• Reklama

Zuk z2 pro

Na forum Lenovo znajdziesz informacje jak zmienić ROM, ROOT, uzyskasz pomoc, przeczytasz opinie o o Lenovo S650, Lenovo S660, Lenovo A850, Lenovo s820, Lenovo P760, Lenovo K900, Lenovo vibe X, K910

Re: Zuk z2 pro

Postprzez Flyagaric » 26 lip 2017, o 20:03

Michas303 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


W cenie 230$ możesz mieć ekstraklasę i spędzić nad nim trochę czasu. Albo też kupisz w PL coś baaardzo przeciętnego (niska półka) i faktycznie od razu po otwarciu będziesz miał język PL.
Na tym właśnie polega to, co my tu uprawiamy na tym forum - kupowanie w Chinach.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2724
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 74

Reklama

Re: Zuk z2 pro

Postprzez Michas303 » 26 lip 2017, o 20:22

Nie do końca, bo kupowałem już Asusa Zenfone 5, Lenovo K3 note i Xiaomi redmi note 3 pro, i w żadnym nie było tak, że na starcie były chińskie krzaki.

Ale tak czy siak sprawa załatwiona, skoro jest język angielski do wyboru oprócz chińskiego. Gdyby był sam chiński to dopiero by były "jaja",
Michas303
AKTYWNY
 
Posty: 209
Dołączył(a): 18 lip 2014, o 22:24
Pochwały: 7

Re: Zuk z2 pro

Postprzez tpawel » 26 lip 2017, o 20:25

Tyle że w tym romie na start raczej nie ma usług Google.
tpawel
VIP
 
Posty: 2254
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 73

Re: Zuk z2 pro

Postprzez Michas303 » 26 lip 2017, o 20:37

Wystarczy odblokować bootloader i wgrać jakiś custom rom.
Michas303
AKTYWNY
 
Posty: 209
Dołączył(a): 18 lip 2014, o 22:24
Pochwały: 7

Re: Zuk z2 pro

Postprzez musiu » 27 lip 2017, o 12:37

Cześć,
czy któryś z posiadaczy ZUK z2 PRO może potwierdzić lub obalić, bo spotkałem się w jednej recenzji że nie działa google maps, prawda to?

Pozdrawiam,
Paweł Musiał
musiu
 
Posty: 1
Dołączył(a): 11 lip 2017, o 11:09

Re: Zuk z2 pro

Postprzez moth » 27 lip 2017, o 12:43

Obrazek
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 314
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 21:39
Pochwały: 29

Re: Zuk z2 pro

Postprzez Tommi » 13 sie 2017, o 02:04

Jaki case (nie flip) polecacie do Z2 PRO najlepiej coś w stylu msvii ? Ewentualnie jakiś silikon, szukałem nillkin nature, ale niestety na ali nie widzę do tego modelu - co proponujecie w zamian ?
Tommi
 
Posty: 152
Dołączył(a): 16 lut 2015, o 00:20
Pochwały: 2

Re: Zuk z2 pro

Postprzez mivosz » 15 sie 2017, o 15:12

Hej, ma ktoś stockowe oprogramowania na zuka z2pro w wersji 2.5 i wyżej ale indyjską nie chińską?
mivosz
 
Posty: 3
Dołączył(a): 8 lut 2016, o 20:49

Re: Zuk z2 pro

Postprzez n4fre » 17 sie 2017, o 02:51

Witam, planuję zakup zuka z2 pro, jedyna rzecz nad którą się jeszcze zastanawiam to kwestia aktualizacji/wsparcia. Czy zuk wypuszcza jeszcze jakieś aktualizacje do tego modelu? Czy można liczyć, że przez najbliższy rok, może dwa nie zapomną o tym modelu i będą wypuszczać aktualizacje/poprawki bezpieczeństwa? Czy raczej nie ma na to większych szans? Jak to było w przypadku poprzednika Z1? Jak szybko zostawili go bez wsparcia? Będę wdzięczny za wasze informacje/opinie.
n4fre
 
Posty: 3
Dołączył(a): 17 sie 2017, o 02:39

Re: Zuk z2 pro

Postprzez davneson » 17 sie 2017, o 09:03

n4fre napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Ja mam telefin swietny. Narazie nic mnie nie informowalo o jakis aktualizacjach od miesiaca.

Wysłane z mojego ZUK Z2121 przy użyciu Tapatalka
Jiayu G3----->Iocean X7 HD----> Meizu M1 Note
davneson
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): 28 sty 2013, o 23:24
Lokalizacja: Kęty
Pochwały: 1

Re: Zuk z2 pro

Postprzez n4fre » 17 sie 2017, o 20:42

Rozumiem, że używasz stockowego romu, masz język polski? W banggodzie na stronie jest napisane, że mają wersje multilanguage i na screenie niby jest polski... zastanawiam się czy to będzie rom nadający się do użytku.
n4fre
 
Posty: 3
Dołączył(a): 17 sie 2017, o 02:39

Re: Zuk z2 pro

Postprzez tpawel » 17 sie 2017, o 22:20

Stockowy nie ma polskiego,ale ma angielski+ morelocale i wygląda to nienajgorzej ( był ktoś tu na forum z takim rozwiązaniem)
tpawel
VIP
 
Posty: 2254
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 73

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama