• Reklama

Eachine M1 opinie

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez kaka212121 » 23 mar 2015, o 23:42

Panowie nie mogę się zdecydować. Który telefon waszym zdaniem jest lepszy? Eachine M1 czy Landvo L200? Eachine M1 jest na banggood za 74.89$ a Landvo L200 na lightinthebox za 79.99$ :)
kaka212121
 
Posty: 22
Dołączył(a): 21 paź 2014, o 02:22

Reklama

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez adamson » 24 mar 2015, o 00:08

Landvo l200 nie ma już w lightinthebox.

Wysłane z mojego Titans2_DG700
Avatar użytkownika
adamson
AKTYWNY
 
Posty: 306
Dołączył(a): 11 sty 2014, o 12:56
Pochwały: 10

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez TLasky » 24 mar 2015, o 00:46

adamson napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Poza za Landvo tym musiałbyś dodatkowo płacić ok. 8$ za wysyłkę i masz w tym sklepie na 99% VAT. Obydwa fajne, jedyna przewaga Landvo to fakt, że GPS działa (w Eachine, który sprowadziłem dla wspólnika niestety nie, ale podobno są egzemplarze z działającym :-)), zaś Eachine jest wg mnie ładniejszy no i bije Landvo wydajnością :-). Nie myśl za długo, tylko bierz Eachine, póki dają- za te cenę mega sprzęt ;-).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1734
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez kaka212121 » 24 mar 2015, o 00:58

Dobrze by było żeby GPS działał no ale cóż. Zaryzykuję ;) Dzięki za pomoc! ;)
kaka212121
 
Posty: 22
Dołączył(a): 21 paź 2014, o 02:22

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Zimmer26 » 27 mar 2015, o 13:08

Również zaryzykowałem i zamówiłem na banggood. Aktualnie szukam jakiejś folii i etui, żeby trochę pożył.
Zimmer26
 
Posty: 11
Dołączył(a): 16 paź 2014, o 10:20

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez shayk » 27 mar 2015, o 13:09

Etui jakieś na ali widziałem, ale ciężko z dostępnością to fakt ;-)
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1867
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 14:16
Pochwały: 41

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez kaka212121 » 27 mar 2015, o 15:23

Może ktoś potwierdzić czy te etui pasuje? http://www.banggood.com/TPU-Protective- ... 68758.html Podobno od THL T6S pasują. ;-)
kaka212121
 
Posty: 22
Dołączył(a): 21 paź 2014, o 02:22

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez wladziu » 28 mar 2015, o 20:37

Po przeczytaniu kilku negatywnych opinii znajdujących się na stronie sklepu banggood, wychodzi na to, że ten telefon, że ma bardzo słabo wytrzymały wyświetlacz. Szybki pękają bardzo szybko i nie koniecznie po upadkach, podobno mogą pojawiać się mini-pękniecia na brzegach. Czy możecie potwierdzić ten mankament telefonu?
wladziu
 
Posty: 116
Dołączył(a): 19 lip 2014, o 13:29

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez robot » 28 mar 2015, o 20:50

tak , znam dwie osoby z tym telefonem i w obu ekran juz jest uszkodziny
robot
AKTYWNY
 
Posty: 308
Dołączył(a): 14 mar 2015, o 13:17
Pochwały: 4

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez colander » 28 mar 2015, o 22:21

Czyli tym bardziej trzeba się za czymś rozejrzec
colander
 
Posty: 31
Dołączył(a): 18 mar 2015, o 17:28

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez robot » 28 mar 2015, o 22:54

nie nadaje sie do noszenia w kieszeni .Lekkie zgiecia itp , i ekran "pada" -
robot
AKTYWNY
 
Posty: 308
Dołączył(a): 14 mar 2015, o 13:17
Pochwały: 4

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez kaka212121 » 29 mar 2015, o 01:25

Więc trzeba szukać jakiegoś etui albo szkła hartowanego, tylko czy dobierze coś? ;-)
kaka212121
 
Posty: 22
Dołączył(a): 21 paź 2014, o 02:22

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama