• Reklama

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Kupię - sprzedam - zamienię

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez froger » 20 wrz 2016, o 20:37

Kupiłem ładowarkę samochodową Blitzwolf BW-C9 od forumowicza kurczak80. Towar ok, bardzo dobry i szybki kontakt, polecam.
froger
 
Posty: 0
Dołączył(a): 14 lip 2016, o 18:02

Reklama

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez lecwit » 25 wrz 2016, o 07:10

Witam. Szczerze polecam bartazzz'a. Bardzo dobry kontakt, szybka transakcja, wysyłka chwilę po uzgodnieniu warunków, towar oczywiście zgodny z opisem. Tak to powinno zawsze wyglądać :-) Pozdrawiam.
lecwit
 
Posty: 7
Dołączył(a): 6 sty 2016, o 14:26
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Lukos » 25 wrz 2016, o 19:30

Witam i ja - zakup zrobiony u Bartazzz`a. Mieliśmy mały nieprzewidziany incydent ale ogólnie rzecz biorąc mogę go polecić ;-)
Lukos
 
Posty: 14
Dołączył(a): 16 mar 2016, o 09:23

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez wyrokulicy_1987 » 26 wrz 2016, o 14:07

Telefon zakupiony u bartazzz, wszystko zgodne z opiisem jak i info tel, wysyłka wedle umowy i nawet poczta się nie spóźniła :P

Polecam!
wyrokulicy_1987
 
Posty: 24
Dołączył(a): 8 lut 2013, o 19:35
Lokalizacja: kalisz, koło, konin

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez GasYou77 » 3 paź 2016, o 00:00

Zakup od użytkownika Shadow522 to czysta przyjemność. Szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. To forum jest idealnym miejscem w przestrzeni internetu.
GasYou77
 
Posty: 9
Dołączył(a): 5 lip 2016, o 22:00

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez kapao0 » 11 paź 2016, o 18:22

Plusik dla ddr'a. Wymienił mi wyświetlacz w LeTV. Za nowy wyświetlacz, wymianę i przesyłkę zwrotną zapłaciłem niecałe 250zl. Dla mnie bomba :>
Avatar użytkownika
kapao0
AKTYWNY
 
Posty: 377
Dołączył(a): 5 lis 2013, o 12:08
Pochwały: 10

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez PanParufka » 19 paź 2016, o 11:21

Kupiłem telefony od użytkownika cieloszka68 - Nubia Z7Max i Le Max 2. Oba były już w Polsce więc nie mam numerów trackingu z Azji.
Natomiast sprzedający bardzo rzetelny, dostępny, odpowiadający na wszystkie pytania.
Wszystko w jak najlepszym porządku, gorąco polecam.
PanParufka
 
Posty: 32
Dołączył(a): 6 sty 2016, o 03:13
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez 1gregorek » 20 paź 2016, o 18:50

Polecam blue_voyager. Wszystko ok.
1gregorek
 
Posty: 12
Dołączył(a): 26 mar 2015, o 14:58

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Pompa » 23 paź 2016, o 18:27

Polecam użytkownika ra-vau szybka wysyłka, dobrze zapakowana, wszystko co miało być w zestawie było. Telefon 100% zgodny z opisem.
Pompa
 
Posty: 8
Dołączył(a): 7 lip 2015, o 15:15

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez Gfidon » 8 lis 2016, o 19:39

polecam serdecznie użytkownika bartazzz , szybka wysyłka, zawsze pomocny i fachowy
Gfidon
 
Posty: 16
Dołączył(a): 20 mar 2016, o 13:47
Pochwały: 1

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez mrergie » 16 lis 2016, o 23:01

Polecam użytkownika szymi.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1459
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 69

Re: Opinie o sprzedających z działu Bazar

Postprzez krzjna » 19 lis 2016, o 00:37

Polecam użytkownika szymi. Błyskawiczna realizacja transakcji.
krzjna
 
Posty: 31
Dołączył(a): 9 gru 2015, o 00:22
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do BAZAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama