W sumie to wypowiedziałem się o tym w podobnym temacie ale powinienem tu więc ;) ...
W każdym badz razie ja zamówiłem z tej aukcji :
http://www.aliexpress.com/item/5-ZTE-Re ... 60591.html
a że dostałem kupon wczoraj do wykorzystania na 10$ to jeszcze o 10$ mniej mnie kosztował ;) czyli razem 172,35$ więc się cieszę , strasznie mi sie podoba jego design ;). No i wielkość : 139mm x 71mm x 8.9mm przy RR s1 który niedawno dostałem 137*69*9.9mm i jego 4,7 " wyświetlaczu ma zdecydowanie lepiej zagospodarowany wyświetlacz co mi bardziej bedzie odpowiadać ( zwłaszcza że ma 5" wyświetlacz ! a wymiary prawie takie same ), do tego wchodzi większa bateria , jak by nie patrzeć ZTE V5 ma 24~ a RR s1 tylko 20~, co według mnie jest za mało jak na tak wielki wyświetlacz i taka moc. W każdym opisie widze też że jest IPS , w sumie przede wszystkim musi miec lepszy wyświetlacz od Jiayu G4 bo na tym do tej pory siedziałem. Porównując Jiayu G4 do RR s1 to jest wyraźna różnica kolorów z przewagą dla RR s1. Jedyny mankament który mnie troche boli to brak wsparcia miui na starcie no ale podejrzewam że długo nie będzie trzeba czekać na jego pojawienie się;}, troche mi to przeszkadza bo pierwszy raz przesiadłem się ze swojego jiayu g4 na RR s1 i tam miałem tą przyjemność posiedzieć troche na MIUI , strasznie mi przypadł do gustu i chciałbym się przesiąść również w ZTE V5 na MIUI, ale cóż samo wsparcie kiciketa i tak jest wystarczające ;) .