• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez TediPower » 17 wrz 2016, o 07:57

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... 57324.html
2016-09-16 10:17 Return item to sender

z kuponem Total: €26.51 bez Sub-Total: €33.14
I tu mnie zezłościli Return item to sender

Ktoś miał podobną sytuację w tym sklepie co teraz odeślą kasę wyślą raz jeszcze opaskę nową ?
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 276
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 18

Reklama

Nieustanny BACK ORDER co robić?

Postprzez patrrickoo » 20 wrz 2016, o 12:49

Cześć

2 tyg. temu kupiłem na banggood w promocji Lenovo a806, ale od samego początku zamówienie ma status back order, oczywiście wszystko zapłacone.
Co z tym można zrobić? Długo to potrwa jeszcze? Bombardowanie ich mailami da coś (trochę chamówa)?


Pozdro
patrrickoo
 
Posty: 0
Dołączył(a): 8 wrz 2016, o 12:44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez cieloszka68 » 20 wrz 2016, o 12:58

Miałem podobnie, zamówienie już anulowane, a $ na koncie.
Szkoda czasu na takie promocje.

Wysłane z mojego HT6 przy użyciu Tapatalka
cieloszka68
 
Posty: 144
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez patrrickoo » 20 wrz 2016, o 13:05

cieloszka68 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Bez jaj, zamówienie to zamówienie, zwyczajne kupno, zapłaciłem? Zapłciłem. Przez cały okres oczekiwania jestem wstrzymywany, obracają moimi pieniędzmy, jednocześnie nie dysponuje sumą, którą im wpłaciłem + dodatkowo zaprzestałem poszukiwań innego telefonu skoro już kupiłem u nich (co może mnie narazić na przegapienie jakiejś inne korzystnej oferty) wszystko to razem wzięte oznacza turbo beznadziejny serwis.

Serio to tak działa?
patrrickoo
 
Posty: 0
Dołączył(a): 8 wrz 2016, o 12:44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez pierwszy » 20 wrz 2016, o 14:22

chyba nie mają na stanie... poczaekaj jeszcze parę dni, bo w ich aktualnej ofercie jest info, że wysyłka po 22.09 http://www.banggood.com/Lenovo-A806-5-i ... 79705.html

Autor postu otrzymał pochwałę
pierwszy
 
Posty: 159
Dołączył(a): 17 lip 2013, o 13:12
Lokalizacja: malopolska
Pochwały: 4

Re: Opinie o Banggood

Postprzez moth » 20 wrz 2016, o 22:15

w moim przypadku jak kupilem na snapie mi pad 2 to tez mialem back order i spytalem czy maja inny kolor i wyslali mi na drugi dzien także zawsze warto napisać spytać, chociaż w twoim przypadku to i tak niedługo jest restock więc bez różnicy
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 213
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 21:39
Pochwały: 24

Re: Opinie o Banggood

Postprzez patrrickoo » 22 wrz 2016, o 13:23

pierwszy napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



Ok zlecenie wystartowało zgodnie z przewidywaniami Twoimi, dzięki.
patrrickoo
 
Posty: 0
Dołączył(a): 8 wrz 2016, o 12:44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez muszyna2 » 27 wrz 2016, o 09:01

Koledzy maiłem dwie paczki które doszły do DPD w tym samym czasie. Jedna paczka dotarła do mnie druga zaginęła przypuszczam że została skradziona. DPD kazało pisać reklamację ponieważ nie udało im się odnaleźć przesyłki. Jak sprawę załatwić z Banggood? Płaciłem z PayPal. Pozdrawiam
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 275
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez fake4r » 27 wrz 2016, o 09:11

To oni będą musieli złożyć reklamację nie Ty. Tak że pisz do BG jaka sytuacja i czekaj na odzew. Jeśli by się nie udało natomiast to wtedy dopiero spór.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5893
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Opinie o Banggood

Postprzez muszyna2 » 27 wrz 2016, o 09:26

Napisałem to mi odpisali
I am glad to get your email.
We’ve sent you the item in order 18490090 on 2016-9-10 with the tracking number 30628741194. It usually takes about 7-10 business days(not including the holidays and weekends) for delivery.
You can check the shipping information on the website:
https://emea.netdespatch.com/mba/79892x0/track/
And it is normal that the shipping information will just update in big places.
Or you can track it on our website- My Account- My Order Tracking.
Hope you receive your parcel soon.
Best wishes,
Coco
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 275
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez fake4r » 27 wrz 2016, o 09:31

W takim razie chyba musisz poczekać jeszcze bo paczka jest niby w drodze. Tak samo na paypal też wydaje mi się że karzą Ci poczekać bo jest jeszcze czas na dostarczenie w razie gdybyś teraz otworzył spór. No chyba że pomogło by oficjalnie pismo od DPD że paczka zaginęła itp. ale takiego pewnie nie dostaniesz.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5893
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Opinie o Banggood

Postprzez muszyna2 » 27 wrz 2016, o 09:36

Odpowiedź z DPD:
Dzień dobry,



Nie udało się odnaleźć przesyłki.
Proszę o złożenie reklamacji.
Łączę pozdrowienia/Best Regards
_______________
Magdalena Grabowska
Specjalista ds. Obsługi Klienta Międzynarodowego
International Customer Service Specialist
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 275
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama