• Reklama

ZTE v987 pare pytań

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez nawinek » 22 sie 2013, o 01:03

sireplama napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jeśli kupił od firmy to nie chroni go "niezgodność towaru"?


Polecam poczytać strony "o mnie" sprzedawców z allegro, można się wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć. Na aukcjach zwykle nie piszą, że mają 10 dni roboczych na rozpatrzenie gwarancji + (w przypadku odesłania towaru do "dystrybutora") czas trwania reklamacji przedłuża się o kolejne 20-60 dni roboczych. Z resztą nie powinienem nawet używać słowa "sprzedawcy", bo tutaj bardziej pasuje słowo "pośrednicy". Kwestia "niezgodności towaru" też jest tam wymieniona.
nawinek
 
Posty: 22
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 16:49
Lokalizacja: zs

Reklama

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez anubis76x » 23 sie 2013, o 00:08

Czy ZTE 987 ma diodę powiadomienia o nie odebranym połączeniu lub sms ?
anubis76x
 
Posty: 83
Dołączył(a): 8 sie 2013, o 18:00

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez neomod » 23 sie 2013, o 01:54

Tak, ma diodę powiadomień.
neomod
 
Posty: 73
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 19:22
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 1

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez szatri » 11 wrz 2013, o 10:38

Jak radzi sobie zte v987 z materiałem w FullHD?
szatri
 
Posty: 153
Dołączył(a): 8 sie 2013, o 22:11

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez wasyll25 » 16 wrz 2013, o 23:50

Mnie ciekawi jaka jest podatność ekranu na rysy, właściwie to jak cała obudowa wygląda po kilku miesiącach użytkowania.
wasyll25
 
Posty: 21
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 21:13
Lokalizacja: Z nienacka

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez wasyll25 » 27 wrz 2013, o 22:33

Jeszcze jedna rzecz, jaką prędkość ma modem 3G. Aero2 mają zapisane w umowie że urządzenie musi być klasy 10 czyli min 14mbps. Nie mogę znaleźć nigdzie informacji jaką prędkością HSDPA dysponuje ZTE V987. Możecie mi coś powiedzieć na ten temat?
wasyll25
 
Posty: 21
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 21:13
Lokalizacja: Z nienacka

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez bartazzz » 27 wrz 2013, o 22:37

Ekran jest szklany wiec powinien być wytrzymały

Wysłane z mojego ZTE_V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5337
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 98

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez ewelincus93 » 23 lis 2013, o 00:28

Witam, zastanawiam się nad kupnem ZTE V987 lub ZOPO C2 Platinium. Czy ktoś mógłby mi doradzić, który z tych telefonów sprawowałby się lepiej?
ewelincus93
 
Posty: 3
Dołączył(a): 23 lis 2013, o 00:20

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez Widmo » 23 lis 2013, o 13:43

ewelincus93, też miałem ten dylemat, ale zakupiłem ZTE ze względu na to, że częstotliwość 3G to 900/2100 MHz, czyli takie częstotliwości jakie są wykorzystywane w Polsce, a ZOPO ma 850/2100 MHz.
Widmo
 
Posty: 27
Dołączył(a): 27 cze 2013, o 14:09
Lokalizacja: MiSTA

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez ewelincus93 » 23 lis 2013, o 18:01

widmo, właśnie jedynym minusem ZOPO jest brak możliwości Aero jednak wizualnie prezentuje się o niebo lepiej, chociaż czytałam opinie, że z racji dużej rozdzielczości zdarzają mu się lekkie przycięcia. Czy ZTE sprawuje się dobrze? Czy jest możliwość zmiany TAPETY APLIKACJI w menu czy nie ma takiej możliwości aby menu wyglądało podobnie do ZOPO? Nie znam się na tym za dobrze ;)
ewelincus93
 
Posty: 3
Dołączył(a): 23 lis 2013, o 00:20

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez jogus48 » 25 mar 2014, o 16:41

witam, mam takie pytanko - czy w zarzadzaniu kartami SIM mozna sobie ustawic z ktorej karty chce sie korzystac z 3G? czy trzeba żonglować kartami? posiadam Alcatela 8008D, nie posiadam jeszcze aero2, ale wlozylem sobie jakas nieaktywna karte w drugi slot. no i w ustawieniach mam opcje Usluga 3g i wybieram sobie na ktorej chce sobie korzystac.

moj alcatel ma taka sama specyfikacje jak V987, jednakze mysle, ze mogby byc nieco wezszy. ZTE akurat jest wezszy o 0,5cm i wg testow na Galaxy s4, moglbym go obslugiwac jedna reka :) a tutaj mam lekki problem

jakiej jakosci jest glosnik?
jogus48
 
Posty: 27
Dołączył(a): 1 sty 2014, o 17:44

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez mbakugan » 25 mar 2014, o 21:18

Witaj! Głośnik jest bardzo przyzwoitej jakości , dźwięk czysty i wyraźny. Jeśli chodzi o sloty to nie ma możliwości przełączania, jeden jest na 2g a drugi na 3g - aero2. Oczywiście można korzystać z Neta 2g ale wiadomo jakiej jest jakości
mbakugan
 
Posty: 69
Dołączył(a): 22 sie 2013, o 14:44

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości