Zmiana flyme na 6.7.3.3 opinie na temat rozładowywania bater

Muizu, jaki ROM wgrać. Zmiana oprogramowania.

Zmiana flyme na 6.7.3.3 opinie na temat rozładowywania bater

Postprzez jachou » 11 mar 2017, o 12:48

Witam!
Wgrałem flyma 6.7.3.3Beta do mojego Meizu M2 note i wydaje mi się że jeszcze szybciej się rozładowuje bateria niż w poprzednich wersjach Flyme mimo włączenia trybu oszczędnego. Czy ktoś z Was wgrywał tą wersję i może się podzielić spostrzeżeniami. Druga sprawa to klawiatura swiftkey, ustawiłem ją jako domyślną i kiedy prosi gdzieś o podanie hasła to mi wyskakuje systemowa.
Będę wdzięczny za każdą opinie i pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam
Ostatnio edytowano 11 mar 2017, o 13:35 przez jachou, łącznie edytowano 2 razy
jachou
 
Posty: 13
Dołączył(a): 29 mar 2016, o 14:54
Telefon:: m2 note
ROM: 4.5.3i

Reklama

Re: Zmiana flyme na 6.7.3.3 opinie na temat rozładowywania s

Postprzez blue_voyager » 11 mar 2017, o 12:50

Prosze uzupełnić informację o jaki telefon chodzi.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5976
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 11:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: Zmiana flyme na 6.7.3.3 opinie na temat rozładowywania b

Postprzez grzegorzpluta » 12 mar 2017, o 13:06

Mam M3 note, telefon po tej aktualizacji dostał kopa. Jest responsywniejszy, bateria jest prawie taka sama chociaż trzyma gorzej niż we flyme 5. Poprawiono aparat, teraz da się z niego korzystać.

Co do klawiatury zamiast zadawać pytania warto przejrzeć ustawienia.
Ustawienia -> Język i godzina -> przełącznik "Ochrona Hasłem", wyłącz to i tyle. Nie włączy Ci się więcej systemowa.
grzegorzpluta
 
Posty: 25
Dołączył(a): 6 gru 2015, o 14:51
Telefon:: apple
ROM: ios 9

Re: Zmiana flyme na 6.7.3.3 opinie na temat rozładowywania b

Postprzez resmiki » 6 maja 2017, o 16:57

Mam 6.7.4.11G i z bateria potwierdzam, trzyma krócej niż na 5, z klawiaturą i hasłem mam tak samo.

Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka
resmiki
 
Posty: 147
Dołączył(a): 11 lut 2013, o 09:44
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 3

Re: Zmiana flyme na 6.7.3.3 opinie na temat rozładowywania b

Postprzez zenon12345 » 26 cze 2017, o 18:57

może ktoś jeszcze powiedzieć jak jest z tą baterią?

planuje update z 4.5.3.2A na 6.1.0.0G i dużo właśnie czytałem, że bateria z każdą aktualizacją szybciej się rozładowuje..
chciałem sobie odświeżyć soft i wygląd po 2 latach ale jak taka lipa z baterią to może sobie darować?
zenon12345
 
Posty: 173
Dołączył(a): 13 lip 2015, o 10:56
Pochwały: 1
Telefon:: Sony


Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama