• Reklama

ZTE v965, a polskie znaki.

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

ZTE v965, a polskie znaki.

Postprzez Master99 » 22 sty 2014, o 20:24

Witam!

Zakupiłem dla koleżanki telefon zte v965 za 110$. Telefon fajny i ładny - dużo ładniejszy od mojego zte v970.
Przejdę teraz do rzeczy: ten telefon ma język polski, ale nie ma polskich znaków. Jest bardzo wiele klawiatur, ale z polskimi znakami tam nie ma.

Czy można po prostu wgrać polską klawiaturkę, czy do tego trzeba wgrać nowy ROM :?:
Master99
 
Posty: 16
Dołączył(a): 15 kwi 2013, o 23:37
Lokalizacja: łódź

Reklama

Re: ZTE v965, a polskie znaki.

Postprzez eSbe » 22 sty 2014, o 20:26

Wgraj Swift keyboard
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 465
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 14:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 8
Telefon:: czajna

Re: ZTE v965, a polskie znaki.

Postprzez maniek669 » 23 sty 2014, o 15:25

wejdź sobie w aplikację Play Sklep, tam w wyszukiwarce wpisz "klawiatura polska" i wyskoczy Ci parę klawiatur, i z polskimi znakami, i z autouzupełnianiem. Do wyboru, do koloru. Można je zainstalować, potem odinstalować, spróbować która się podoba i spełnia swoje zadanie.

pozdrawiam
maniek669
 
Posty: 88
Dołączył(a): 6 sty 2014, o 15:31
Pochwały: 4
Telefon:: iphone 5s

Re: ZTE v965, a polskie znaki.

Postprzez bartazzz » 23 sty 2014, o 15:27

ja używam touchpal, ma klawiaturę do cyfr w układzie jak klawiatura od kompa
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5585
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: ZTE v965, a polskie znaki.

Postprzez Master99 » 27 sty 2014, o 16:11

dzięki za pomoc, wgrałem Swift'a i działa elegancko :)
Master99
 
Posty: 16
Dołączył(a): 15 kwi 2013, o 23:37
Lokalizacja: łódź

Re: ZTE v965, a polskie znaki.

Postprzez bartazzz » 27 sty 2014, o 16:18

temat rozwiązany zamykam
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5585
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA


Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama