• Reklama

Lenovo A830

Postprzez ePiotr » piątek, 12 lipca 2013, 22:01

Mam telefon na dwa dni na testy i kartę aero, jak ktoś napisze jak skonfigurowac to sprawdzę bo się na tym nie znam, jak wejdę w VPN to każe mi podać adres serwera PPTP. co tam wpisać??? dalej nie wiem bo mnie nie puszcza, System mam 4.2.2.
ePiotr
 
Posty: 81
Dołączył(a): poniedziałek, 10 czerwca 2013, 17:11
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 1

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez brian16 » piątek, 12 lipca 2013, 23:18

na 4.2.2 aero2 nie działa, musisz mieć 4.2.1
brian16
 
Posty: 15
Dołączył(a): czwartek, 27 czerwca 2013, 21:45
Lokalizacja: tbg

Postprzez ePiotr » sobota, 13 lipca 2013, 01:18

brian16 napisał(a):na 4.2.2 aero2 nie działa, musisz mieć 4.2.1
,
do 4.2.1 tez mam dostęp
ePiotr
 
Posty: 81
Dołączył(a): poniedziałek, 10 czerwca 2013, 17:11
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 1

Postprzez brian16 » sobota, 13 lipca 2013, 01:20

A masz dostęp do 4.2.1 PL?
Szukam i nie mogę nigdzie znalesc...
brian16
 
Posty: 15
Dołączył(a): czwartek, 27 czerwca 2013, 21:45
Lokalizacja: tbg

Postprzez ePiotr » sobota, 13 lipca 2013, 01:21

brian16 napisał(a):A masz dostęp do 4.2.1 PL?
Szukam i nie mogę nigdzie znalesc...

mam tel z 4.2.2 i 4.2.1
ePiotr
 
Posty: 81
Dołączył(a): poniedziałek, 10 czerwca 2013, 17:11
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 1

Postprzez brian16 » sobota, 13 lipca 2013, 08:23

Z tego co mi wiadomo na 4.2.1 w Apn ustawiasz darmowy i połącz do Aero2 3G i działa.

A słuchaj ten ROM co masz 4.2.1 to jest PL? Jeśli tak to mogę liczyć na nazwę kompilacji z info o telefonie?
brian16
 
Posty: 15
Dołączył(a): czwartek, 27 czerwca 2013, 21:45
Lokalizacja: tbg

Postprzez jarek65w » piątek, 26 lipca 2013, 21:26

Heja
Nie jest to jednak takie proste z Aero2 , mam 4.2.1 i wyświetla mi na ekranie aero.
Są 3 z 4 kresek zasięgu - jednak połączenia z netem nie ma.
Nie mogę wpisać APN - darmowy bo sie nie da wpisać nic.

Jest tylko karta Aero w telefonie bo drugą mam tylko w wersji mikro - czy to przyczyna ?
pozdro
jarek65w
 
Posty: 113
Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 20:23
Lokalizacja: Łódź Janów

Postprzez spink90 » piątek, 26 lipca 2013, 22:10

A czy Lenovo A830 czasami nie brakuje zakresu obsługi AERO2? Połączyć się z siecią połączy ale nie będzie miał możliwości transmisji danych po 3g.
Avatar użytkownika
spink90
 
Posty: 106
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 01:26
Lokalizacja: Radymno

Postprzez jarek65w » sobota, 27 lipca 2013, 16:03

:-( Spink90 to by była lipa.
Kupiłem bo miało chodzić , tak bynajmniej twierdzili niektórzy.
Zawsze są jeszcze pakiety , ale Aero2 czasem by się przydało.
pozdro
jarek65w
 
Posty: 113
Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 20:23
Lokalizacja: Łódź Janów

Re: Lenovo A830

Postprzez wozny27 » niedziela, 4 sierpnia 2013, 15:29

Witam

Działa na Androidze 4.2.1 Wersja pasma podstawowego A830 V10, 2013/04/02 Nr kompilacji A830_s113_130414
wozny27
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 5 kwietnia 2013, 03:29
Lokalizacja: Warszawa

Re: Lenovo A830

Postprzez radek75 » poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 16:32

Właśnie otrzymałem telefon. Zamówiony z Aliexpres szedł tydzień :D
Aero2 działa normalnie tylko trzeba odpowiednio skonfigurować.
Mam Androida 4.2.1
radek75
 
Posty: 1
Dołączył(a): poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 16:29

Re: Lenovo A830

Postprzez tomnet » wtorek, 6 sierpnia 2013, 14:34

moglbys skrobnac z łaski swojej skrobnac slowko lub dwa na temat swojego nowego nabytku? :)
jak wrazenia po pierwszym kontakcie, jak wykonana jest obudowa i czy ekran pokryty jest
szklem czy plastikiem??? z gory dziekuje :)
tomnet
 
Posty: 170
Dołączył(a): środa, 31 lipca 2013, 01:33
Lokalizacja: Szczecin
Pochwały: 6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama