• Reklama

zte axon mini

Re: zte axon mini

Postprzez Dariusz1983 » 9 gru 2016, o 20:13

Koledzy jak tu wymusić daną technologię (only LTE) i dodatkowo daną częstotliwość-jakiś program lub kody?
Dariusz1983
 
Posty: 22
Dołączył(a): 23 lut 2016, o 13:13
Pochwały: 1
Telefon:: lg

Reklama

Re: zte axon mini

Postprzez mentorkmk » 10 gru 2016, o 16:26

ustawienia-uzycie danych-(prawy grony rog trzy kropeczki) sieci komorkowe-operatorzy sieci-wyszukaj sieci ??
a jesli chodzi Ci o to zeby w ramach lte uzywal tylko konkretnej czestotliwosci to tzreba byloby to pewno ogarnac jakas zewnetrzna apka

ja mam nie b2015 a b2016, jestem mile zaskoczony jak to wszystko działa
Avatar użytkownika
mentorkmk
AKTYWNY
 
Posty: 371
Dołączył(a): 6 lis 2013, o 22:42
Pochwały: 22
Telefon:: brygada RR

Re: zte axon mini

Postprzez Dariusz1983 » 10 gru 2016, o 18:09

Też mam B2016(z ostatniej promocji z wysyłką z Niemiec, a w sumie z Polski) i żałuję, że nie ma żadnej działającej apki bez ROOTa.
Dariusz1983
 
Posty: 22
Dołączył(a): 23 lut 2016, o 13:13
Pochwały: 1
Telefon:: lg

Poprzednia strona

Powrót do ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama