• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez TediPower » 17 wrz 2016, o 07:57

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... 57324.html
2016-09-16 10:17 Return item to sender

z kuponem Total: €26.51 bez Sub-Total: €33.14
I tu mnie zezłościli Return item to sender

Ktoś miał podobną sytuację w tym sklepie co teraz odeślą kasę wyślą raz jeszcze opaskę nową ?
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 18

Reklama

Nieustanny BACK ORDER co robić?

Postprzez patrrickoo » 20 wrz 2016, o 12:49

Cześć

2 tyg. temu kupiłem na banggood w promocji Lenovo a806, ale od samego początku zamówienie ma status back order, oczywiście wszystko zapłacone.
Co z tym można zrobić? Długo to potrwa jeszcze? Bombardowanie ich mailami da coś (trochę chamówa)?


Pozdro
patrrickoo
 
Posty: 0
Dołączył(a): 8 wrz 2016, o 12:44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez cieloszka68 » 20 wrz 2016, o 12:58

Miałem podobnie, zamówienie już anulowane, a $ na koncie.
Szkoda czasu na takie promocje.

Wysłane z mojego HT6 przy użyciu Tapatalka
cieloszka68
 
Posty: 118
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez patrrickoo » 20 wrz 2016, o 13:05

cieloszka68 napisał(a):Miałem podobnie, zamówienie już anulowane, a $ na koncie.
Szkoda czasu na takie promocje.

Wysłane z mojego HT6 przy użyciu Tapatalka


Bez jaj, zamówienie to zamówienie, zwyczajne kupno, zapłaciłem? Zapłciłem. Przez cały okres oczekiwania jestem wstrzymywany, obracają moimi pieniędzmy, jednocześnie nie dysponuje sumą, którą im wpłaciłem + dodatkowo zaprzestałem poszukiwań innego telefonu skoro już kupiłem u nich (co może mnie narazić na przegapienie jakiejś inne korzystnej oferty) wszystko to razem wzięte oznacza turbo beznadziejny serwis.

Serio to tak działa?
patrrickoo
 
Posty: 0
Dołączył(a): 8 wrz 2016, o 12:44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez pierwszy » 20 wrz 2016, o 14:22

chyba nie mają na stanie... poczaekaj jeszcze parę dni, bo w ich aktualnej ofercie jest info, że wysyłka po 22.09 http://www.banggood.com/Lenovo-A806-5-i ... 79705.html

Autor postu otrzymał pochwałę
pierwszy
 
Posty: 142
Dołączył(a): 17 lip 2013, o 13:12
Lokalizacja: malopolska
Pochwały: 4

Re: Opinie o Banggood

Postprzez moth » 20 wrz 2016, o 22:15

w moim przypadku jak kupilem na snapie mi pad 2 to tez mialem back order i spytalem czy maja inny kolor i wyslali mi na drugi dzien także zawsze warto napisać spytać, chociaż w twoim przypadku to i tak niedługo jest restock więc bez różnicy
Avatar użytkownika
moth
 
Posty: 138
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 21:39
Pochwały: 22

Re: Opinie o Banggood

Postprzez patrrickoo » 22 wrz 2016, o 13:23

pierwszy napisał(a):chyba nie mają na stanie... poczaekaj jeszcze parę dni, bo w ich aktualnej ofercie jest info, że wysyłka po 22.09 http://www.banggood.com/Lenovo-A806-5-i ... 79705.html



Ok zlecenie wystartowało zgodnie z przewidywaniami Twoimi, dzięki.
patrrickoo
 
Posty: 0
Dołączył(a): 8 wrz 2016, o 12:44

Re: Opinie o Banggood

Postprzez muszyna2 » 27 wrz 2016, o 09:01

Koledzy maiłem dwie paczki które doszły do DPD w tym samym czasie. Jedna paczka dotarła do mnie druga zaginęła przypuszczam że została skradziona. DPD kazało pisać reklamację ponieważ nie udało im się odnaleźć przesyłki. Jak sprawę załatwić z Banggood? Płaciłem z PayPal. Pozdrawiam
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 272
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez fake4r » 27 wrz 2016, o 09:11

To oni będą musieli złożyć reklamację nie Ty. Tak że pisz do BG jaka sytuacja i czekaj na odzew. Jeśli by się nie udało natomiast to wtedy dopiero spór.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5885
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Opinie o Banggood

Postprzez muszyna2 » 27 wrz 2016, o 09:26

Napisałem to mi odpisali
I am glad to get your email.
We’ve sent you the item in order 18490090 on 2016-9-10 with the tracking number 30628741194. It usually takes about 7-10 business days(not including the holidays and weekends) for delivery.
You can check the shipping information on the website:
https://emea.netdespatch.com/mba/79892x0/track/
And it is normal that the shipping information will just update in big places.
Or you can track it on our website- My Account- My Order Tracking.
Hope you receive your parcel soon.
Best wishes,
Coco
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 272
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez fake4r » 27 wrz 2016, o 09:31

W takim razie chyba musisz poczekać jeszcze bo paczka jest niby w drodze. Tak samo na paypal też wydaje mi się że karzą Ci poczekać bo jest jeszcze czas na dostarczenie w razie gdybyś teraz otworzył spór. No chyba że pomogło by oficjalnie pismo od DPD że paczka zaginęła itp. ale takiego pewnie nie dostaniesz.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5885
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Opinie o Banggood

Postprzez muszyna2 » 27 wrz 2016, o 09:36

Odpowiedź z DPD:
Dzień dobry,



Nie udało się odnaleźć przesyłki.
Proszę o złożenie reklamacji.
Łączę pozdrowienia/Best Regards
_______________
Magdalena Grabowska
Specjalista ds. Obsługi Klienta Międzynarodowego
International Customer Service Specialist
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 272
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama