• Reklama

ZTE V5.3(pro) N939st

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez Ziela » 3 lip 2016, o 12:16

Przejrzyj temat. Parę stron wcześniej wszystko jest
Jeżeli uważasz mój post za pomocny możesz go pochwalić

ZTE V5 Pro: Build No. N939St_CNUnicom_1.35 by supercowz mod by Ziela HW Ver. P2 rooted/cleared/gapps
Ziela
 
Posty: 45
Dołączył(a): 28 wrz 2015, o 14:03
Pochwały: 5
Telefon:: ZTE
ROM: 1.35

Reklama

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez chudybkl » 4 lip 2016, o 21:04

przeglądałem temat nawet instalowałem inno wersje itd ale niestety u mnie coś nie dało rady tego zainstalować... Dlatego bym chciał moze do tej wersji 1.36 tylko nie wiem skad pobrać;/ jedne pobrałem ale trzeba hasło;/
chudybkl
 
Posty: 4
Dołączył(a): 13 lut 2016, o 22:43
Telefon:: zte v5pro

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez Ziela » 4 lip 2016, o 21:13

No niestety ja zostałem na 1.35 i nie pomogę z wersją wyższą.
Jeżeli uważasz mój post za pomocny możesz go pochwalić

ZTE V5 Pro: Build No. N939St_CNUnicom_1.35 by supercowz mod by Ziela HW Ver. P2 rooted/cleared/gapps
Ziela
 
Posty: 45
Dołączył(a): 28 wrz 2015, o 14:03
Pochwały: 5
Telefon:: ZTE
ROM: 1.35

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez wojan » 5 wrz 2016, o 16:28

Witam
Ponieważ znalazłem coś takiego

http://en.miui.com/thread-304569-1-1.html

to mam pytanko :czy ktoś próbował instalować MIUI na ZTE V5.3(pro) N939st? ew mozliwości spolszczenia.
wojan
 
Posty: 2
Dołączył(a): 10 paź 2015, o 12:02
Telefon:: HTC

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez lennyhowmany » 13 lis 2017, o 22:58

Niedawno przyszedł mi telefon, miał być dla taty ale nie ma języka polskiego. Próbowałem wgrać plik .zip na kartę SD wpiętą w telefon ale nie mogę, bo pasek transferu stoi w miejscu. Jakieś mniejsze pliki jest w stanie zapisać. Karta w innym czytniku działa prawidłowo. Mogę jakoś przetestować czytnik wbudowany w telefon, bo wydaje mi się, że nie jest w pełni sprawny? Nie chcę uwalić telefonu, a może dostanę jakiś refund?

Druga rzecz która mnie zaniepokoiła, to nieładujący się telefon podpięty kablem do USB routera. Wszystkie inne urządzenia się ładują, a ZTE nie choć ikonka baterii w górnej części ekranu pokazuje, że telefon się ładuje.
lennyhowmany
 
Posty: 17
Dołączył(a): 19 lut 2015, o 11:01
Telefon:: NubiaZ7Max/ZTEAxon7

Poprzednia strona

Powrót do ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama