Zopo ZP980+

Re: Zopo ZP980+

Postprzez giedol » 10 lut 2014, o 22:47

z rozszerzeniem .bin mam tylko lk.bin i logo.bin, nie wiem jak wyciągnąć sam preloader z komórki. Jeśli wiesz daj mi instrukcję to to zrobię.
giedol
 
Posty: 145
Dołączył(a): 28 paź 2010, o 20:34
Lokalizacja: Gdynia
Pochwały: 2

Reklama

Re: Zopo ZP980+

Postprzez smooder » 10 lut 2014, o 23:01

giedol napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A możesz zrobić full backup do FlashToola?? Może znaczenie ma, że Ty masz 1GB/16GB a ja mam 1GB/32GB??
smooder
 
Posty: 86
Dołączył(a): 30 maja 2013, o 12:05
Lokalizacja: Warszawa
Pochwały: 1

Re: Zopo ZP980+

Postprzez giedol » 10 lut 2014, o 23:08

Ja mam 1/32GB. A jak zrobic full backup do flashtoola?

Wysłane z mojego ZP980+
giedol
 
Posty: 145
Dołączył(a): 28 paź 2010, o 20:34
Lokalizacja: Gdynia
Pochwały: 2

Re: Zopo ZP980+

Postprzez smooder » 10 lut 2014, o 23:13

giedol napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Przez MTKTools jeśli masz root
smooder
 
Posty: 86
Dołączył(a): 30 maja 2013, o 12:05
Lokalizacja: Warszawa
Pochwały: 1

Re: Zopo ZP980+

Postprzez giedol » 10 lut 2014, o 23:44

Tak zrobilem, ale nie bylo tam preloadera z rozszerzeniem .bin

Wysłane z mojego ZP980+
giedol
 
Posty: 145
Dołączył(a): 28 paź 2010, o 20:34
Lokalizacja: Gdynia
Pochwały: 2

Re: Zopo ZP980+

Postprzez giedol » 11 lut 2014, o 01:55

Sorry za zamieszanie. Robiłem zwykły backup, a należało potem kliknąć jeszcze "To prepare blocks for FlastTool". Poczytalem i nauczyłem się :lol:
Oto właściwe pliki z mojego telefonu: http://ubuntuone.com/0UrMjK9gQA0FNmCPJziWmy
Poprzednie usuń.
Podmień w stockowym firmware z needrom i może zadziała. Daj znać czy się udało podnieść Twojego fona. Za chwilę sam będę zmieniał firmware w moim i może takie doświadczenie się przyda ;-)
giedol
 
Posty: 145
Dołączył(a): 28 paź 2010, o 20:34
Lokalizacja: Gdynia
Pochwały: 2

Re: Zopo ZP980+

Postprzez smooder » 11 lut 2014, o 08:59

Dzięki za pliki dam znać czy zadziałało po południu. Pobawię się jak wrócę z pracy ;-)
smooder
 
Posty: 86
Dołączył(a): 30 maja 2013, o 12:05
Lokalizacja: Warszawa
Pochwały: 1

Re: Zopo ZP980+

Postprzez frodo_83 » 11 lut 2014, o 11:35

#giedol co z rom bedziesz wgrywac ?

Send from ZP980+
frodo_83
AKTYWNY
 
Posty: 228
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 16:16
Pochwały: 1

Re: Zopo ZP980+

Postprzez giedol » 11 lut 2014, o 12:47

Sprobuję v3 xperi od włochow

Wysłane z mojego ZP980+
giedol
 
Posty: 145
Dołączył(a): 28 paź 2010, o 20:34
Lokalizacja: Gdynia
Pochwały: 2

Re: Zopo ZP980+

Postprzez frodo_83 » 11 lut 2014, o 13:25

jak wgrasz daj znac co i jak z ramem bo mnie to juz powoli denerwuje
frodo_83
AKTYWNY
 
Posty: 228
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 16:16
Pochwały: 1

Re: Zopo ZP980+

Postprzez konrad9100 » 11 lut 2014, o 17:30

W jakich apk macie te problemy? Bo używam od tygodnia intensywnie bo i firmowo a mnie to nie denerwuje.
Avatar użytkownika
konrad9100
 
Posty: 168
Dołączył(a): 7 lut 2014, o 17:37
Telefon:: zopo
ROM: 4.2.2

Re: Zopo ZP980+

Postprzez frodo_83 » 11 lut 2014, o 17:51

konrad9100 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ja przy uzywaniu gg, aquamail, juz mam 110mb wolnego tylko ramu..
frodo_83
AKTYWNY
 
Posty: 228
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 16:16
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZOPO



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama
cron