12:08
Pochwały: 10

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez PanParufka » środa, 19 października 2016, 11:21

Kupiłem telefony od użytkownika cieloszka68 - Nubia Z7Max i Le Max 2. Oba były już w Polsce więc nie mam numerów trackingu z Azji.
Natomiast sprzedający bardzo rzetelny, dostępny, odpowiadający na wszystkie pytania.
Wszystko w jak najlepszym porządku, gorąco polecam.
PanParufka
 
Posty: 53
Dołączył(a): środa, 6 stycznia 2016, 03:13
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez 1gregorek » czwartek, 20 października 2016, 18:50

Polecam blue_voyager. Wszystko ok.
1gregorek
 
Posty: 27
Dołączył(a): czwartek, 26 marca 2015, 14:58

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Pompa » niedziela, 23 października 2016, 18:27

Polecam użytkownika ra-vau szybka wysyłka, dobrze zapakowana, wszystko co miało być w zestawie było. Telefon 100% zgodny z opisem.
Pompa
 
Posty: 8
Dołączył(a): wtorek, 7 lipca 2015, 15:15

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Gfidon » wtorek, 8 listopada 2016, 19:39

polecam serdecznie użytkownika bartazzz , szybka wysyłka, zawsze pomocny i fachowy
Gfidon
 
Posty: 19
Dołączył(a): niedziela, 20 marca 2016, 13:47
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez mrergie » środa, 16 listopada 2016, 23:01

Polecam użytkownika szymi.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1537
Dołączył(a): piątek, 13 grudnia 2013, 12:19
Pochwały: 66

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez krzjna » sobota, 19 listopada 2016, 00:37

Polecam użytkownika szymi. Błyskawiczna realizacja transakcji.
krzjna
 
Posty: 51
Dołączył(a): środa, 9 grudnia 2015, 00:22
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama